Sari la conținut

legio990

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de legio990

  1. 31 minutes ago, Silver Arrow said:

    Iti povestesc in calitate de posesor de Honde:

    1 - CB500X.

    In cazul in care nu ai si tu 200 Kg 🤦‍♂️ precum mobra, este cat se poate de sprintena.

    Daca nu ai avut ocazia sa mergi cu asa ceva da-mi de stire la primavara si aramjam sa te dai cu ea.

    Eu am mers cu ea inclusiv pe autostrada in DE. Prinde fara sa se chinuie 130 km/h. De pe la 150 km/h o ia mai greu (cu mine 😂).  E drept ca atunci cand o pilota fii-mea accelera mult mai repede decat cand o pilotam eu :crack:. Motivele cred ca sunt evidente.

     

    Daca tu cu bagaje cu tot ai sa punem 150 Kg, impreuna cu mobra vei avea cam 350 Kg la o putere de 48 CP.

    Adica cam 0,14 CP/Kg care este absolut suficient.  Va fi foarte sprintena. (vei fi ca o masina de clasa medie cu 200 CP).

     

    2 - Transalp 700

    are 65 CP este foarte vioi. Cat despre drumuri desfundate nu se pune problema sa nu te duca.

    Ai putea sa ai si asa ceva in vedere, doar ca nu il mai gasesti nou.

     

    In cazul ambelor mobre de mai sus, daca vrei ''adrenalina'' si sa o arzi cu +200 km/h atunci nu este ceea ce trebuie. Cu CB-ul am facut o proba si am mers cu 160 km/h, dar mi-a fost mila de ea sa o alerg. 140 km/h ii ajunge.

    Cu Transalp-ul am alergat cu 180 km/h ca sa vad ce stie, dar la fel mi-a fost mila sa o tin in 6000 rot/min. Daca iti place sa alergi mai repede, 160 km/h merge fara sa gafaie.

     

    De mentionat ca la ambele testul l-am facut cu mobrele echipate cu cutii laterale si top-case.

     

    Eu nu imi dau seama ce stii tu despre mobre. Mai ales cand legi tinutul unei mobre in echilibru la viteze mici de masa acesteia.

    Una este sa ''scapi '' mobra in sensul in care iti pierzi echilibru cu ea si cade, si alta este sa ''o scapi'' in sensul in care daca se inclina stand pe loc nu poti sa o mai tii.

     

    Daca 48 CP ti se par putini, iti recomand ca din cand in cand sa mergi pe o mobra de 15 CP, din aia de A1, si apoi sa te sui pe ce vrei tu ca sa iti dai seama pe ce stai calare.

    Asta ca sa nu te vedem pe la rubricile alea unde se da cu RIP si condolenate.

    Nu este grav daca mobra are 48 CP sau 148CP, grav este cand nu constientizezi ce inseamna asta.

     

    Am citit ce ai mai scris pe aici si sunt uimit.

    Care este asteptarea ta de puutere la o mobra si la o masina? Ca sa fie cum trebuie....

    O masina de 2L, motor aspirat, are 150 CP, daca mai are si turbina te duci la 170-200 CP.

    Daca asta ti se pare putin, iar o mobra de 48 CP ti se pare lesinata, zic sa urmezi sfaturile de mai sus si sa renunti la moto, sa ramai la masini.

     

    Ca idee: nu iti cumperi o masina/mobra avand drept criteriu depasirea.

    Depasirea este o manevra riscanta care trebuie gandita si executata in functie de ceea ce ai pe teren ca sa spun asa.

    Daca ai impresia ca o masina de 200 CP nu o sa simta cand sunteti 4 in masina te inseli, si risti sa ajungi pe la stirile sangeroase de la ora 17 (la ProTV).

     

    Am vazut ca vrei rapid suta la 3000-3500 rot/min. Ca la masina. Nasol este ca motoarele de mobra scot puterea din cilindree mica cu turatii mari, ca sa fie usoare.

    Ce vrei tu se rezolva cu mobra cu motor de masina, cum ar fi Goldwing-ul.  Ai 1800 cmc, 6 clilindri, la sub 3000 rot/min ai 100 km/h. Doar ca daca tu te sperii la 260 Kg, ma intreb cum o sa reactionezi la o mobra de 450 Kg.

