Sari la conținut

algabone20

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de algabone20

  1. Intre timp am pus deoparte evacuarea stock si am inlocuit-o cu una bolt-on de la Akrapovic de titan. Sper sa simt o imbunatatire si eventual sa mai scap de ceva greutate. In final am trecut si de borna de 6000km. 

    Urmeaza sa ii schimb uleiul si ma gandeam la o alternativa la Motul..... ceva de la AMS Oil. A folosit cineva asa ceva se merita?

    20201120_134427.jpg

    20201120_140145.jpg

  2. Acum 20 ore, pepsi a spus:

    Faina jucarie, sa o folosesti sanatos!

    I-ti recomand un set de protectii pentru capacele de la ambreiaj si stator, din carbon + kevlar (https://carbonadi.de/) si anvelope bune.

     

    Am avut si eu un 954 acum cativa ani, si azi i-mi pare rau ca l-am vandut.

    post-6144-0-31302500-1409438104_thumb.jpgpost-6144-0-90476900-1412798309_thumb.jpg

    +daca o folosesti mult in oras sau la viteza mica, ar fii o idee buna sa ii pui un intrerupator manual pentru ventilator.

    altfel destul de tarziu intra in functiune...

    Multumesc de sfaturi, da ce e drept este ca temperatura urca destul de repede in oras, poate o trebui inlocuit lichidul de racire.

  3. Inca o poza cu Honda..... o sa revin zilele astea cu niste poze mai deosebite.

    Pana atunci urmeaza o plimbare nu de alta dar sunt 30 de grade afara.

     

    Cateva poze de ieri...

    post-11047-0-36227200-1338708255_thumb.jpg

    post-11047-0-64025300-1338713729_thumb.jpg

    post-11047-0-66201800-1341037128_thumb.jpg

    post-11047-0-54270900-1341037147_thumb.jpg

    post-11047-0-13479700-1341037163_thumb.jpg

    post-11047-0-33174200-1341037186_thumb.jpg

  4. F-urile sunt motoare exceptionale. Eu m-am indragostit de al meu si nici macar nu e 4 :)

     

    1.Pune-i crashpaduri. Sansele sa nu o scapi o data si o data sunt minime. Platforma costa mult. Ca sa nu mai vorbim de reparatii..

     

    2.Daca te doare posteriorul dupa cateva ore de mers du saua la modificat. Altfel, pozitia de mers e confortabila. Eu merg pe ea de dimineata pana seara si nu ma doare nimic.

     

    3. Daca mergi noaptea pune-i bixenon si se face lumina. E altceva.

     

    Sanatate si virtute! Si asfalt curat si uscat :cheers:

     

    Nu spatele chiar nu ma doare deloc, au fost veri in care am facut Bucuresti-Mamaia chiar si fara oprire si nu au fost probleme. Legat de lumini am ales solutia cu bex Philipls Blu vision care e ok dar nu se compara cu un xenon dar este peste becurile de serie.

     

    In rest ce sa zic e destul de acceptabila ca si putere chiar si un incepator o poate folosi fara probleme.

  5. Yo zic sa mergem la reprezentanta Yamaha si sa protestam deoarece Yamaha R1 se ridica singura pe-o roata! Sa se intrerupa vanzarea acestor modele periculoase daca, vorba aia, p'astia cu experienta si multi km ii arunca din sha!

    Mama lor de japonezi :tomato:

     

    Ce-mi place mie scuza asta; "si tu puteai fi in locul lui"!

    Da-mi voie sa-ti spun ca in locului lui nu putea fi decat unul la fel ca el, care gandeste ca el!

    Un om normal la cap, nu alearga cu un R1 prin sate pline cu alcolizati avand pasarici minore in spate! Al draq chestie, numai astora care merg mai bine decat toti li se intampla sa moara in cel mai stupid mod posibil si, in general, la ghidonul unor motociclete cu potential in acest sens!

     

    Pai d'aia muriti mah ca mustele: atunci cand o comite unu', voi in loc sa bagati draq la cap, voi o ardeti superior!

    Sau voi credeti ca noua ne place sa vedem cate 4 morti la doua zile cu motociclietele!

    Offf.. cand draq v-o veni mintea la cap???

     

    :agree:

    :agree: :agree:

  6. Hmm... pai ia hai sa ne gandim putin:

    Unde mergi cu motocicleta ca sa ai nevoie de extra-putere?

    In ce regim folosesti acum motorul - schimbi doar in rosu si simti ca are nevoie de mai mult?

    Pur informativ - ce gume ai montate la momentul actual. Ce placute de frana? Cand ti-ai servisat si reglat ultima oara suspensia?

     

    Parerea mea - daca ai cauciucuri de calitate (scumpe si aderente), frane bune, curatate, servisate, suspensie servisata si reglata, ai nevoie de putere doar daca te intreci undeva cu cineva. Adica pe o pista .... altfel eu n-as monta asa ceva.

    Sau poti sa-mi dai un telefon si iti zic acelasi lucru in viu grai :D

     

     

    Pai motoreta a fost servisata la tine. E ok in principiu, cauciucurile sunt bune.....ideea de putere era pentru ca in majoritatea timpului merg cu pasager( prietena). Tocmai de aceea se simte lipsa de putere, tinand cont ca nu e pritre cele mai puternice motoare de 600cmc. Daca era un model recent cred ca altfel statea treaba.

