Sari la conținut

ACHIMOTO

Super Membru
  • Număr conținut

    2.245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ACHIMOTO

  1. La 07.07.2019 la 9:12, HondaRider a spus:

    Salut, a fost cineva recent pe traseul Brad - Arieseni, pe la Tebea - Varfurile - Vascau - Nucet? Anul trecut erau portiuni de drum in lucru, anul asta mai sunt?

     

    image.thumb.png.2232928bb299abed1a16302e719239eb.png

     

    Multumesc.

     

    Salutare

     

    Chiar acum am venit de la Oradea, si de la Stei la Varfurile inca se lucreaza, dar au asfaltat mare parte din drum.

    - Mai sunt portiuni fara asfalt, dar am vazut 2 trupe de Harely trecand pe acest drum, acum depinde cum doresti tu sa mergi !

     

    Un sezon moto fain sa ai !

  2. - Multumim in primul rand celor 20 de motociclete :) , care si-au adus si carat cei 24 de stapani , la aceasta editie a 4-a de Soft Enduro marca Capathian's Adventures prin Muntii Sureanu !
    - Mai jos va lasam sa va delectati cu pozele ( greu de pus atatea poze aici pe forum )

     

     

    PS : parerile despre editie si noi am vrea sa le auzim , ca sa putem sa imbunatatim urmatoarele editii !

     

    SA NE VEDEM CU BINE \M/

  3. Salutare tuturor !

     

    - Maine mergem pe traseu la refacerea lui si sa vedem daca exista pagube dupa furtunile de zilele astea !

     

    - MENTIONAM ca traseele sunt soft enduro - cu nivel mediu general , si doar cateva zone mai dificile , deci pot fi parcurse chiar si cu motociclete mari gen , Honda Varadero - Ktm 990 Adv , BMW 1200 gs , Yamaha Super tenere 1200 , Suzuki V-strom 1000 , etc .

     

    - Va asteptam cu drag !

     

     

    PS : revenim cu poze de pe traseu !

  4. Am trecut, zilele trecute, prin Criscior, in drum de la Garda spre Deva. Undeva in Criscior, la intrare dinspre Zdrapti, am vazut un Suzuki VX800, pe parte dreapta, in fata unui sopron/atelier. Parea incomplet. Are cineva cunostiinta a cui este, daca este de vanzare, daca e complet si functional, acte, etc. As fi interesat pentru un proiect...

     

    Nu stiu al cui este , dar intrebam in zona ! Dupa ce am raspuns , te anunt !

  5. Salutare iubitori de aventura pe 2 roti !
    - In perioada 29 - 30 septembrie - 1 octombrie 2017 , va asteptam la inca o editie prieteneasca CARPATHIAN'S SOFT ENDURO MEETING nr 4 , in Muntii Sureanu !
    - Ne vom plimba impreuna pe trasee de creasta si vale , in minunatii munti Sureanu , unde vom atinge diverse obiective turistice : Cetatile Dacice , 4 varfuri peste 2000 de metrii , paduri seculare , etc .
    - Cazarea si camparea se va face la Pensiunea Lupul Dacic din Costesti + inca cateva pensiuni din apropiere . Tarifele la cazare va vor fi comunicate personal , dar sunt cele oficiale de pe site-ul pensiunilor , iar la cort se sta gratuit .
    - Pentru rezervari : Achimoto Marius 0728290701 achimoto_ro@yahoo.com
    - Tariful de participare este de 40 lei / persona , iar pentru copii sub 14 ani nu se percepe taxa de participare .

    - VA ASTEPTAM cu drag si palinca , sau apa rece de izvor \m/

     

    Evenimentul si pe facebook :

    https://www.facebook.com/events/133485987270939/?active_tab=about

     

    PS : revenim cu detalii !

     

    post-11187-0-02064700-1504096981_thumb.png

     

  6. Salutare Dragos !

     

    - Mai rar pe forum de cand cu fatacarte asta , dar niciodata nu e prea tarziu !