     

    Esti amuzant cu masina care consuma la 200 km/h mai putin decat la 100 sau 120 km/h 🤭. Imi imaginez ca tu nu ai mers macar 100 km constant cu 180-200 km/h. Atunci ai vedea ce inseamna consum de carburant.

    Mai bine mai târziu decât niciodată dar uite că se poate.

    Mulțumesc foarte frumos pentru informații oferite pentru că e analiza pe care o căutăm și care cu adevărat răspunde la întrebarea de pe acest topic pe segmentul Honda și recomandări. Iar când m-am referit la depășire am avut în vedere acele persoane care nu ii interesează întrebarea de pe topic și prin "depășirea unui tir" am reușit să "depasesc" acele caractere iar consumul la 200 a fost doar o continuare, pentru că mulți nu citesc sau nu înțeleg ce scriu și încearcă pe tot posibilului să mă timoreze sau să facă batjocura samd. din diverse motive așa cum se poate vedea pe situl poveștii. Oricum mulțumesc încă odată pentru a analiza aceasta si Crăciun fericit și sărbători fericite!

  2. 17 minutes ago, Speedy.K said:

    Vezi ca degeaba faci tu teste, toate mobrele depasesc greu la 100 in a sasea.

     

    Chiar, te-ai gandit ca in loc de mobra sa-ti iei un tir?! Unu d-ala american cu 24 de viteze sau cat naiba au... Aluia poti sa-i dai a sasea la 30 la ora. Si scapi si de problema depasirii, cu exceptia cazului in care te intalnesti cu tine insuti pe mobra pe strada.

    Da că e vorba de motoare mari ... E aici un V10 de 500cp

    https://motoridersuniverse.com/news/1254330-millyard-viper-8000cc-v10-500hp-monster-motorcycle.html

  3. 1 hour ago, Cavaleru said:

    pana la urma, conform celor povestite si raspunsurilor primite sper ca ai ajuns la o concluzie.

     

    in opinia mea: CB500X e o motocicleta pentru incepatori. ii mesteci un pic in cutie cand vrei sa depasesti si cam aia e.

     

    e o motocicleta onesta, simpla si pretul este mai mult decat excelent.

    Probabil că e un motor foarte bun pentru că văd foarte multe pe stradă zilnic, dar cum până la primăvară mai sunt ceva luni bune, voi aranja ceva test-drive pentru fiecare model și voi face o selecție doar dupa o analiză a experiențelor avute la acele testări.

    Așa că acest topic poate fi închis pentru nu mai vad rostul lui și mă voi opri in a comenta viitoarele comentarii tendențioase sau de orice fel din acest moment pe acest topic.

    Va mulțumesc frumos tuturor celor care chiar au voit să mă ajute iar la ceilalți ....

    Sărbători fericite și Crăciun fericit

  4. 1 hour ago, tzunoi said:

    Mie imi scapa ceva. Daca te consideri atat de ghinionist cum de alegi motociclismul si nu altceva? Si zic ghinion si nu altceva pt ca intodeauna se poate intampla ceva ca sa nu iti obtii mobra dar 21 dr cazuri la cat, milioane de masini vandute, sunt o raritate care, cu atat mai mult, m-ar linistii. 
    Adica motociclismul, unde sansele de “shit happens” sunt mai mare decat media. 
    Stii vorba aia - daca esti ghinionist dai de cuie si in …

    Da știu și eu că la motocicliști li se mai spune și donatori de organe, dar pentru că am avut odată un motor nici un "cage" nu va putea vreodată să-ți ofere senzațiile și sensul de libertate oferite de motor, in concluzie e doar un moft de-al meu.

  5. 3 minutes ago, ianachim said:

    am cumparat de la importator yamaha in 2003 .. ciprian popescu

    de la bavaria in 2005, 2007, 2010, 2011

    de la sym 2019, 2020

    si nu mi am luat nici o teapa

    sa ajungi in 202…2 si sa te intrebi asa ceva …. 😂😂😂😂 

    Eu nu am insinuat că toți trag tepe in Romania numai că există anomalii că ai celor 21 de oameni tepuiti de o reprezentanta Honda ( dacă citești cazul vezi că sunt oameni acolo cu facturi fiscale unde mai rămânea sa le fie livrate masinile), care arată că în România din cauza că fie sistemul de cumpărare a unui vehicul e deficitar și trebuie să fie revizuit, ori tipic in Romania sistemul este bun dar are deficiențe în aplicarea legii din cauza a ceea ce păgubește tara de după 89 încoace ... șpăgi, nepotism etc.

