Sari la conținut

upi

Membru
  • Număr conținut

    258
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de upi

  1. Salut, am facut ruta asta de mai multe ori (am lucrat in Finlanda) dar cu masina si am ocolit Ucraina de fiecare data (Nevoie de viza plus tinuturi mai periculoase). Eram un grup care lucram acolo in IT si toti ocoleau Ucraina. Pe traseu nu am fost oprit decat la granita cu Ungaria unde am aratat decat buletinele nici macar pasapoarte in rest toate tarile traversate nici macar de sanatate nu am fost intrebat, sau actele masinii, nimic zero. Restul tarilor parcurse nu mai au nici macar granite, nici nu iti dai seama cand treci din una in alta. Multa succes. Mie personal mi se parea foarte plictisitor traseul.

  2. Am mers pe toate 3 si iti pot spune cateva lucruri R1 putere mai mare ca 954, mai greu pe curbe, mai putina fiabilitate, 80% sanse sa patesti ceva la cutie, frane mai slabe ca la 954

    954 ok pe curbe, putere medie, fiabilitate buna, frane ok

    K4 e bomba daca le compari cu astea 2 - putere peste R1 2002 net, diferenta cam ca intre un 750 si 1000 ale acealuias producator, acelasi an .Frane super, fiabilitate foarte buna, nu are pb la cadru, pb la cadru apar la k5-k6, un pic greuta pe curbe.

    Dintre astea 3 recomand clar k4 daca este intr-o stare buna. e diferenta de la cer la pamant

  3. Upi, cum suna toba aia? :rolleyes:

     

    Suna cum tb cred ca e cea mai potrivita descriere plus ca se potriveste perfect la design...poate o sa pun un filmulet pe youtube cat de curand; am fost si eu int-o tura de cateva sute de km spre Slanic Moldova pe unde m-am dat putin :D.

  4. upi eu pot sa ti le aduc pe astea dar cu siguranta mult mai scump decat ti le poate face darian...si desi lucreaza bine omu(seaua mea de RR stie ce zic) nu o sa ai aceiasi calitate. si dupa cum ai pus si tu in al 2-lea link doar seaua fata e 140$ :wacko: uite pretul de la LUIMOTO ca sa stii la ce te inhami :laugh: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-07-CBR-1...#ht_4500wt_1026

    +55 shipping+vama care o platesti tot tu :) si acum gandeste-te bine daca le vrei ca sunt un pic cam scumpe, dar deh sunt banii tai

    Ms mult de raspuns alecs. Da-mi un pret final pt amandoua cu tot cu shippement.

    Multumesc.

  5. Deci am tinut-o numai intr-un zambet cand am citit ultimele 2 pagini ;)) cativa oameni de pe aici care mi-au mai raspuns si la alte intebari chiar stiu sa faca glume bune .... si nu se ataca la orice prostie, imi pare rau ca pe unii nu ii cunosc personal tare ar fi fun sa stau cu ei la o bere :D.

    Acum mai incetati cu repsolica mea e o mobra buna, care nu ma sperie, nu face nimic nepravazut si da, arata ca o pitzipoanca ..asta e :P, dupa un sezon pauza eu cred ca e mobra foarte buna; nu am luat-o de stunt, de mai stiu eu ce, am laut-o sa ne bucuram impreuna de o mare de un munte si de plimbarile pe 2 roti.

    Si da, postez aici pentru ca e lumea mai colorata, ma fac sa zambesc tot timpul; plus ca intotdeauna gasesc ceva interesant de citit.

  6. bravo!frumos motor..ce-i frumos ii frumos nu conteaza ca-i honda sau alta natie.sa-l stapanesti sanatos

    Ms Todea, sincer am luat ceva pe recomandare as fi luat orice japoneza daca ii stiam istoricul . Oricum sunt prea mici diferentele si toate arata si se comporta foarte bine, numai ca e greu sa gasesti si un motor in stare buna.

    Ma bucur sa vad ca inca sunt oameni care inteleg esenta. Sper sa ne vedem cu toti pe drumuri cu jucariile noastre cat mai des (900 de km in 3 zile de weekend, nu imi venea sa mai ma dau jos de pe ea)

  7. Daca postul tau avea vreun inteles,acceptam.Insa tu te-ai trezit sa pui o poza cu onda pe topicul nostru

    Care e spilu? vrei sa faci flame....ca de caterinca nu te ,,vad'' in stare

     

     

    Acu sa spun ceva.Eu sunt ochelarist si sunt aragazuri cu doua arzatoare care incearca/au incercat sa ma jigneasca spunandu-mi aragaz cu patru ochi ;) :D Sa mai spun ca si matul meu e mai inteligent decat aia,care in prostia lor cred/au crezut ca spun cel mai genial lucru

    Nu de alta dar pe mine fie ma amuza,fie imi e mila de prostia lor

     

     

     

    Ai ceva entelegent de spus,spune ca nu se supara niminea,dar fa-o cu talent

     

    Din pacate sunt plecat de ceva timp din tara si revin doar pentru amuzament din cand in cand... asa ca mi-am iesit din mana cu caterinca ieftina, si nu ma pot ridica la inaltele tale standarde.

    Am postat pentru cativa amici care mai viziteaza acest topic si care nu sufera pentru o marca de motoare ...si pe care nu am avut timp sa ii revad.

×
×
  • Creează nouă...