    - Si noi iesim la diverse ture , dar cel mai bine hai sa ne auzim la un telefon (0728290701) , si stabilim detalii . Poate ne vedem si la un cico - o bere !

     

     

    DRUMURI ASA CUM VA DORITI \M/

  7. - In cadrul editiei numarul 12 a actiunii umanitare AJUTA SATUL , din data de 09.04.2017 , vom ajuta 7 familii din zona rurala a judetului Alba satu Almasu De Mijloc si Hunedoara satele Sesuri si Curechiu + Soimus HD .


    Soimus HD
    1 - Furdui Cosmin , familie care traieste fara curent !
    Sotie 28 ani , bolnava de epilepsie si leucemie , Barbatul 37 ani , 2 gemeni de 9 luni , baiat de 2 ani , fata de 5 ani .
    *** Traiesc intr-o casa facuta de la zero de ei , intr-un deal sapat , casa din chirpici ( daca se poate numii asa ) , 1 camera + 1 fel de hol .... , au nevoie sa le refacem casa cat de cat , au nevoie de alimente , un pat , haine pentru copii + jucarii , un dulap de preferinta metalic sau sanatos deoarece il pot tine doar in holul acela improvizat .


    Curechiu HD
    2 = Familia Lazar , 2 adulti aproximativ , fata 1 ani , fata 5 ani , baiat 2 ani .

    *** Au nevoie de alimente si haine , si asistenta medicala pentru baiatul cu probleme !


    Sesuri HD
    3 + 4 = Familia Oprea Andrei + familia Moldovan Petru
    2 doamne de 65 si 73 ani + 1 barbat de 55 ani + 1 baiat 8 ani + 1 baiat de 2 ani + 1 fata de 1 an + 1 fata de 17 ani + 1 fata de 5 ani
    *** Au nevoie de alimente si haine .


    Almasu de mijloc AB
    5 = Familia Parva Nicolae
    domn de 53 ani + baiatul de 16 ani
    *** Au nevoie de alimente , haine , 1 calculator , 1 televizor , rechizite .


    6 = Serban Lina ,
    - mama 60 ani , tata 65 ani , 1 baiat de 27 ani , 1 baiat 19 ani cu Distrofie Miotonica Steinert si Cifoscolioza .
    *** Au nevoie de alimente si haine , si daca se poate ajutor medical pt baiatul cu probleme .


    7 = Pasca Dumitru - Titel
    Tata 53 ani , mama 43 ani , 1 baiat 9 ani , 1 fata 13 ani , 1 fata 18 ani , 1 fata 3 ani , 1 fata 2 ani ,
    *** Au nevoie de , 1 saltea , 1 frigider , alimente si haine , jucarii , si ceva piese pt bicilete sa le poata pune la punct : cauciuc si camera 7.00*37 , cauciuc si camera 7.00*35 , saboti clasici + maneta frana completa cu tot cu suport si cablu frana , Maneta de frana completa + cablu + saboti clasici , cauciuc si camera 18*1.75 , cauciuc si camera 18*2.15 .

     

    - DONATIILE de alimente , haine si tot ce mai gasiti pe lista , se pot dona in Deva , str. Pietroasa , Nr.13 , Ultimul depozit pe stanga ,
    Telefon : Achimoto Marius = 0728290701 , Bordean Marius 0724621067

    post-11187-0-63697000-1491683862_thumb.jpg

  8. Salutare motociclistilor

    - Ieri am plecat pe 2 roti , de la Deva pe ruta Sebes - Sibiu - Brasov - Siriu - Buzau , si spre surprinderea si bucuria mea , am avut multi ( pana la 10 am numarat eu , dupa nu mai stiu cati au fost) automobilisti care s-au tras mai pe dreapta si m-au lasat sa depasesc cand m-au vazut in trafic cu motocicleta !
    - Desii multi spun ca Campaniile Antiaccidente Moto , nu au efect aproape deloc , uite eu cred ca au , si incet incet incep sa se simta efectele !