    înțeleg că nu ai luat nici o țeapă până acum și mă bucur pentru tine.

  6. 18 hours ago, Contabil said:

     

    Nu, mi-am dat seama ca si tine dupa ce am citit patania omului cu Transalpul.

    Inteleg, asta și consider că un om bine informat e un om puternic.

    Totuși că și o comparație între tunurile din Romania și cele din afara in Romania se dau tunuri pe la 100 mii euro dar înafara ajung la foarte multe milioane spre exemplu  Bernard L. Madoff care a dat tun de 170 miliarde de dolari, sau cazul Carilion, bhs, monarh etc. Totuși tunurile din afara țării au țintă cu preponderență companiile mari sau guvernele, și nu cunosc nici un tun sau teapa date persoanelor fizice. Oricum in capitalismul asta muma pentru unii și ciuma pentru alții e foarte important sa fii la curent cu lucruri care îți pot afecta buzunarul și viitorul, deci trebuie să fii cu ochii în patru 24 de ore pe zi

    18 hours ago, _Raul_ said:

     

    😂 😂😂

     

    Si cu transport, proceduri pre-inregistrare, inregistrare, taxe locale, placute, traduceri legalizate cum faci? 

    Daca nu locuiesti in third countries (geografic in EU, legal/economic nu) best of luck sa primesti discount la dealeri din Romania cum ai putea primi in orice tara dincolo de Ungaria.

    Daca stai in oras mare sau langa, noroc maxim si cu viata reala, aia in care mergi cu mobra sa ii faci service-arile in garantie si o sa vada Honda Salzburg (inventez) ca ai cumparat de la Honda Timisoara desi puteai sa iei de la ei la bani identici (dupa ce adaugi adusul si inmatriculatul). 

     

    Diferentele de preturi pe care le vanezi tu ca un roman pe scoala veche, desi "banii nu sunt problema", sunt date de nivelul de taxe si accize specific fiecarei tari. Plus ca ce vezi pe site-uri nu are nici o treaba cu realitatea din reprezentante.

     

    Ps - Cricuuuu`, baaa !

     

     

     

    Am avut si eu recent un coleg ce a facut vreo 2000 de km pana acasa doar cu autobuze si microbuze in 2 zile, pentru ca era de cateva ori mai ieftin decat avionul (6 ore). Ceva gen 50 vs 200 euro.  

    Best of luck si la primit vehicule de drive test cum primesti in vestul Eu. 😂

     

    Mulțumesc frumos pentru informații dar ceea ce fac eu (căutarea prețului cel mai accesibil) nu este numai tipic romanesc și e tipic corporațiilor globale spre exemplu de ce crezi că corporațiile și-au mutat producția dintr-o țară unde erau salariile mari spre o țară cu salarii foarte mici? Mai dădea cineva un exemplu pe aici că Honda face economie la Nr de procese, piese, suduri, etc. Pentru că dacă Honda prin acest proces economisește și un euro pe motor fabricat gandestete la câte milioane de motoare ei vând le aduc lor economii de milioane de euro per total (in termeni economici asta se numește economie de scală)

  7. 13 minutes ago, SenorPink said:

    Pai în selecția ta era și Triumph. Nu tu ai zis Speed Triple?