    Deci se merita sau nu prea?

    Mersi

  7. Dupa ceva lipsa pe forum am revenit cu ceva modificari la motoreta.

    A primit o guma fata spate Michelin 2CT + o toba titan Arrow (not for road use) cica. Problema e ca sunetul e mult imbunatatit, dar partea proasta e ca motoreta trage mai prost ca inainte.

    Din ce am auzit se zice ca ar trebui refacuta carburatia dupa schimbul esapamentului.

    Stie cineva sau a patit cineva la fel....

    O zi buna

    post-11047-1300097573_thumb.jpg

  8. La honda mea cbr 600 f4 am un consum de vreo 8, mixt. Mixt inseamna alergata in oras plus iesire pe dn1 unde n-am mers la consum ca sa zic asa. Cat despre vant nu stiu despre vantu care-ti bate din fata dar am iesit pe A2 su sufla ceva vantu din lateral. peste 90-100 la ora n-o prea tineam pe o banda. N-am citit kiar tot ce s-a scris, sper sa nu ma fi bagat aiurea in seama

     

     

     

    Pai mai pe toate motoarele te bate vantul lateral, acolo chiar nu ai ce sa ii faci oricat de aerodinamic ai fi !!!!!!

  9. Foarte tare motoreta si bine intretinuta.... Am si eu una la fel si sunt foarte multumit de ea, din toate punctele de vedere mai ales ciclistica!!!

    De partea mecanica sa nu iti faci griji cu conditia sa ii pui consumabile de calitate !!!

    Bafta.

  10. Ma intreb ca bou ce sint. Motociclistul (doamne , inebunesc) , era cu brigada , nu era singur. Bai fratilor , sintem crestini , sintem lasi , sintem vai mortii nostrii , da' la faza asta , sa nu explodeze nimeni , sa-i scoata dintii , ceva , orice , stau si ma minunez.

    Ok , sint smardoi de taste , nu am fost acolo , ma laud singur... Da' chiar sintem o turma si ne meritam soarta. Mai rideti de ciori , face-ti caterinca de interlopi , va dati cocosi , bikeri , ce vreti voi. Daca mortu era cioara si mai era cu unii dupa el , era grav , pina venea garda.

    Ma duc dreacu' la treaba mea , accidentul asta m-a marcat profund , nu mai sint eu insumi. ;) :D :D

     

     

     

    Ma intreb daca sareau ceilalti motociclisti pe el si ii rupeau mainile si picioarele ( sa ramana invalid pe viata) pana venea politia sa vada ce se intampla?

    Macar asa isi faceau dreptate singuri si nu mai stateau cu frica ca e posibil sa scape de justitie.....

    Asa merita jegurile astea....si ce puteau patii de la politie nimic, mai rau decat ucigasul nu cred ca pateau

  11. Intr-adevar acea curba e foarte ciudata, nu de putine ori am avut probleme in coborarea ei, si nu ma incadrez la capitolul incepatori deloc. E ciudata din cauza marcajelor dintre benzi care acum in noua configuratie sunt putin inaltate si sunt foarte alunecoase ( sunt ca niste benzi lipite pe asfalt, la fel ca cele de blocare a intersectiilor).

    Vorbind cu cei de la fata locului la 5 min de la producerea accidentului femeia in masina careia s-a oprit motoreta dupa ce s-a dus taras a spus ca tipul venea din panta ondulat ceea ce inseamna un mic voblaj sau ca a ciupit prea tare spatele si o fi alunecat pe marcaje.

     

    Cea mai nasoala imagine care m-a marcat a fost cand sora decedatului nu se putea stapanii din plans la aflarea vestii ca fratele sau a murit.

     

    D-zeu sa il ierte !!!!!

  12. auzi amice,iarta-ma ca iti spun,nu vreau sa jignesc pe nimeni,asa ca am sa iti spun doar ca esti cam incuiat la minte...fa un experiment astfel: pune-l pe tatal tau,sau fratele sau sora sa iasa din curte cu masina,in timp ce vii cu motocicleta pe strada cu 200.Sunt curios daca te vede,si sunt curios care va fi numit Bou in cazul ala.Din punctul meu de vedere,tot zic ca nu invata nimeni din greseli pe topicul asta.Ce sa invete domnule,in primul rand nici nu cred ca le pasa unora.Inainte sa va mai bagati mana in gaz in halul ala,sau sa dati vina pe conservari tot timpul (sunt exceptii cu siguranta) ar trebui sa va intrebati de ce naiba nu sunt atatea accidente mortale in care "Boul " acela nu da prioritate unui chopper sau enduro.Raspunsul ar trebui sa fie evident

    :huh:

  13. Am la fel ca tine si sunt foarte multumit de ea.Am facut 15000km si acum are in jur de 50000. Super confortabila in oras si in afara, iar ca un minus ar fi lipsa de putere la viteze mai mari si pe autostrada.

    In rest fffff fiabila si usor de controlat.

×
×
  • Creează nouă...