Sari la conținut

Schuberth

Membru
  • Număr conținut

    385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Schuberth

  1. Nu ma refeream la mine cand am zis ca nu ai fi primul . Eu am un touring Aprilia . E vorba de un amic grec care a cumparat R1 2009 si dupa 3 luni a dat-o si a luat RSV4 . Parerea lui este ca este o motoreta net superioara pe circuit fata de R1 , cu niste frane incredibile si o ciclistica de lama .

    Referitor la jante iti spun ca nu am asa ceva pe motoreta dar cred ca mi-ar place pt ca am incercat RC8R care are Marchesini si e ok senzatia .

    Ideea este ca diferenta nu o simti decat pe circuite si este minora in comparatie cu schimbatul suspensiei care iti confera un avantaj extraordinar .

    De TC nu iti mai povestesc aici , iti scriu pe celalalt topic :rolleyes:

  2. Am batut cu FZ6 toate drumurile posibile si imposibile din Romania si niciodata nu m-a dezamagit. Are tot ce-i trebuie pt. a te scoate din orice incurcatura. Am fost pe Transfagarasan, pe nenumarate drumuri forestiere, pe drumuri bombardate, am luat nenumarate gropi.......Se aseaza bine si la drum intins pe autostrazi. Are frane si articulatii bune si reglate astfel incat sa poti merge pe oriunde. Acum la 60.000 km. inca merge si arata impecabil. O poti vedea cateva pagini mai in urma. In afara de consumabile singura interventie a fost schimbarea simeringurilor de praf si ulei din furca, ceea ce e perfect normal datorita drumurilor pe care am mers cu ea. O recomand.... :laugh:

     

    Robert iti amintesc inca o data : Futura ... Rullzzz :D)

  3. Am de gand sa plec in uichend la Bacau sa testez circuitul de karting. Daca mai este cineva interesat ar fi si mai bine , nu de alta , dar nu-mi place sa ma dau de 1 singur. Am remorca si bineinteles si un loc liber .

  4. In primul rand iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara incidente .

    Referitor la motorul Rotax al austriecilor crede-ma ca este mult mai fiabil decat motorul monocilindru produs in Italia. Este acelasi Rotax de pe RSV, de pe CanAm etc .. Iti arat poze cu 100 000 km cu Rotax fara incidente . Amicul meu are deja 50 000 si merge ca noua .

     

    Aprilia today announced the all new Pegaso 650 Strada at the Intermot Munich motorcycle show. Based around a development of the Yamaha 660 single cylinder engine, the new bike is described as an "agile urban supermotard". The engine is built in Italy, not far from Aprilia's Noale factory, and has been breathed on by Aprilia's technicians to achieve the mid and top end rush so typical of Aprilia's bikes. Fast steering and an excellent steering lock will make this bike a mean street machine and ideal commuting thrill, but also a capable multipurpose motorcycle with "the emphasis on fun".

     

     

    Ride safe

  5. Otto , eu sunt in filmare, dar nu sunt deloc baietas. Am fost un retardat cum sunt si acum multi atat prin Cluj cat si in alte localitati.In Cluj stiu sigur ca sunt cativa copii care se mai ocupa cu asa ceva,la voi in Mures exista, ca i-am vazut de cateva ori (99% pe contrasens), peste tot sunt... Este sindromul "bagati-ma in seama si pe mine". Nu sunt mandru deloc si in afara sa-mi risc viata , si a altora, nu am facut nimic. Eu zic ca e foarte gresit ce faceam si ce este mai trist , mai veneau inca 5-10 copii langa tine, din care nu toti aveau acelasi noroc .

    Cum a zis si Braccio, daca stii ca-ti place viteza, riscul, motoretele, du-te pe circuit..... interesant, acolo nu prea vin baietii care rup soselele tarii... :laugh: de ce? Parca vad ... e prea scump, alea-alea... cand cumperi o motoreta de 8-12 000 euro, nu-ti permiti o iesire de 500 euro , odata pe luna?

     

     

    ps. o paralela: daca-ti place sa te bati, nu te bate in discoteca , ca s-ar putea sa ranesti pe cineva care nu vrea sa se bata, vrea sa se distreze.... du-te la local combat unde mai gasesti cativa idioti care au acelasi gandire cu a ta, isi asuma riscurile..... :laugh:

    asa si cu circuitul.... daca ai aceasta pasiune mai periculoasa, du-te unde te ranesti doar tu , nu si altii care nu au pasiunea ta.....

     

     

    Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate si fericire , ca bine le-ai explicat tu cum sta treaba !!!! Felicitari.

    Cand ne vom vedea pe circuit o sa-ti strang mana si dau o bere .

  6. Motorina a ajuns mai scumpa ca benzina, asa ca nu imi voi lua niciodata o motocicleta italiana diesel. Scuze de off topic :drink:

     

    Pai dizal ma sa faca km multi fara oprire :P Tu ce faci ? Esti in benzinarie ?? :friends:

     

    Lasa ca si 1098 e tot diesel ..

×
×
  • Creează nouă...