Sari la conținut

madpitbull

EX+
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de madpitbull

  1. Mereu ati fost invidiosi chiar si int-un pat de spital ........ sunt rapitor

    De...... dupa un salt de 20 m si cateva rostogoliri zdravene nu a reusit decat sa ma gadile un pic.

    Nasol e cu rotula pe stanga "fracturata: un pic :) o glezna luxata, un umar dislocat........ parca ma-si fi impiedicat de plosca.....

    Nu am cuvinte pt conducatorul autovehicului ford "Alexandru Constantinescu" cel care a reusit sa ma sifoneze si pt care probabil am sa trag toata viata.

    Sper sa treaca aceasta luna si sa nu ma opereze la genunchi ........ restul le rezolv eu ............. ca si dimineata .... gg Fcs cunosti rasaritul

     

    Dragut Dn-l Alexandru ...... panicat la inceput si vazand situatia de criza prin care treceam a fost ca un catelus pe langa mine si parintii mei ....... apoi a vazut ca sunt bun , omenos il primeam la mine in salon , l-am primit l amine acasa sa stam de vb sustinand mereu ca se varevansa .... bla bla bla..... va plati greseala lui........ bla bla bla...... cine oare credea eu nu .... l-am lasat pana cand, pana cand m-am hotarat sa port o discutie cu el ieri si sa-i spun ca daca nu plateste daunele il voi da in judecata. Foarte calm ... nu a comentat..... dar Dzeu e sus si va plati.... eu nu il judek si nici nu-l voi bate ..... las legea sa-si spuna cuvantul. (probabil a fost sfatuit).

     

    Problema mare este ca, atat el cat si colegii lui fac aceasta manevra zilnic ba chiar de mai multe ori pe zi , punand viata si altor oameni in mare periol.

    Spre norocul meu Dzeu mi-a mai dat o sansa .... a zis "nu acum" Bogdane mai ai lucruri de facut" si asa am aterizat pe singura fasie de iarba aflata in fata benzinariei petrogaz din fundeni , evitand cu mare talent vreo trei stalpi de iluminat cu niste globuri mari si dragute ca la "cimitir"

     

    Multumesc pt gandurile voastre bune, eu sunt un tip norocos sper ca toti aceea care vor avea asemenea necazuri in trafic sa scape ca mine..... iar cei care gresesc sa plateasca cu varf si indesat.

     

    A intoarce pe banda continua este o infractiune nu o contraventie ..... este ca si cum bariera trenului sa pus iar tu treci cu nepasare........ ce s mai zic......

    banda dubla continua, curba deosebit de periculoasa , ia tu Alexandru nu ai nici o scuza........ "Scuzama omule nu te-am vazut" ........... mai poti spune ceva.

     

    Aveti mare grija "RIDE SAVE"

     

     

     

    ps: Daca nu aveam un echipament corespunzator nu apucam sa va mai povestes ............. (cu norocul te nasti) BAFTA

     

    Ce ai facut Nasu te-ai trintit sper ca esti bine mai vorbim bafta.

  2. ..........Atasez si doua poze din care se poate observa ca un 'streetfighter' nu are neaparat coditza aia urata (din punctul meu de vedere cel putin).

     

    Astept feedback :banana:

    "Coditza" aia ridicata este sa te ajute sa stai pe motor mai bine si nu mai aluneci in spate mai ales daca ai un streetfighter capabil cu supercharger, Nos si alte modificari pe la motor care i-l face mult mai nervos.

    Ps. Mie i-mi place cum arata este mai nervos ( parerea mea)Fighterama07016.jpg

    Fighterama07015.jpg

    Fighterama07007.jpg

  3. la 100 de kg nu ai avea probleme pe un R1 ... sau cu un ducati 999 , sau daca zici ca ai banii de aruncat iati un y2k si mergi cu el pe diesel ca e mai ieftin ... :blbl:

    Da si ducati 999- 998 ar fi o varianta

     

     

    Ce iti doresti tu cel mai mult,ce iti place tie cel mai multe, ce te incanta cel mai multe pe aia o sa o cumperi :scratch: Nu cred ca tu o sa tzi cont de ce iti zice cineva aici pe forum....

