Sari la conținut

rara

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rara

  1. nu facem si noi o tura vikendul asta., cine stie knd o sa mai avem timp frumos anul asta si ar fi pacat. PM pls pt doritori

    tschĂźssi

    Mesaj completat

    Tura:

    bv-sacele-pana-bv-vulcanizare :hurt: - codlea-magura codlei-holbav-poiana marului- plaiu foii......bv

    Mesaj completat

    Tura:

    bv-sacele-pana-bv-vulcanizare :lol: - codlea-magura codlei-holbav-poiana marului- plaiu foii......bv

    Mesaj completat

    in spate se vede Piatra Craiului....

    post-10385-1285250951_thumb.jpg

    post-10385-1285251058_thumb.jpg

    post-10385-1285251092_thumb.jpg

  2. Pe mine m-au dezamagit handguards-urile Polisport. La EXC se rupeau manetele prin handguards. Iar la touring nu apara de vant. Recomand handguards-urile originale KTM sau Acerbis cu insertie de dural si plastic gros turnat peste insertie. Pt touring se pot fixa cu nituri aparatori de vant suplimentare.

     

     

    nici eu nu am auzit lucruri bune despre cele de la polisport....spune-mi un pic care sunt cele de la acerbis dsp care vb tu, care e denumirea lor uzuala?

     

    ms

     

    dsp cele de la ktm am auzit ca sunt chiar durabile si ok din mai multe pcte d vedere, numai ca eu as vrea sa-mi iau unele albe, cel mult albastre ,sa mearga la aspectul motocicletei mele...iar porto sau negru nu prea da bine....si nush d care sa-mi iau...daca mai aveti alte sugestii in plus, le ascult cu placere

  3. De armura de aici ce se spune, e buna de ceva? http://www.fmracing.ro/detalii/Armura%20X1...M%20RACING/441/

     

    totusi nu ati incercat armura asta? cam cum ar sta....?e mai ieftina ca si ufo si m-ar bate gandu sa o iau dar daca iar patesc ca si inainte sa se ridice armura cu totul sau sa nu vad in spate din cauza protectiilor pt clavicule...nu e bine...deloc....

     

    aia de la ufo scorpio sta klumea pe tine...nici nu se ridica, si poti sa te uiti si in spate , nu te impiedica protectiile....numai k nu mai am €€€€ destui pt ufo scorpio ....nush ce sa zic...dak ai luat armura aia sa mi zici si mie cum sta pe tine, k avem cam aceleasi kg :)

     

    tschĂźssi

  4. Trage un prieten de mine de ceva timp sa mergem acolo. Are o bucatica de pamant si nu stie exact unde e, si sa mergem sa o identificam. Poate facem we asta ceva. Eu unul nu stiu comuna, dar am auzit ca e impartita in 2, partea cu electricitate si toate cele si o parte care traieste inca in alta lume, fara curent, fara nimic, axact ca acum vreo 2-3 sute de ani. Daca vremea tine cu noi, poate facem ceva!!!

     

     

    pai de acolo sunt bunicii mei, e fff frumos si cum ti-am spus, ink virgin; eu si cu cazy sigur mergem kiar daca e innorat

     

    deci dak vrei , sau mai vrea careva, PM ca sa va dau detalii und n intalnim

     

    tschĂźss

  5. sambata dak vremea tine cu noi, vreau sa mergem cati ne strangem in HOLBAV "), daca stiti comuna...e o zona superba , plina de drumuri numai bune pt enduro , si cireasa dp tort ...inca virgine :laugh:

     

    pt doritori astept PM pana vineri seara

     

    tschĂźssi

  6. da mey kassule ne respectam acum reciproc toate"s bune si frumoase, asa ca ceilalti pot sa nu si mai faca griji :rock:

     

    tschussi

     

    si c naiba vroia sa zica individul ala cu "esti o otreapa".....? eu n am inteles nik mey, poate ma luminezi si p moi

  7. @rara: Bineinteles!Recunosc ca da!De ce nu? :D

    Uite si-o

    pentru tine!(ca sa vezi ce inseamna sa fii misogin...) :)

     

    @Denis: Ai grija cu sudura aia....nu se prea poarta asa ceva...mai ales ca tu iesi cu ea pe coclau si mai faci si wheelie!

    Bafta! :)

     

    mey nu era intrebare....era o afirmatie....nu trebuia sa mai raspunzi ") hai tschĂźss

  8. Rara, draga mea, aici sunt un simplu forumist, din intamplare si motociclist.

     

    Insa barbat iti pot fi in particular, daca simti nevoia...chiar si cu bubitza aia...ca sa vezi ca nu sunt chiar atat de misogin pe cat doresc sa par! :)

     

    Hai te pup si ai grija, da?! :)

     

     

    ai vrea tu....

×
×
  • Creează nouă...