Sari la conținut

zoly_bmw

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zoly_bmw

  1. Si in Bihor a fost un caz. Un motociclist a cazut intr-o curba si i-a intrat piciorul la roata spate, fiindu-i amputat. S-a mai tinut in cateva fibre de muschi. La Urgenta au vrut sa i-l amputeze de tot dar nu i-a lasat medicul de pe SMURD (cel care mi-a povestit mie). A fost dus la un ortoped din Oradea care i l-a "reparat", si acuma omul are amandoua picioarele, in loc de unul si jumatate. Nu am retinut numele doctorului, dar daca cineva e interesat il pot afla. Am inteles ca a mai avut pacienti cu degete sau maini amputate. Au ajuns toti sa-si foloseasca membrele aproape ca la inceput.

    salutari la toata lumea!

    doctorul din oradea cred ca este dr GALATEANU

  2. salutari tuturor! sunt si eu un posesor de aprilia pegaso 650 garda si ma bucur ca s-a creat acest forum.

     

     

    --- Mesaj completat în 09 Aug 2007 19:00 -------------

    Iti vand eu coburii si suportii mei de la Pegaso 3,pret negociabil ca-s putintel zgariati.Motoru meu e in service la United Motors si nu cred ca pleaca pana-n toamna,si oricum il vand ca m-am saturat de belele.Coburii sunt originali Aprilia Garda Special Edition,cu chei de detasare si inchidere.Vad ca esti din Cluj,daca ai chef sa bati drumul,vino cu motorul,se monteaza f usor suportii.Bafta! :burnout:

     

    P.S. Iti dau si top-case-ul daca vrei,Shad Touring 44 l cu doua chei si suport pt portbagaj.

     

    Later edit: inutil,vad acum ca ai Pegaso 2,nu stiu sigur daca se potrivesc suportii sau care e forma portbagajului.Sorry.Anuntul este valabil,oricum,pentru oricine care-si doreste set complet de calatorie pt Pegaso 3.Ura!

     

    ce pret are top case-ul?

×
×
  • Creează nouă...