    Bafta oricum in achizitionarea noului fier

    Ai dretpate :)

    Busa sa traiasca :cheers:

  4. multumesc de sfaturi , un pic de vopsitorie am facut si eu dar treaba cu desenele e mai grea penrtru mine dar oricat de grea ar fi as vrea sa o fac eu . motorul este " prima iubire" a mea si mi-ar place foarte mult ca tot ce ii fac sa ii fac cu mana mea chiar daca nu stiu ceva cer sfaturile voastre si ma straduiesc sa iasa cat mai bine , asa ar fi satisfactia mai mare. nu?

    Poti folosi dac se gaseste in rominia niste band pentru vopsit din hirtie acoperi zona unde vrei sa faci flacarile si ceva in plus cu banda dupa care desenezi flacarile decupezi cu o lama toata zona unde vin vopsite flacari si restu sa ramina acoperit cu banda dai cu vopsea lasi sa se usuce putin nu prea mult si scoti si restu de banda cu grija sa nu strici flacarile.

    Bafta

  5. Din ce am citit eu despre motoarele care te intereseaza se pare ca Busa nu mai are nevoie de reclama pentru ca si-a dovedit plusurile de-a lungul timpului.

     

    ZZR1400 a venit tare anul trecut si se pare ca bate Busa, dar am citit ca se incalzeste foarte tare si carena e facuta in asa fel incat vine caldura pe tine. Vorbesc doar din citite. E si mai scump, Busa sigur o gasesti cu cel putin 20% mai ieftina.

     

    Cica la Busa iti trebuie insa actiuni la o firma de cauciucuri, vorbeste lumea!

     

    Daca esti mare si inalt astea sunt optiunile, daca incapi pe un 1000 atunci ia-ti unul de 1000!

    Pai sunt destul de inalt si cam 100kg si in leg. cu zzr14 nici gind daca zici ca ma loveste cu caldura :grinbandit: este destul de cald aici unde sunt 45-50 C

     

     

    Pot sa te intreb cati ani ai?

    30

     

    Parerea mea e ca pt Romania nu ar fi prea practica busa asta. Un miar ar fi mai mult decat suficient...parerea mea

    Spre norocul meu (in privinta strazilor) nu sunt in Rominia si aici strazile sunt super.

  6. NU inteleg rostul intrebarilor de acest gen, macar posteaza un poll :lol:

     

    Viteza? Pantera a zis bine, Y2k dar cred ca nu la asa ceva te asteptai.

     

    Da si tu mai multe detalii, genul acesta de intrebari nu pot reprezenta nici macar o incercare de cercetare de piata...

    Stai linistit au inteleso altii

     

     

    depinde unde mergi mai mult in oras sau afara

    singur sau cu pasager(a)

    daca mergi afara-pana la ce distante si pentru cat timp(adica bagaj)

    depinde ce ai mai condus

    is multi factori hotaratori

    acum am vazut ca mergi si prin state - trebuie sa ti cont si pe ce fel de drumuri mergi,ce stil de condus ai

    o hayabusa nu intra in aceasi clasa ca un r1 sau zx10r sau gsxr1000 sau cbr1000(mv agusta ii ceva special)

    alternativa la hayabusa ai hondaxx1100,zx12r si zzr1400 in state parca ii comercializat ca zx14r(din cate stiu eu)

    la ce nivel au ajuns cu tehnica toate firmele,eu zic sa iti iei ce iti place si ce consideri ca ii pt tine, si mai ales ca nu iti pui problema

    banilor.....ca sa mergi cu ele sa se strice nu cred ca ai sanse,doar daca mergi pe pista sau nu ii faci intretinerea ca la carte(rodaj,consumabile schimbate la timp,reviziile facute cand zice constructorul)

    Da ai dreptate o sa ramin la Busa asta i-mi place acum am un zx9r o sa-l vind si-mi cumpar Busa si in legatura cu condusul afara sau oras aici distantele sunt foarte mari si nu exista afara sau oras cel putin unde sunt eu Arizona unde nu este iarna folosesti motoru tot anu :crack: fac zilnic cam 200km si nu nu am pasager.

  7. Cum sa faci un "buf" de mai mare frumusetea?

    Simplu. Fa ca mine (in ordinea asta):

    1. Cumpara una bucata motocicleta. Cat mai mare! De la 900cc in sus am zis eu...

    2. Te duci si faci scoala pentru categoria A... Nu astepti sa iei examenul sau sa-ti spuna cineva ca esti pregatit sa te urci pe un motor. Cu atat mai mult pe unul de 128 cai putere.

