Sari la conținut

dandld

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dandld

  1. eu am schimbat tot ambreiajul la un R6 degeaba pentru o bataie asemanatoare. relantiul e jos? uita-te la rampa de injectie sa fie toate furtunele la locul lor. la mine unul era gresit pus, din cauza asta aveam relantiul jos si batea usor motoru la relanti. daca trageam ambreiajul nu mai era in sarcina si nu batea. la fel cand era rece, intra socul si ii urca relantiul si nu mai batea.

  2. Acum 2 minute, 3.14 a spus:

    Ca pt un novice , daca poti sa explici fenomenul sau diferenta  :   eu spalam bujiile bine cu benzen , apoi le luam la perie de sarma pana erau curate .   Care este diferenta esentiala intre sablare si ce faceam eu , de la mine nu mergeau ?

    am frecat si spalat cu diverse solutii si eu si tot nu a mers. le-am sablat cu pistol de sablare si cu nisip fin cu aparatul unui prieten tehnician dentar. si asa au mai mers.

  3. Acum 25 minute, ENEOS a spus:

    Taaaaare sunt eu curios cum poate o aprindere să strice bujia!

    daca nu e la punct aprinderea si nu da scanteia cand trebuie nu se face ok arderea si uleiul ramas ancraseaza bujia. la fel cum se intampla cand mergi subturat. nu sunt mecanic, presupun...

     

    Acum 34 minute, mircea.cazachevici a spus:

     

     

     problema la un 4T Husqvarna TE610

     

    dar in primul rand de luat la smirghel o bujie veche, care nu mai mergea, si vazut daca-si revine. Daca e OK dupa smirgheluire, eu zic ca e utilizarea defectuoasa. Daca nu mai merge bujia deloc, ramane sa puna motorul pe calculator si sa vada ce probleme ii afiseaza.

     

    la un TE610 cu aprindere defectuasa am vazut prima data ce inseamna autoaprindere. era prin 2006, m-am c****t pe mine cand am vazut ca iau contactul si iau si fisa si motorul tot nu se opreste...

    bujiile pe care le omoara copiii cu care ies cu2t le-am luat si la smirglu si am dat si brake clean si de toate. pana nu le-am sablat, tot moarte au ramas. dupa ce le sablezi, isi revin, trebuie doar suflate foarte bine cu compresorul sa nu mai ramana deloc nisip...

  4. TPI are rezervor separat si pompa de ulei. Am si TPI si carburatie acasa, ies mult cu copii si incepatori. Cand nu le turezi, omoara bujii. Valabil si la TPI si la carburatie. O alta chestie ce trebuie sa o verifici ii daca mai ai restrictii la el. La toba sau in filtru de aer. Sunt limitari mecanice.

  5. bujiile tale nu se strica pentru ca se ard, se strica pentru ca se umplu cu ulei. daca le cureti bine (sablezi) isi revin. pun pariu ca si pe toba curge ulei, asa-i? explicatia simpla e ca ti-ai luat 300 cand cel mai probabil iti ajungea si 125. pune bujii normale, nu iridium si incearca sa mergi mai tare :)) stiu ca e greu cu 300 sa mergi tare, asa ca macar tureaza-l in gol cand stai pe loc. sunt motoare facute sa functioneze in ture, daca mergi cu el subturat depunerile de ulei nears omoara bujia.

×
×
  • Creează nouă...