Sari la conținut

sageata

Membru
  • Număr conținut

    283
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sageata

  1. Nu tomitza, la mine treaba-i relativ simpla. O simpla operatie de hernie ombilicala care, desi ar mai suporta o amanare, am gasit o "super oferta" la Spitalul Cantacuzino: medicul mi-e client. In trei zile sunt acasa, avand in vedere ca ma duc de buna voie si nu ma aduce salvarea. Buba e ca dupa operatie n-am voie sa fac nici cel mai mic efort si cu moto in parcare, tentatia e mare. 6 luni tre' sa stau calm cu efortul si cu loviturile la burta cauzate de franarile pe moto.

    PS: nici cu bicicleta nu am voie ;)

    Da unde ai hernia asta ombilicala ca din cate stiu Cantacuzino e maternitate? :eek:

  2. Azi era cat pe ce sa fac copy/paste Alin (Transalpina)... dupa tot drumul București-Tulcea... la intrarea in Cataloi (aviz amatorilor) așa o curba faina de tot, cu pietricele si pietris umed... mama, mama... deja vedeam filmul derulat... dar de data asta am scăpat!

     

    BTW ce ați zice de un periplu prin Dobrogea peste vreo 2 luni... sa treacă ploile, sa se inzdraveneasca si Alex!?! Lordule... parca tu esti familiar cu meleagurile dobrogene... ce părere ai?

     

    Si cu ce navigam in "periplu"mai bine bagam o Vama Veche :alcy:

  3. Cred ca e pretul doar pt manopera si de obicei trebuie sa iei consumabilele de la ei ca sa ai garantie iar asta inseamna niste adaosuri la produse destul de mari, faci cum crezi, e banii tai !

    Da,atat e si la Honda,manopera 150 ron respectiv 50 ron schimb ulei si 100 ron testat mai multe rahaturi,consumabile alti bani alta distractie

  4. Sunteti vai de capul vostru, cum va scap putin din mana cum va spargeti capetele, o sa vin vineri sa fac ordine ca asa nu se mai poate.

    Tzulae.......frumos ar fi sa ne onorezi cu prezenta si vineri, poate ne cunoastem mai bine si cine stie.........poate vin fara tastatura

    Ciorapel...........ce dreaq ma, te-ai tampit? Vad ca daca nu iesi o perioada o iei razna, lasa ca stau eu de vorba cu Teo

    Va doresc o saptamana minunata tuturor

    Hai Raul implicate,fa niste ordine ca ne cam agita vremea asta rece :offtopic:

×
×
  • Creează nouă...