Sari la conținut

AliceS

Membru
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AliceS

  1. Acum 49 minute, Rares2005 a spus:

    In teorie, înainte sa faci orele de trafic trebuia sa faci câteva ședințe de poligon cu instructorul în spate, pentru a te obișnui cu mersul cu pasager... Ma rog, eu cand am făcut școala am făcut doar o singura ședința cu pasager si atat. După, am avut ieșirile in trafic, si mie imi era frica oarecum pt ca nu eram obișnuit încă cu pasager in spate, dar a fost ok. Având în vedere ca nu o sa mergi cu viteza mai mare de 40 km/h, nu o sa ai probleme, posibil doar la plecarea de pe loc, dar in rest e ok

    Mulțumesc mult :) la școala unde fac eu, o ședință se împarte în 2 ore. Inainte să ieși în trafic o ora stai in poligon și mergi și cu instructorul sau alt coleg de școală. Iar a doua ora din ședința asta ieși din poligon. Deci voi vedea înainte daca reușesc să merg cu el in spate sau cădem amândoi :))

    Acum 1 oră, SenorPink a spus:

    Hello,

     

    Da se modifică lucrurile dar mai mult pe loc sau la manevre de parcare. O dată pusă în mișcare nu se schimba radical lucrurile ( bun se modifică masa și vei simți). Partea buna este că instructorul stie sa fie pasager. 

     

    Fără frica că se poate și nu se va întâmpla nimic! 

    Spor 🤘

     

    Hei! Apreciez mult. Chiar m-ai liniștit. 

  2. Salut! Oficial am terminat orele de poligon pentru A2 și urmează în curând orele de trafic. Nu am emoții de trafic sau de reacțiile pe care le-aș putea avea, ci mai mult de faptul că o să am instructorul in spate și nu o sa mai fiu in stare sa merg. 

    Poate fi un avantaj și că instructorul nu este foarte mare but still și eu sunt foarte mică :))

    Intrebarea mea e, este așa greu cum îmi imaginez o data ce se urca pe motor cu tine? Schimba atât de mult lucrurile? 

×
×
  • Creează nouă...