    Era și street triple dar după ce am mai văzut ce au spus și alții despre triumph Street triple am ajuns la concluzia că riscul sa iau o lămâie e mare așa că mai bine renunț la opțiune

    43 minutes ago, Lucian_M said:

    Puișor, am plimbări prin UE cât n-ai tu weekenduri cu mașina. Nu ești singurul care a ieșit din țară

    Știu și eu că nu sunt singurul care a ieșit din tara pentru că dacă ne uităm pe statisticile oficiale sunt mai mult de 10 milioane de români plecați din țară așa că eu am făcut referire la oameni cu tot felul de mașini cu sute de cai putere care mă depășeau doar in linie dreapta iar pe lucrări erau foarte cuminți în coloană, dar daca ți sa părut că eu mă laud că am ieșit din țară scuze dar nu a fost cu intenție

  8. 2 hours ago, Speedy.K said:

    Pai zi boss asa, deci de fapt tu ai condus er5 cateva luni si de 10 ani nimic. Pai in cazul asta e ca si cum n-ai fi condus motocicleta niciodata. Deci stai in banca ta cu mobre de 100 de cai, ia-ti cb500x ca e suficienta pentru incepatorul care esti si nu dai nici o caruta de bani pe ea. Dupa ce o iei te duci la niste cursuri unde ti-am recomandat, inveti sa mergi pe ea si sa o folosesti cum trebuie, te dai cativa ani si dupa aia mai vezi tu daca-ti trebuie ceva mai mare.

    Pai zi boss asa, deci de fapt tu ai condus er5 cateva luni si de 10 ani nimic. Pai in cazul asta e ca si cum n-ai fi condus motocicleta niciodata. Deci stai in banca ta cu mobre de 100 de cai, ia-ti cb500x ca e suficienta pentru incepatorul care esti si nu dai nici o caruta de bani pe ea. Dupa ce o iei te duci la niste cursuri unde ti-am recomandat, inveti sa mergi pe ea si sa o folosesti cum trebuie, te dai cativa ani si dupa aia mai vezi tu daca-ti trebuie ceva mai mare.

     

    Apropos, esti din Bucuresti, ca mi se pare foarte cunoscuta povestea asta cu er-ul?

    Mulțumesc frumos pentru sfaturi dar când am luat motorul ăla nu știam nimic de cum se conduce un motor lucru pe care l-am învățat singur in miia aia de km și da mai am lacune mari dar pentru că eu prefer să învăț din greșelile mele  gândesc că dacă m-am descurcat destul de bine (la ce nivel eram la început) voi putea să mă descurc și pe un motor mai mare dacă am rabdare, și mai mult pentru că economic nu e viabil sa schimb motoarele că pe șosete trebuie sa mă gândesc la un model care chiar daca la inceput sunt începător cu timpul abilitățile mele se vor dezvolta și modelul respectiv îmi va putea oferi experiențe și adrenalină chiar daca am zeci de mii de km, (eu gândesc în termen lung și foarte lung), poate e greșit dar cum eu mai am cel mult 20 de ani de condus motoare cred că asta va fi singurul motor pe care îl avea și atunci, știu că oamenii consideră că un motor după 5 ani e depășit moral cel puțin și asta din cauza producătorilor auto că vor să vanda cat mai mult an de an iar la mașini e și mai grav

    Cunosc orașul București destul de bine (am stat aproape 7 ani in el până în 2007 când m-am mutat) regret sa te dezamăgesc dar nu, nu stau in București iar de prin 2011 nici prin țară nu mai stau decât vacante de o lună două depinde de multi factori, iar întrebare asta am pus-o din cauza că vreau să iau un motor nou și chiar dacă îl pot lua usor din afara consider că prin achiziționarea motorului din tara e voi face ceva economii de vreo mie și ceva de euro

  9. 10 minutes ago, Lucian_M said:

    dar nu ai zis care a fost a doua și ce te-a nemulțumit la ea. Pun peste 220 kg pe 67 de cai amărâți și îți depășesc ce tir îmi arăți în orice împrejurare, la pariu că nu te ții de mine cu mașina

    Vezi că nu ai citit ce am scris? Iar la mașină altfel sta treaba, dacă la început aveam o conducere foarte preventivă cu multa răbdare, din păcate în ultimă vreme răbdarea mea multa in trafic sa subțiat văzând cu ochii, iar la pariul tau daca e doar abilități de conducere (mașini la fel și cu motor la aceiași putere) se prea poate sa te și depășesc pentru că eu am n drumuri de Europa și am văzut multi cu motoare puternice care le era teama sa depășească pe lucrări în Germania unde eu am zero probleme, eu știu că am o atitudine de ii face pe mulți să creada că am venit cu presu, dar cu timpul toți și-au schimbat opiniile și asta e doar un mod să văd cu ce fel de oameni am de-aface, fara supărare dar e un sistem dezvoltat după interacțiuni cu n caractere

    19 minutes ago, SenorPink said:

    Da până la urmă cum a rămas? Ne luam și noi Rocket 3 sau ne batem joc de corpurile noastre

    Din păcate eu tot la selecția mea am rămas fără triumph

  10. 2 minutes ago, Speedy.K said:

    Alte forumuri nu exista.

