Sari la conținut

Vlad Gabriel

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Vlad Gabriel

  1. 12 minutes ago, frankone said:

    Nu e neaparat ciudat, imi pot imagina urmatoarea situatie in care a fost proiectat sistemul:

    - in momentul obtinerii unei categorii (prin examen), se aloca automat cu data examenului si subcategoriile inferioare pe care le dobandesti automat, dar ele sunt inregistrate in sistem ca fiind categorii implicite, nu obtinute prin examen

    - in momentul obtinerii unei noi categorii (to prin examen), se aloca automat din nou toate subcategoriile implicite.. mai putin cele care le ai deja (prin examen). Astfel, dupa obtinerea A-ului, ti se realoca A1 ca subcategorie dobandita automat, A2 ramane (fiind prin examen) si A-ul.

     

    Poate justificarea este ca daca se va schimba legislatia, si nu se va mai da automat o anumita subcategorie inferioara, sa dispara la urmatoarea reinnoire.. dar alea primite prin examen sa nu le poti pierde (decat daca faci prostii, evident... dar atunci pierzi tot plasticul cu toate categoriile de pe el).

     

    M-am gândit și eu la aceasta situație dar după a apărut următoarea întrebare: De ce data categoriei Am nu a fost actualizata și ea? 

  2. 1 minute ago, Doctor X said:

    Se reactualizează automat atunci când iei permisul pentru o categorie superioară și e normal să fie așa, pentru că testarea demonstrează că ești la zi cu aptitudinile și cunoștințele teoretice.

     

    Data obținerii nu ar trebui sa rămână neschimbata? Doar la A1 s-a pus aceeași data ca la A. La A2 data a rămas cea de acum 4 ani și tot atunci odată cu A2 primisem și A1 

  3. Salutare!

     

    De curând am dat de permis categoria A iar când mi-a venit permisul am fost surprins sa văd ca la cat. A1 mi s-a actualizat data obținerii cu cea de la cat. A.

     

    A1 l-am obținut in urma cu 4 ani când am dat de categoria A2, nu am dat separat pentru A1. Practic sunt din nou începător pe A1 :))

     

    Data obținerii cat. A2 a rămas cea de acum 4 ani

     

    A mai întâlnit cineva aceasta situație? 


    Cei de la poliție mi-au zis ca ei nu intervin manual asupra categoriilor ci sistemul le da automat. 


    Stima!

×
×
  • Creează nouă...