    3. Nu astepti nici macar sa definitivezi actele motorului.

    4. Te urci pe motor si pornesti la drum. Dar nu oriunde. Zona Cheilor Bicazului e locul ideal pentru un profesionist: drum ingust si plin de serpentine care mai de care mai periculoasa si cu vizibiliatea mai redusa. De ce nu ar fi si pentru un incepator ca mine? m-am gandit eu...

    5. Nu pleci ziua, ca e prea simplu. Cresti putin nivelul de adrenalina daca pornesti la drum pt prima data cu noua motocicleta noaptea pe la 11 seara... cand e bezna afara.

    6. Te urci pe ea si pleci. Daca tot ai dat atatia bani pe cei 128 de cai putere, pune-i la contributie! Da-i tare!

    7. Cand intr-o serpentina te surprinde o masina din sens opus si tu ai aproape 100 la ora, nu te mai chinui degeaba sa iei curba. Nu are rost. Ia-o drept inainte!

     

    Rezultatul:

    Am iesit in decor dupa cativa metri de frana care m-au adus pe pertea stanga. M-am oprit din rostogoliri dupa mai multi metri parcursi prin iarba. Motocicleta s-a oprit inaintea mea intr-un stalp. Am reusit sa sun un prieten dupa ce mi-am adunat telefonul si l-am ansamblat din cele 3 bucati care se imprastiase la vreo 10 metri. De ce un prieten si nu salvarea? Pai cum era sa explic politistilor care ar fi sosit si ei inevitabil la fata locului ca eu n-am carnet si nici acte la motor. Am ajuns intr-un tarziu la urgenta unde "fractura de metacarpian superior 5" (parca asa era... adica degetul mare), rana deschisa de la ambii genunchi si hematonul de pe fesa dreapta au primit primul ajutor. Au urmat apoi 3 saptamani cu mana in ghips. De reparatii la motocicleta nu m-am apucat inca dar ma sperie gandul , desi nu e chiar atat de greava avariata.

     

    Morala:

    Intotdeauna purtati echipament de protectie! Norocul meu a fost ca fiind prima tura cu motorul am zis ca pun si echipamentul complet pe mine sa-i fac "rodajul". Nu imi cumparasem pantaloni de moto sau genunchiere, fapt ce il regret si acum.

    Uitandu-ma acum la starea gecii, a castii si a ghetelor, sunt convins ca daca nu le aveam pe mine ranile mele ar fi fost mult mai grave, poate chiar fatale.

    Carnetu nu te ajuta cu nimic poate doar daca o lasi mai moale dar asta este toti avem intentia sa-i dam in gura asa ca platim consecintele bine ca nu este nimic grav.

    Bafta

  8. Dupa cum am vazut eu zici pe forum ca un amortizor de ghidon este 500 de euro :crack: man sper ca in citeva luni sa trimet primu transport de motoare si piese in tara si atunci sa te ti, am tot citit aici pe forum trebuie sa fie foarte greu cind ai asa un hobi scump si nici sa nu ai bani dupa cum am spus daca totul va merge ve-ti pute cumpara piese, motoare, atv-uri si custom-uri pentru cei cu bani :lol: nu noi dar impecabile la cele mai mici preturi in Brasov, sunt din Brasov si vreau sa fac ceva pentru toti motociclisti brasoveni si nu numai

    Bafta si mai vorbim

  9. In primul rind felicitari, frumos cadou vorbeste cu prietenu tau sa-ti trimita tot ce are pe linga motorul ala ca-ti vor folosi, cu actele nu stiu ce sa zic nu cred sa fie vreo problema.

    Legat de motor este foarte puternic dar daca esti cu capul pe umeri este ok primul meu motor a fost un 1200 si nu am avut nici o problema, si cu punerea proiactului cap la cap sper ca realizezi ca te asteapta o gramada de munca si bani investiti dar va fi ok.

     

    Bafta :cheers:

  10. ÂŞtiu că e vorba de vopseluri speciale, dar pt un rezervor, aripă față Âşi 2 cap laterale pe care le trimit Âşi poponeataățate parcă....500 euroni..hhmmm... :banana:

    Eu am intrebat aici in Arizona USA la un atelier este destul de cunoscut AREA51_50 si numai pe rezervor sa-mi faca un cap de mort bine misto nu gluma au cerut 1500$

×
×
  • Creează nouă...