    Doi, ai mintit prin omisiune inca de la inceput nespunandu-ne ca de fapt tu ai condus mobra aia cateva luni acum zece ani si de atunci nimic. Ai lasat sa se inteleaga ca tu mergi in fiecare we cu mobra si nu esti multumit de cum depaseste tiru. Si asta a fost o minciuna. Ca si aia cu consumul la 200 mai mic decat la 100.

    Alte forumuri poate nu există în limba română dar sunt n in limba engleza, și eu am considerat că toți știu ce înseamnă șofer de duminică unde evident m-am înșelat.

    Mințind prin omisiune... tare asta, dacă inca nu ți-ai dat seama eu eram curios doar de comparație între acele modele unde doar 2 proprietari au răspuns și înafara de câteva răspunsuri pertinente restul nici nu ia interesat topicul așa că cum ai vrea tu că eu să-ți spun istoria mea și mai mult sa nu omit nimic pentru că se consideră minciuna .... eu cred că acordați o mai mare importanță forumului asta decât se cade. Mai încearcă și alte forumuri și să vezi că ăia nu te întreabă de tine personal și nici nu le sare mustarul de la atata lucru, de aia am zis că doar cei de vreo 16 ani sunt cu fitil mai scurt dar după ce treci de 30 de ani vezi că lucrurile astea au valoare un mare zero barat cel puțin în cazul meu

    Am uitat sa precizez că poate prin cercurile prin care va învârtiți așa ceva e foarte normal dar în comunitatea în care eu domiciliez așa ceva nu e normal deloc si știu persoane care au făcut si 6 luni închisoare pentru niste mesaje text trimise lui fosta lui prietena după ce aceasta ia golit apartamentul așa că scuzama dar e evident i diferență de opinie cu privire la amenințarea cu calcatul cu tirul

  11. 10 minutes ago, Lucian_M said:

    Ioi, s-o zbârlit blana de pe puișor...

    Te-o luat lumea în balon și o dai cotită? Noroc de anonimat, dar mulți pureci nu faci prin zonă.

    Și stai așa, că încă nu a intrat artileria grea, ce ai văzut până acum e de încălzire.

    Nu-i nevoie, unii mă știu personal, cu alții mai țin legătura prin diverse metode, alții mă știu de pe feisbuc, deci n-am nimic de ascuns. Tu, pe de altă parte, n-ai un nume real, vii cu povești și cu dume de grădiniță, dar "ceri seriozitate".

    Eu nu am cerut decât câteva păreri despre modelele respective și ceva idei dar cei de pe aici nu numai că probabil nu au folosit acele modele dar sau luat de ce experiență am eu in conducerea unui motor, ceea ce arată că pe ei nici nu-i interesează topicul și ei sunt interesați de mine numai, cu toate că eu nu i-am întrebat pe ei nimic despre ei ei totuși sau simțit lezați de nu știu ce idei, și pe ocazia asta le spun sa se mai maturizeze că prea par de 16 ani

    16 minutes ago, Lucian_M said:

    Ioi, s-o zbârlit blana de pe puișor...

    Te-o luat lumea în balon și o dai cotită? Noroc de anonimat, dar mulți pureci nu faci prin zonă.

    Și stai așa, că încă nu a intrat artileria grea, ce ai văzut până acum e de încălzire

    Pai daca asta înseamnă să fii membru aici eu consider că nici nu am nevoie de așa ceva, și cel mai probabil voi căuta alte forumuri unde cei de pe acolo mai au habar și de altceva decât de amenințări care chiar daca sunt făcute pe net au iz penal așa că sănătate și sărbători fericite

  12. 2 minutes ago, goe 75 said:

    E pe bune ! Acum ca au dat drumul la antenele 5G am acces si la datele tale peronale . Mai bine dormi cu o caramida sub perna ca sa ai cu ce sa te aperi daca vin prin surprindere.