    - O VARA EXCELENTA PE 2 ROTI , CU CAT MAI MULTI KM PE UNDE VA DORITI \m/

     

     

    post-11187-0-49542200-1490171064_thumb.jpg

     

  9. Salutare! Ieși soarele un pic și am văzut deja tovarăși pe drum, poate ne apucăm de niște ieșiri că tot vine vremea bună. Ultima achiziție de un an, Domi '97 bun la toate. Pe mobre din '05, încă 2 ani și-mi fac buletin de motociclist. Asfalt uscat și să ne vedem cu bine! Marcel

    » Post actualizat in 05 Mar 2017 22:29

    attachicon.gifIMG_4641 (Editate).JPGattachicon.gifIMG_4644 (Editate).JPGattachicon.gifIMG_4650 (Editate).JPGattachicon.gifIMG_4664 (Editate).JPG

    N-am gasit "edit" asa ca am adaugat separat cateva poze dintr-o iesire solitara azi pana la Taul Faerag, :peace:

     

    Salutare Marcel !

     

    - Bine te-am gasit pe forum :) , sa ne vedem cu bine la iesiri ! facem o gramada si pe drumuri de tara - soft enduro , si mergem si pe sosea !

    Un sezon cu cat mai multi km exact cum si pe unde iti doresti tu !

  10. Salutare

     

    - Cu asta ma ocup de cand ma stiu - cu vanzarea si recomandarea pieselor - consumabilelor - echipamenteleor si tot ce tine de motocicleta !

    - Mie asa mi-se pare normal , daca esti comerciant , fa acel lucru cum trebuie : in concluzie , atat eu , cat si colegii mai , cand recomandam o marca - un producator , nu o facem pana nu ne documentam despre calitatea ei , si ne documentam din teste de calitate facute de oameni de specialitate .

     

    - Ideal este sa iti iei OEM - Original , iar daca nu ai buget de oem , poti sa iti iei aftermarket .

     

    - Athena sau ARIete sunt italieni , si creeaza ei semeringurile lor , in propria retea de fabrici , si fiecare au 2 categorii , atat cel standard mai ieftin cat si categoria mai scumpa cu tehnologie si calitate NOK ( NOK este firma japoneza care asigura simeringurile originale , si sunt foarte rigurosi la calitate ) .

    - All Balls Racing , sunt americanii care produc in ziua de astazi cam cea mai mare cantitate de semeringuri si rulmenti ce acopera domeniul moto de pe glob , deoarece vand pe piata atat produsele lor sub brandul All Balls , dar vand aceleasi produse ambalate identic doar sub alt brand pentru inca cativa zeci de producatori mondiali cum ar fi : Vesrah , Prox , Moos Racing , Bihr , Automatic , cacao , Kimpex , JMT Europa , Parts USA - Parts Canada si Parts Europe , etc. Analizand calitate lor , sunt aproape de calitate impusa de NOK , doar ca ei sunt cei mai copiati producatori . Spre exemplu gasesti produsele lor sub brandul Polonez 4max , ambalate intr-un ambalaj 80 - 90% identic , acelasi tip de ambalare in punga etc , dar care nu este facut de ei , ci de ceva firma din Taiwan la o calitate mult mai slaba .

     

    - Deoarece am lucrat multi ani si in service moto , avand si pregatire in domeniu , pot sa dau si cateva sugestii si in zona asta : Conteaza foarte mult cum se monteaza atat simeringurile cat si rulmentii .

    - Daca simeringurile de furca nu sunt introduse egal in paharul suport , si sunt batute inegal sau cu scule impovizate , aceste pot fi deteriorate si normal ca vor curge la timp relativ scurt dupa montare . La furca conteaza daca aceasta este spalata cu solutie - benzina sau diluant la interior si uscat inainte de montarea simeringurile si uleiului , conteaza daca cuzinetii din furca au uzura sau nu , conteaza in ce stare sunt tijele cromate , conteaza daca schimbi doar simeringurile de ulei sau schimbi tot setul adica si cele de praf + cele de ulei , etc .

