Sari la conținut

zue

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zue

  1. Am renuntat la masina pt Nmax 155. Unul nou acum este 3800 E, nu stiu daca am voie sa pun un link de la vanzatori din Romania asa ca nu pun.

    Am mers Bucuresti-Snagov 90-100 Km/h fara probleme, frana pe disk fata/spate, ABS, controlul tranctiunii...etc

    Pentru mine este OK.

    Bafta la cautat!🛵

     

     

  2. 1 hour ago, GoodKat said:

    Am ajuns la concluzia camba p*la in ea de masina prin oras, desi lucrez de acasa, iar motocicleta nu vreau sa o frec prin aglomeratia din Bucuresti...asadar, din postura de animal cu ratiune, am zis in mintea mea ca e necesar sa trec la scuter.

     

    "Nasoala" daca ii pot zice asa, este ca am pe la 1.90 inaltime si posibil sa fiu limitat in alegeri, desi anul asta am luat in Grecia un Symphony de 50 si nu mi s-a parut in a avea probleme de incaput pe el.

     

    In principiu caut ceva cu roti mai mari si minim 150cc pentru frecusul din oras, iar daca mi se pune pata, sa pot face o tura de 2-300 de km, deci sa poata sustine macar 90 constant.

     

    Printre POTENTIALELE alegeri ar fi SYM Symphony ST 200, Piaggio Medley 150 si Aprilia SR GT 200.

     

    Eh, nasoala este ca ultimele doua, desi imi fac cu ochiul, sunt mai scumpe binisor fata de SYM. De 150 ar mai fi Piaggio Liberty pe la 3200 Eur insa are pe spate frana pe tambur iar eu caut pe disc fata / spate.

     

    Daca aveti si alte sugestii de scutere de minim 150cc - de preferat noi - cu un pret de maxim 3500 euro...astept un sfat de la domniile voastre.

    Yamaha NMax 155cc?

×
×
  • Creează nouă...