    Intimidări din astea mă lasă rece, și chiar daca ți-aș da eu și adresa unde locuiesc și tot ce ai nevoie să mă identifici tot nu ai că să îmi faci ( mai degrabă invers) dar văd că ești foarte limitat și frustrat de propriile eșecuri și acum cauți satisfactii cu amenințări pe net ca altfel nu te mai baga nimeni in seama

  13. 22 minutes ago, goe 75 said:

    Daca glumele aveau o limita , te-ai fi oprit la "Buna ziua!  nou pe aici."

    Asta e părerea ta și se vede de la o poștă că sunt nou pe aici, de tii mortis să spui ce e evident, dar totuși as dori să știu dacă amenințarea cu a mă calcă cu tirul este reală sau a fost o glumă mai deplasată?

    14 minutes ago, Lucian_M said:

    O poză cu buletinul și permisul unul langa altul (informațiile esențiale blurate) se poate? Și să coincidă și măcar 3-4 cifre de la CNP

    Tu ai posta așa ceva pe aici? Și poate am eu ceva la ochi dar inca nu vad eu motiv întemeiat sa ma legitimez că la poliție așa că țin să îți reamintesc in caz că ai uitat asta e un FORUM cu și despre păreri de motoare, și nu spclep sau poliția rutieră, sau pentru a intra aici și a posta un comentariu îmi trebuie permis moto si asigurare moto, cred că ai pretenții foarte exagerate

  14. 26 minutes ago, Speedy.K said:

    Bineinteles ca sunt aceleasi mobre. Preturile mai mic vin din renuntarea dealerului la o parte din adaos ca sa vanda si ei ceva unitati. Ca puterea de cumparare a romanului e mult mai mica decat a occidentalului si piata de la noi e inexistenta fata de cea de afara. De ex Aprilia are 5 dealeri in Romania si peste 300 in Italia si alti 300 in Germania.

    La noi o mobra de 10.000 e considerata scumpa, afara e considerata ieftina, ca acolo mobre scumpe sunt alea de la 30.000 in sus.

     

    Tu sigur ai facut macar 5000 km cu er5-ul ala sau de fapt era al unui prieten si ai dat doar o tura dupa ce ai stat cu permisul in buzunar si fara mobra vreo zece ani?!

    Da piețele exterioare sunt mult mai mari decât în țară Spania, Italia și UK de unde au și cele mai multe review-uri pe net. Mă mai gândesc că poate Yamaha printr-un preț redus vrea sa se așeze mai bine in piata din Romania sau din felul garanței oferite( dacă-ți faci service singur pierzi garanția) că altfel nu pot explica scăderea prețului. Spre exemplu în US are numai un an garanție și prețul e $10900 deci mult mai ieftin.

    De condus am condus motorul ăla acum mult timp prin 2011 si numai atunci când l-am cumpărat am făcut peste 1000km (majoritatea pe autostradă), dar după alte câteva mii pe drumuri naționale l-am vândut în 2012, că nu mai aveam timp de el

  15. 6 minutes ago, ENEOS said:

    Nu știu la moto, chiar nici la auto bmw dacă e aceeași calitate a vehiculelor pt toate piețele. La unele branduri SIGUR diferă! 😉

    La bavarezi țepele alea ascuțite sunt la service

    Honda are preturi la fel în toată Europa dar Yamaha nu și mt09sp e mai ieftina cu vreo £1000 in Romania (10990e)fata de restul Europei (UK e ,£10300), acuma o fi aceiași calitate?

    https://www.yamaha-motor.eu/gb/en/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09-sp-2022/

  16. 1 minute ago, pierrotlefou said:

    Pai tara asta mere asa cum mere din cauza unora ca tine, care au trecut ca si gâsca prin apa, care ajung la concluzii de doi lei, din cauza de drob de sare, de "muieti îs posmagii" etc.
    Superficialitate, auto-suficienta, indolenta. Pe scurt: rrrromânism. Mai adaug sau ai inteles?
    Dar prefer sa ma opresc aici, inclusiv cu comentariile pe topicurile tale.
    Sarbatori Fericite!