    - Rulmentii daca la introducere in locasul din roata - butuc , sunt batuti cu o tija pe partea interioara a rulmentului , acele batai genereaza socuri in bile si colivii , si totodata si urme ocale de uzura , care ulterior duc la uzura prematura a rulmentilor . Conteaza si starea axului rotilor unde atinge simeringul pe ax , deoarece daca zona aceea este uzata sau murdara , in timp intra la rulmenti apa - mizerie , si coroziunea si uzura se produce mai rapid .

     

    - Si ce conteaza daca motocicleta este din 2016 , din 2000 , 1993 sau 1977 , daca vrei sa iti pui piese originale , o faci si gata . Totul depinde de tine ca proprietar si de bugetul si dorintele tale !

     

     

    UN SEZON MOTO MINUNAT !

  11. Pe langa computer am mai gasit asa:vreo 20 dosare plic cu tot atatea folii,unele noi(adica nefolosite) iar altele folosite dar in stare buna,vreo 10 pixuri(tot asa,noi/nefolosite sau folosite),doua calculatoare,din care unu-i tip liniar,sau si liniar,cu incarcare de la lumina,5 caiete de muzica/geografie/biologie,un set de prinderi de par si o(mini) traista pt fete,5 perechi de casti audio si o pereche de ochelari de soare pt copii.Acestea din urma nu stiu cat sunt de utile,las la latitudinea voastra sa decideti daca merita sau nu sa le trimit.

    Ii foarte probabil sa mai gasesc si ceva haine si incaltari,si cum coletul o sa aiba in jur de 30 kile,dau o palinca celui care se ofera sa impartim transportul in doua.

    » Post actualizat in 06 Dec 2016 18:18

    Mentiune:computerul e tip vechi,gen bloder,dar e complet si functional,decat in privinta mouse-ul am un dubiu,dar daca nu se afla in pachet,sa ma anuntati si-l trimit imediat.

    - Computerul e vechi pt noi , pt acei copii , sa invete sa scrie in word , si sa joace cateva jocuri simple , este excelent !

     

    Te rugam cand expediezi coletul , sa ne anunti , sa il putem urmarii !

  12. Salut.am un calculator pentru acesti copii,si o sa dau o cautare prin casa sa vad ce mai gasesc.imi lasati o adresa de livrare?

     

     

    Salutare

     

    - Adresa de livrare , la noi la depozit : ACHIMOTO SRL , Oras : Deva , str Pietroasa , Nr.13 , Judetul Hunedoara , tel 0728290701 .

    - Cand expediezi , te rugam sa ne anunti prin ce ai trimis coletul sa il putem urmarii . Curierii sunt foarte ocupati in perioada asta .

    » Post actualizat in 01 Dec 2016 12:52

    - Pentru cei care doresc sa vireze banii prin sistemul Pay Pall , adresa de mail legata la cont este : achimoto_ro@yahoo.com

  13. - Actiunea umanitara ,, AJUTA SATUL '' ajunsa la editia 11 , initiata de Asociatia Club Sportiv Free Bikers Hunedoara , vrea sa ajute anul acesta 18 familii nevoiase , care au ca membrii incepand de la copii de 2 luni pana la batrani de 80 de ani , situate in 6 sate din comuna Balsa judetul Hunedoara !


    - Avem si 4 cazuri , in care dorim sa reparam inclusiv casele in stare foarte rea , ca oamenii sa poata traii in conditii decente !


