Sari la conținut

monitz

INACTIV
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de monitz

  1. Pentru arhitecti si ingineri:

    "ARHITECTUL este persoana care stie foarte putin despre foarte multe,si pe masura ce ii creste experienta stie din ce in ce mai putin despre din ce in ce mai multe lucruri pana cand ajunge sa nu stie nimic despre absolut orice. INGINERII in schimb stiu extrem de mult despre foarte putin;pe masura ce le creste experienta ei stiu din ce in ce mai mult despre din ce in ce mai putin,pana cand stiu absolut totul despre mai nimic. CONSTRUCTORUL incepe prin a cunoaste practic tot dar la final ajunge sa nu mai stie nimic datorita colaborarii lui cu arhitectii si inginerii."

  2. Purghy ma bucur ca te-am prins la telefon si ti-am auzit vocea. Numai bine tie....iar soferului.... :moto:

     

    Are dreptate wrongname.....era sa fac stop cardiac fratilor....mai usor cu titlurile astea.

  3. de 3 luni ma kinui sa gasesc un cacao de maneta de ambreiaj

    fuck o dzo,da i facuta din aur?de ce nu gasesc????????????????

    azi primul raspuns pozitiv,cei d ela reprezentanta mi o aduc in 3 saptamani si mi cer 98 d euro plus tva.mi se pare exorbitant.dar nu mai pot sta pe tusa

     

     

    De ce nu incerci la Louis....eu am luat de acolo si m-a costat vreo 15-20E ... si cred ca poti gasi pe cineva sa ti-o aduca mai repede. Succes...

     

    Am exagerat cu pretul.... e doar 6 E...

    http://www.louis.de/_10242b41f5dfeafa5c876...tnr_gr=10019890

  4. Am fost, si a fost super. Un pic innorat dar nu foarte frig. Am mancat la o pensiune la intrare in Cheia (unde mai era un grup de motoristi), apoi ne-am intors.. am trecut si pe la Muntele Verde la intoarcere (drumul spre Slanic), facut ceva poze si... acasa.

     

    Am facut cam 290km cu tot cu ocolirea, as zice cam 130-140km pana in Cheia. Din care prima suta - boooring... dar 40 km de vis!

     

     

    Grupu' de motoristi de la pensiune era o parte din "Grupu' de la 8 " ....... :crack:

  5. Motorul e foarte bun pentru incepatori, dar pretul e mare. N-as da mai mult de 2000 pe un xt600 din '90. Mai cauta oferte asemanatoare sa vezi cam care sint preturile.

     

     

    De acord.

     

    Motocicleta este super....dar pretul cam mare. Nu are rost sa te grabesti...mai cauta....cred ca poti gasi o oferta mai buna. Succes

  6. Cel mai bine e sa te gandesti la ce o folosesti...si care iti place...pana la urma GS-ul e superb in oras...micut, manevrabil...etc.Dar odata iesit din oras...lipsa de putere te penalizeaza.

     

    Si eu cred ca GSX-ul merge mai bine.....

     

     

     

    Eu am GS. E superba in oras.....dar pe serpentine e nemaipomenita.

    Intr-adevar depinde ce iti doresti......daca vrei sa mergi cu 200 atunci nu-ti lua GS , altfel ....daca vrei sa te bucuri de drum la o viteza de croaziera o idee mai mica atunci GS-ul nu te va dezamagi .

    Succes in alegerea motocicletei

  7. Nu dispera, daca ai muschii puternici o sa-ti suplineasca ligamentele. Am avut un accident tot la schi, menisc franjuri, ligamente in proportie de 20%, acum s-ar putea sa nu mai fie deloc. Nu simt nici o diferenta in stabilitate, pot sa alerg, sa ridic greutati, etc. Pe la 50-60, cand slabesc muschii se poate sa ai probleme, daca ajungem acolo :angry:. Orteza aia de la rehband e buna la recuperare si apoi trebuie folosita la eforturi mari, dar eu n-am mai folosit-o apoi. Daca are cineva nevoie pot s-o imprumut, sper sa nu fie nevoie totusi, e modelul 8157, mar. XL http://www.rehband.com/.

     

     

     

    Multumesc mult pentru raspuns. Si eu am folosit orteza inainte de operatie......oricum nu puteam sa merg fara carje. Dupa operatie mi-au recomandat sa nu o folosesc decat la schi.

    Acum ma duc la sala ......dar nu prea mai am sperante sa ma refac 100%. Dar daca la tine spui ca a mers....poate in timp voi avea si eu rezultate.

  8. De refacut daca esti la primul incident de refac OK, dupa o serie de vreo trei patru nu mai poti sa intinzi piciorul 100%, ramane foarte usor arcuit, Poti sa iti iei gandul de la balet, patinaj artistic. Cu motorul e OK dupa o pauza de minim 1 luna, chiar daca nu te mai doare si poti sa fugi, inca poate sa sara genunchiul din loc.

     

    Nu e chiar atat de simplu. Si eu am ligamentele incrucisate afectate in urma unei cazaturi la schi (plus ruptura de menisc). M-am operat acum 8 luni si inca nu sunt refacuta 100% si nici nu cred ca se va intampla asta vreodata. Pot sa merg pe motocicleta fara probleme.....dar de alergat nici nu poate fi vorba.

    Ai mare grija si du-te la un ortoped bun.

    Sanatate........

  9. mda, chopper nu e clar, dar bobber poa' sa confirme si Vladisto ca e... asa sa'i ramana numele

    alexxx, esti fericitul posesor al unui bobber ;)

    sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el... si cred ca poti sa il botezi dupa bunul tau plac, chiar, ce'ar fi sa inventezi tu o denumire pentru hibridul din dotare? :D

     

     

    confirm.......este bobber.....orice cunoscator ar vedea asta.... :baldy:

  10. Nu cred ca vei avea neplaceri.....ca sa te trezesti cu citatie ar trebui ca el sa fi mers atunci la politie sa declare incidentul. Avand in vedere ca era beat nu cred ca il lua cineva in seama.....mai ales ca nu a patit nimic. Mai vorbeste cu Purghy ......poate ea stie mai multe avand in vedere experientele relativ recente.......

×
×
  • Creează nouă...