    Merci

    Nu vreau să intru în polemici așa că îți respect decizia chiar daca nu sunt deloc de acord cu tine

    Voiam să spun părerea și nu decizia

  17. 4 minutes ago, pierrotlefou said:

    P.S. Este ciudata schimbarea de ton, expresie a frazei si corectitudinii gramaticale de-a lungul postarilor. Banuiesc ca te ajuta cineva

    Nu mă ajută nimeni, numai timpul alocat diferă și inițial eu scriam de pe laptop iar acum de pe telefon

    18 minutes ago, Speedy.K said:

    Inceteaza sa mai compari mobrele cu masinile, n-au nicio legatura, mai ales cand fac pariu ca tu conduci in general dieseluri

    Am avut și ceva benzinare printre care și un mb c200 ce lua 15% in oras la trafic redus, iar când ajungeam la 200 la ora consumul era mai mic decât la 100, 120 la ora, oricum astea nu cred că au mare relevanta in acest topic

    22 minutes ago, pierrotlefou said:

    Cat despre sfaturi « ce sa-mi iau », in primul rand fa-ti o idee ce model ti-ar placea

    Eu am considerat că modelele prezentate sunt de ajuns, aceste modele vin după o analiză a pietei de moto și a review-uri de pe net unde nu reușesc să îmi dau seama cat la suta din ce spune respectivul e și adevarat (se știe că cu cât are mai multe vizualizări cu atât firma la care îi face reclama plătește mai mult sau îi oferă modelele noi in avans fata de ceilalți, @fortnine a zis ceva despre lucrurile astea și ei au schimbat modelul de afaceri), și de asta eu incerc sa vad reacții reale de la posesori de modelele respective și nu reacții propuse de firmele care vor să își facă reclamă pentru produsele lor.

  18. 42 minutes ago, tzunoi said:

    Daca topicul nu e … asa de stat la gura sobei, cum pare la prima vedere, atunci pt Honda si Suzuki iti recomand Motorteam. Pt bmw - motohub. Pt kawa sunt cei din pipera, de sub pod. Imi scapa numele. Cu altii nu am interactionat. 
    Toti sunt pasionati de ceea ce fac.

    Da e cam de stat la gura sobei, pentru că intenția me a fost să îmi cristalizez impresiile despre diverse motoare, să îmi îmbunătățesc ortografia și să mai am și ceva activitate că na vine Crăciunul, revelionul și nu prea e activitate

    Și era să uit un alt motiv a fost să văd cât de sigură e tranzacția in cumpărarea unui motor in tara și perspectiva celor trecuți prin aceste experiențe.

    Apropo mai întreba aici mai sus că dacă eu consider că nu sau mai cumpărat motoare noi din 2014 și până azi ... răspunsul meu e că da sau mai cumpărat motoare noi din tara da multi romani au preferat să le cumpere de afară din diverse motive printre care și încrederea pierduta în sistemul de tranzacționare a unui bun comercial către o persoană fizică

  19. 7 minutes ago, patrick1 said:

    Eh ... asta înseamnă că am permis de conducere din Europa de multă vreme.

    Pentru că m-am prezentat la examen (de conducere A) cu instrucţie în regim D.I.Y. :)              

    Nah' ... a trebuit o audienţă la şeful IPJ de atunci şi o cerere.

    Probabil că da, dar într-un fel asemănător cunosc multe cazuri în care oameni de "vaza" ai localității au reușit să le ofere permise până la toate categoriile la odraslele lor iar odraslele lor au luat lecții de conducere pe camp singuri sau cu cineva ce avea carnet pe bune. Deci da exista astfel de anomalii la noi in țară, numai că eu mă refeream la faptul că legea ar trebui schimbata legea privind obligativitatea școlii de șoferi pe cat. A și b, cu toate că nu cred că se va schimba vreodată aceasta lege din prea multe interese economice. 

    Să vedem în viitor e vor mai face școlile de șoferi și asigurările obligatorii auto când mașinile se vor conduce singure și cum își vor mai pleca ei cazul la guvern pentru a înăspri anumite aspecte că creșterea exagerată a politei de asigurare pentru diverse categorii sociale,

    Comparativ cu celelalte polițele de asigurare care nu sunt obligatorii

×
×
  • Creează nouă...