Sari la conținut

rul

Super Membru
  • Număr conținut

    1.595
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rul

  1. Salut,

     

    Am avut Karoo 3 si acum am M. Wild,aceleasi dimensiuni ca ce ai tu.

     

    Da, Wild-urile sunt mai zgomotoase fata de Karoo 3, pe asfalt ud, parere personala, sunt sub Karoo si, la mine cel putin , Wild-urile s-au mancat mai repede.

    Pe off ( nu sunt mare specialist) dar parca Wild-urile sunt mai ce trebuie.

    Wild-ul fac zgomot tot timpul sau numai la anumite viteze ?Karoo 3 pe Bmw 1100 gs facea zgomot in 50-60 dupa care liniste si le apuca iarasi pe la 100-110,iar de la 130+ nu se mai auzeau.

  2. Multumesc pt raspunsuri! 32.000 km pt mine inseamna 3 sezoane iar singurul minus notabil ar fi zgomotul care poate varia foarte mult in functie de ce moto ai,inaltime pilot,e.t.c, sigur este compensat de destul de multe plusuri :greutate redusa,ochelar intern,sistem de ventilatie bun,pinlock ,pregatita pt sistem de comunicatie.Un inconvenient din punctul meu de vedere ar fi inchiderea "double D" .Acum la Louis este varianta negru mat la 130 euro asa ca merita o incercare !

  3. Daca isi cauta cineva casca in perioada asta este Nexx XD1 la reducere la louis + au ceva vouchere de 30-70e reducere(am primit p mail) - iese la 179 euro cu tot cu transport (varianta de grafica Canyon, flat e cu 20e mai ieftina) - in conditiile in care la fc-moto e 400e (cica pret redus)

     

     

    attachicon.gifxd1.jpg

     

     

    Comandata marti, a ajuns vineri, calitatea pare f buna la prima vedere, maine o sa o si testez.. materialele se simt premium si in interior si finisaje exterioare, are o gramada de accesorii pt montat go pro si configuratii diferite la casca+ extender de peak si cel mai important Pinlock inclus in pachet

     

    Salut..ceva noutati ? Cum se simte la viteza 100km/h?

  4. Comentarii subiective: LC 2013 luna 05

    83.000 km -NICI O PROBLEMA !

    Salut..l-ai cumparat de nou sau SH?

    » Post actualizat in 13 Jul 2017 06:26

    Modelele astea doua gasesti sa le inchiriezi in Bucuresti, in jur de 100E pe zi, dar asa faci un test drive mai lung si pe ce teren vrei.

    Eu am inchiriat ADVu am mers 600km intr-o zi si am vazut ca nu e de mine, am salvat multi bani asa :)

    Sigur acesta este varianta convenabila in care as avea posibilitatea de a merge in test si cu pasager si trage concluziile ne presat de timp.

  5. Raul, uite si parerea mea: avand in vedere ca tu vrei si destul off, in primul rand, n-as lua in calcul, indiferent de generatie, ADV-ul. Cei 2 cm cat o avea in plus la suspensie nu mi se par atat de spectaculosi; n-am inteles niciodata cum crede cineva ca o motocicleta mai grea si mai cu un gabarit mai mare este mai buna in off. Pui un scut enduro si stai fara frica de atins pe jos. Sau de diferenta de bani mai umbli la suspensii, ca tot iti place.

     

    ADV are avantajul ca vine deja echipat in standard cu crashbar-uri, scarite enduro, jantele cu spite, majoritatea au si proiectoarele. Deci, chiar daca pare mai scump fata de GS-ul simplu din aceeasi generatie, diferenta de bani o cam scoti din astea pt ca mai toti ni le dorim si nu sunt ieftine.

     

    Ca idee, asa cum am recomandat tuturor, as evita pe cat posibil LC-ul 2013. A fost o schimbare totala a motocicletei si primul an l-as evita. De exemplu, personal, dupa ce am citit ca vezi-Doamne unele accidente au fost puse pe seama lipsei aclui amortizor de ghidon (pe care l-au pus standard incepand cu modelul 2014), mi-ar sta pe crier chestia asta. pe langa alte mici modificari pe la riding-modes si ce or mai fi schimbat.

     

    Asadar, mai ales ca si bugetul conteaza, cred ca cel mai bine iti cauti un GS dohc (incepand cu 2010) cat mai bun (carte service, km putini), care are deja jante cu spite si pe care mai adaugi tu ce-ti place (cutii, suspensii, etc) si ti-l faci pe gustul tau.

    Salut Vlad..asteptam sa intervii!!!Da solutia ta este "calea de mijloc"!! Dar daca ar fi sa o bugetez si mai mult si taiem 5 CP si infrunt lenea si imi fac si imi fac singur reglajul la supape dar pastrez optiunile de ABS si ASC pot sa cobor si la un 2008..corect? Exista vreo diferenta intre ASC-ul model 2008 si urmatorii ani pana in 2013 ?

×
×
  • Creează nouă...