    - Orice fel de donatii ce constau in : haine curate , paturi , incaltaminte curata , jucarii , alimente , detergenti , dulciuri , materiale de constructii pot fi colectate de noi la centrul din Deva str Pietroasa Nr.13 , iar donatiile in bani in contul asociatiei deschis la BCR Hunedoara : RO79 RNCB 0162 1100 6722 0001 cu mentiunea ,, Pentru campania umanitara AJUTA SATUL ''

     


    - Tot in cadrul campaniei , dupa ce am umblat si am vazut fiecare familie , am discutat cu ei si am identificat nevoile reale ale fiecaruia , am dorit sa facem publica o lista cu ce isi doreste fiecare copil sa ii aduca Mos Craciun , si poate cu ajutorul tuturor , vor primii cadourile dorite ! Lista este mai jos :

    *** sat ALMASU MIC
    - FAMILIA 3
    - Zerni Ioan , - ultima casa din sat pe stanga cum vi din Oprisesti .
    - 1 baiat de 6 ani - De la Mos Craciun isi doreste masinute
    - 1 baiat de 2.5 ani - isi doreste de la Mos Craciun jucarii si dulciuri
    - 1 fata de 4 ani , isi doreste de la Mos Craciun papusa printesa ,

    - Sat VOIA :
    FAMILIA 4
    - Boldor Cludia , cand ajungi in sat pe stanga este o punte peste apa si casa este pe dreapta undeva sus sub padure , se urca pe jos pe un drumeag .
    - 1 fata 8 ani , isi doreste de la Mos Craciun , cadouri :) , papusi si casa pt papusi
    - 1 fata 17 ani , isi doreste de la Mos Craciun o tableta ,
    - 1 fata 2 ani si 7 luni , isi doreste papusi
    - 1 fata 13 ani , isi doreste de la Mos Craciun un telefon si papusi
    - 1 baiat 7 ani , isi doreste de la Mos Craciun masinute mici de pompieri si politie , si masina cu telecomanda
    - 1 fata de 1 an jumate , deabia a inceput sa vorbeasca .
    - 1 baiat de 15 ani , isi doreste de la Mos Craciun un calculator cu jocuri si word , sa invete sa scrie bine , deoarece le cere la scoala si nu are pe ce sa exerseze .
    - Tori copii isi doresc de la Mos Craciun o bicileta si fac cu schimbu pe ea .

    - Sat BALSA :
    - FAMILIA 5
    - Zerny Petru : cum vi de la Almasu Mic , inainte de biserica de pocaiti , se face dreapta la podet , se urca de drum rau - pe Paraul Pietrii , in capat casa este pe stanga .
    - Bebelus de 2 luni ,

    - FAMILIA 6
    - Turc Niculina , inainte de bolta din sat , se face un dreum la stanga langa podet , se urca in capat si casa este pe stanga - albastra .
    - 1 fata de 10 ani , clasa a 4-a , isi doreste de la Mos Craciun, papusi , telefon , o geaca frumoasa ,
    - 1 baiat de 11 ani , clasa a 5-a , sa ii repare bicicleta , masinuta cu telecomanda , si un calculator pe care sa se joace si sa invete sa scrie mai repede .
    - Piese pt reparatia bicicletelor :
    Bicicleta mare = camere de 28'' x 2 bucati , ventile , sutiti de 1.30 , dimensiune pe ele : 28 x 1 5/8 x 1 3/8 x 70 , 1 sa , cablu schimbator , ulei de uns lantul .
    Bicicleta mica = cheie de spite pt indreptat roata , gume + camere * 2 bucati 20 x 1.95 , 2 bucati manete schimbatoare , camasi pt schimbatoare + cablu ,

    - FAMILIA 7 + FAMILIA 8
    - Poaca Mariana + Pintea Elena
    - 1 fata de 15 ani , cu probleme la inima are valva , a facut doar 4 clase in sat si vrea sa reia din clasa a 5-a . isi doreste de la Mos Craciun telefon si haine frumoase .
    - 1 fata de 10 ani , isi doreste de la Mos Craciun papusi si dulciuri ,

    FAMILIA 9
    - Miron Adriana - casa arsa
    - 1 baiat de 6 ani - clasa 0 , isi doreste de la Mos Craciun : o masiuta cu telecomanda si 1 bicicleta ,
    - 1 baiat de 8 ani - clasa 2-a , costum cu Batman , masina Batmobil si o bicicleta .

