Sari la conținut

mery

EX+
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mery

  1. De vina sunt cei care vand astfel de rachete incepatorilor...... nu ii intereseaza atata timp cat ei isi iau banu pe marfa lor .....

    De vina este si politia .... cati dintre voi stiu k in legislatie scrie k primi 2 ani de permis nu ai voie motor mai mare de 0,32kw/kg (ceva de genu 72kw/200kg) s-a uitat vreun politist la asta ..?? DECAT DACA VREA SA TE FACA

    De vina este din nou politia k iti da permis dupa ce vede k sti sa faci cerculete pe motocicleta .....

    Politia nu este de vina k nu da amenzi ...... am fost intr-un tur de europa cu motoru si in 4500 de km nu am vazut 5 masini de politie ....

    Si indraznesc sa zik k si parinti sunt de vina .... la 20 de ani ma indoiesc ca a muncit pt motoru lui .... le-a cerut parintilor 8000 de euro sa isi ia racheta .... spunandu-le parintilor k isi ia motocicleta .... PARINTI CARE HABAR NU AU ....

     

     

    Am niste(cuvant foarte urat) de vanzare, nu ma intereseaza de ce cumperi de la mine si cine esti, normal ca ma intereseaza sa vand..si aici, si in Germania, si unde vreti voi, toti vand cu acelasi gand. Prost esti tu, ala, care cumperi de la mine. Daca nu esti prostutz, inseamna ca realizezi in ce te bagi, in cazul de fata ma cam indoiesc.

    Cred ca toti stim de existenta acestei legislatii insa "din moment ce nu ne opreste nimeni sa ne intrebe de sanatate, de ce sa ne luam dupa ea?" am citat.

    Eu va inteleg durerea si o respect, insa, este al einspemiilea topic, cu aceleasi sute de mii de comentarii, va repetati in toate topicurile. sau nu va dati seama? trist este ca nu va asculta nimeni, poate chiar cativa dintre sfatuitori sunt acum 2m sub pamant.

     

    cine greseste , plateste. E valabil si pentru conservari, si pentru motociclisti, scuteristi, pietoni...

  2. Acum si mascotzica mea.. Kara,eu o alint "spurki", cand am luat-o mi s-a spus ca e de rasa, golden retriever, se pare ca nu..

    oricum face de 100 de ori mai mult decat unul pur...pentru ca ea a mea :)

    pana acum, are 3 ani, nu a facut pui , nu i-a placut nici un pretendent..poate gasim aici :cheers:

    post-10743-1162815791_thumb.jpg

    post-10743-1162816248_thumb.jpg

  3. Vad ca devine tot mai oportuna consultarea unui avocat. Banuiesc ca exista si avocati motociclisti.

    Si daca nu exista , oricum cred ca putem strange bani sa angajam unul.Asta si pentru protejarea intereselor lui Daniel (sa nu ajunga din victima vinovat)

    avocat motociclist, nu cunosc .. procuror, da.

  4. As vrea si eu sa stiu daca a fost careva la spital sa doneze sange, avand greutatea sub 58(ca fata) si a reusit pana la urma...vreau sa merg si eu, insa vreau sa stiu sigur, ca deja ma invoiesc de la servici..

    Ps.Mai stie careva care e starea lui Daniel in prezent??

    Eu am 52 kg si nu m-au primit .. poti incerca, ce poti pierde?

  5. Macar un pic de atentie in plus nu strica .... personal tot ce am citit pe forum mi-a folosit foarte mult + cateva sfaturi de la un prieten motociclist .... viteza in oras ucide viteza in orice loc ucide dar atunci cand ii dai la motor maca mergi pe autostrada unde ai un plus de siguranta.

     

    Si pe autostrada au avut loc destule accidente ..

     

    :angryfire: :angryfire: :angryfire: ;) :) :finger: :yikes: :yikes: :yikes: :(

  6. inca o dovada clara ca avem o tara de "milioane" (parerea mea), trebuia sa faca Tariceanu accident pentru ca cei in masura sa faca niste demersuri in privinta vesnicei probleme.... atata timp cat motociclistii nu vor fi respectati si acceptati ca parteneri de trafic, poate sa mobilizeze intreaga militie pe motoare ..

    s-a facut o statistica despre accidentele din Bucuresti , dar cele din afara Bucurestiului cui le lasam?

  7. :cheers: :ok: :) :crack: :crack: :crack: :crack: :crack:

    imi pare rau de suferinta celor care l-au cunoscut, imi pare rau ca un om minunat a trecut in nefiinta , imi pare rau ca nu inteleg criteriul Domnului dupa care selecteaza cine pleaca si cine nu , imi pare rau ca nu va invata nimeni nimic din aceasta tragedie si imi pare rau ca din pacate accidentele nu se vor opri aici ...

×
×
  • Creează nouă...