Sari la conținut

Harlequin

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Harlequin

  1. Salutare prieteni,

     

    Vreau si eu un zx10, e mobra viselor mele. Am auzit de ea si bune si rele, as avea o rugaminte pentru cine o cunoaste foarte bine: sa posteze aici amanunte despre ea. Calitati, defecte, etc. As vrea de asemenea sa stiu cat consuma.

     

    Daca toate merg bine, in iarna imi iau si eu asa ceva. M-am saturat pana peste cap de Honda.

  2. Deci asta iti e userul de pe forum :lol:. In realitate esti la fel de urat (just kidding) ca si in poza cu pistolul de pe blog. Bine ai venit la Seth Biker fest. Te asteptam si la anu'.....Si eventual un articol un pic mai amplu nu ar strica. Poate aia care te citesc devin un pic mai sensibili la motociclisti.

     

    Spor la treaba. :)

     

     

    Nu sunt visurat :lol:) Visurat si cu mine am venit amandoi pe motocicleta mea. El s-a ocupat de filmari, eu de condus :lol:

  3. apoi nu am fost crescuti numa in puf si apa calda la robinet, stai linistit ca nu ne plangem ca nu erau dushuri, ne-am descurcat fiecare destul de usor in paraul ala. Eu cel putin , am intrebat unde erau dushurile,fiindca is foarte curios, da vad ca numeni nu vrea sa raspunda.

     

     

    Dusurile erau in spatele scenei, ati trecut pe langa ele cand ati venit pe drum. N-a remarcat nimeni o chichineatza acoperita cu prelata? Acu' si eu as fi vrut sa fie un cotet facut din caramida, dar n-am avut autorizatie de la primarie sa-l construim :laugh:

  4. Busa este o motocicleta minunata atata timp cat iti doresti sa parcurgi distante mai mari cu ea.Un demaraj fulminant,sta bine pe curbe,silentioasa cu tobele originale,comoda insa varza la manevrarea pe loc si in oras.Asta e' !Totusi, mie imi place foarte mult pt ca nu prea ma dau in oras.Pentru mine este motorul perfect ! :rock: :P

     

     

    Am si eu o curiozitate: cat consuma motorul asta?

×
×
  • Creează nouă...