    FAMILIA 10 + FAMILIA 11
    - Ranzar Gheorghe + Poaca Augustin , ultima casa pe dreapta .
    - 1 bebelus - baiat de 3 saptamani
    - 1 fata de 4 ani , isi doreste de la Mos Craciun , papusi cu casa
    - 1 baiat de 7 ani , isi doreste de la Mos Craciun masinute si dulciuri
    - 1 baiat de 17 ani ,
    - 1 baiat de 22 ani ,
    - 1 fata de 11 ani , isi doreste de la Mos Craciun , papusi si dulciuri

    - sat ARDEU
    - FAMILIA 12
    - Popa Ioan , ultima casa pe dreapta
    - 1 baiat de 2.5 ani , isi doreste de la Mos Craciun masinute si dulciuri , si sa vina Mos Craciun

     

     

     

    - Pana in data de 17 decembrie adunam donatiile , si tot in aceeasi zi le sortam pe familii , iar in data de 18 decembrie , mergem cu caravana sa aducem zambetul pe fata tuturor celor nevoiasi din zona rurala aleasa !

    - Detalii la telefon : Achimoto 0728290701 , Marius Bordean : 0724621067 .

     

    Evenimentele pe facebook :

    - Actiune umanitara generala = https://www.facebook.com/events/1574875975872992/

    - Reparatie casa + varuire camera la tanti Gherlaciuc - Almasu Mic- https://www.facebook.com/events/1635082976792650/

    - Ajuta un copil sa primeasca cadoul dorit de la Mos Craciun = https://www.facebook.com/events/899064130229387/

     

    post-11187-0-26312300-1480544792_thumb.jpg

  14. Buna baieti (si fete)

    Cine ma adopta si pe mn?

    Motociclist de 4 luni, posesor Hornet, din Deva.

    Ma cam plicti de unul singur pe drum, asa ca imi caut niste tovarasi ... chiar daca sezonul e pe final.

    Cineva?

     

    Cu siguranta ne vedem pe drumuri cat ne mai permite vremea , si dupa la beri si povesti :) Asfalt uscat !

  15. salut , sunt camere disponibile ?

    - Din pacate , camere nu sunt disponibile in locatie , si mai sunt chiar in Ghelari doar 2 pensiuni pline in luna august . Doar pe malul lacului Cincis mai gasesti loc - dar ai de mers 10 - 16 km , sau daca incerci la sateni acasa ai putea sa gasesti !

     

     

    - Poze cu locatia noua de la - FREE BIKERS PARTY - EDITIA 9 - Perioada 12 - 15 august 2016 - Pansiunea Panorma - Loc. Ghelari - Hunedoara .

    ps : VA ASTEPTAM CU PISCINA SI BERE ambele LA RECE !

    » Post actualizat in 02 Aug 2016 20:23

    :)

    post-11187-0-49533100-1470169127_thumb.jpg

    post-11187-0-74711600-1470169138_thumb.jpg

    post-11187-0-31024400-1470169160_thumb.jpg

    post-11187-0-25877600-1470169176_thumb.jpg

    post-11187-0-75961600-1470169195_thumb.jpg

    post-11187-0-43021600-1470169213_thumb.jpg

    post-11187-0-39634200-1470169228_thumb.jpg

    post-11187-0-81120600-1470169272_thumb.jpg

    post-11187-0-95049900-1470169284_thumb.jpg

    post-11187-0-93246400-1470169296_thumb.jpg

    post-11187-0-14347000-1470169309_thumb.jpg

    post-11187-0-18741500-1470169322_thumb.jpg

    post-11187-0-99199100-1470169335_thumb.jpg

    post-11187-0-38941400-1470169347_thumb.jpg

    post-11187-0-25347000-1470169366_thumb.jpg

    post-11187-0-46457200-1470169377_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...