Sari la conținut

Nemethi atilla

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Nemethi atilla

  1. Acum 35 minute, patrick1 a spus:

    Problema este că ecuaţia produsă de tine are simultan 5 (cinci) variabile necunoscute:

    1.segmenţi,

    2.cămaşă,

    3.piston,

    4.cunoştinţele, priceperea şi percepţia ta.

    5.limba şi traducerea

     

    Ai înlocuit cilindrul uzat cu totul sau doar "cămaşa" presată în el (cum zici), cu schimbare de grade de admisie, transfer, evacuare la 2T? Pentru că dacă ai umblat la cămaşă (grade) ... ai schimbat totul.

     

    Dacă totuşi nu ai "smintit" nimic grav mecanic, o eroare la montaj (cum ar fi un simering montat strâmb şi neetanş la ambielaj) poate duce la pierderi de gaze de transfer şi aspiraţie de ulei în carter, adică şi nu trage şi scoate fum albastru.

    Îmi cer scuze dacă nu ma pot exprima în termenenii dumneavoastră sau pt pt greșelile în limba română 

     Repet am schimbat tot kitul, deci piston ,segmenți și  cilindrul inpreuna cu camasa . Ori cum va mulțumesc pt sfat o sa mai verific dacă nu o sa-o duc la un specialist.  

  2. Am scutar de 7 ani și de fiecare data când a fost nevoie de set motor am rezolvat și nu am avut probleme , dar acum chiar nu-mi dau seama ce sa putut întâmpla. Oare ce sa stricat ?

    Acum 21 minute, ENEOS a spus:

     

    Problema e că ați făcut niște intervenții fără să aveți cunoștințele și priceperea necesară! Din păcate nu cred că pe firum rezolvați ce ați stricat. 

    Am scutar de 7 ani și de fiecare data când a fost nevoie de set motor am rezolvat, dar acum chiar nu-mi dau seama ce sa întâmplat. Oare ce sa stricat sau care e problema?

×
×
  • Creează nouă...