Sari la conținut

Virgil83

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Virgil83

  1. M-am gândit si eu la asta, dar parcă tot îmi place cruiserul și sincer nu prea îmi permit sa schimb anual motocicleta sau maxim la 2 ani.Cei care au cruisere mă sfătuiesc sa iau cât mai mare ca nu este problemă. De asta am zis că parcă nu as lua nici una foarte mare pe care sa nu o pot stăpâni, nici una pe care să arăt ca ursul de la circ pe bicicletă. Mulțumesc pentru sfat!

    Acum 11 ore, Bigfoot a spus:

    Un incepator NU are ce cauta pe o motocicleta grea., cu o masa mare.

    Un chopper/cruiser este efectiv un asteroid pe doua roti.

    Incepe pe o Yamaha YBR 125 Custom, macar 10.000km sa iti faci reflexele, apoi treci la categoria tancuri.

     

    A incepe cu 120-130kg masa a motocicletei, este ca si cum ai invata schiezi pe o panta lina fara a cara bagaje/ghiozdan.

    A incepe cu 200-300kg masa  a motocicletei este ca si cum ai invata sa schiezi pe o panta abrupta cu frigiderul in carca.

     

    La 1.80 daca nu discutam de o jucarie de 125cc ar trebui sa ai o motocicleta mai ales daca e chipper/cruiser adecvata costitutiei tale, motocicleta care din pacate este grea ca masa, total contra indicat pt un INCEPATOR. Spun asta pt ca deobicei cruiserele mici ca si cilindree sunt pt oameni de statura mica.

     

    Acum 4 minute, Virgil83 a spus:

    M-am gândit si eu la asta, dar parcă tot îmi place cruiserul și sincer nu prea îmi permit sa schimb anual motocicleta sau maxim la 2 ani.Cei care au cruisere mă sfătuiesc sa iau cât mai mare ca nu este problemă. De asta am zis că parcă nu as lua nici una foarte mare pe care sa nu o pot stăpâni, nici una pe care să arăt ca ursul de la circ pe bicicletă. Mulțumesc pentru sfat!

     

  2. Acum 7 ore, Adrian M. a spus:

    Salut!

    Nu ai spus nimic de buget disponibil.

    Legat de dragstar 650, aia a fost prima mea motocicleta. O GLOABA!

    Nu stiam cu ce se mananca moto, si la fel, am zis ca eu vreau cruisere, ca imi placea stilul. Mi-a trecut dupa primele 8 luni. Moto grea, greoaie, nu trage in depasiri-si ma refer la depasit un camion care are are 100 la vale, tragi de moto sa prinzi si tu 130 sa faci o depasire rapida. SI CEL MAI GRAV, dar asta e valabil pentru mai toate din categoria asta-pozitia nu e comoda, desi asa sunt prezentate-picioarele in fata ta, stand direct in poponeata pe sa, TE RUPE LA DRUM lung. Te rupe de spate grav...coccis. Apoi daca mai ai si ghidon inalt-ape, sau alte prostii, te rupe si de maini-umeri.

    Apoi bonus, NU PREA AU NICI FRANE! Adica au, dar sunt slabe spre foarte slabe.

     

    Asa ca am renuntat la categorie-desi eu ma visam pe un vapor de tipul royal star,sau alte barje de 1300-1500-1700. Am si mers cu una in stare perfecta, de prin 2014, si mi-a trecut repede.

     

    Iti spun toate astea, ca sa iti atrag atentia asupra ce presupune un cruiser, pentru un incepator. Nu i cea mai buna cale sa inveti sa mergi pe 2 roti.

    Dar data asta iti place, asta te atrage, si asta vrei-ATUNCI asta ia ti!

    Dar nu dragstarul mic. E prea mic pentru tine. Mai bine spre intruder 800, vulcanul de 800 900, shadow ul de 750.

    Eu as recomanda un buget mai marisor, spre 6k, si poate gasesti ceva cu abs-un intruder varianta moderna, 2015.

     

     

    Bugetul este 5000-5500€ pentru motor și 1000-1500€ pentru echipament

  3. Vă salut!

    Am visat de mult să am si să conduc o motocicletă, iar acum la 40 ani am reușit sa am permis categorie A urmând a achiziționa un motor. M-am decis asupra cruiserelor și era cât pe aci sa achiziționez un dragstar de 650 însă am fost sfătuit de cineva cu experiență să nu o fac pentru că e prea mic pentru mine(1,80m și 105 kg), așa că m-am reorientat spre ceva mai mare însă îmi e foarte greu să aleg între intruder de 800, Vulcan de 800/900, dragstar de 1100 sau shadow peste 750.

    Nu îmi doresc nici să mă plimb cu "vaca" pe drum în sensul ca nu vreau nici ceva f mare fiind începător însă nu vreau nici una care să se chinuie sub mine. Accept orice sfat și vă mulțumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...