Sari la conținut

meme1988

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

meme1988's Achievements

  1. Arigatō Kagemusha! Bănuiesc că acest mecanic este încadrat la Ducati, aka mototehnica București. Când zici un coteț de anul acesta, te referi la un diavel 1260 sau la un alt model de anul acesta, ori e factura de la monstrul vostru? Am vorbit și eu cu cei de la București și mi-au spus: service ulei și filtre + altele diavel 1260s, "1000 Ron, 1000 și ceva în funcție de ce trebuie făcut. Un chit curele undeva pe la 150 euro, iar dacă trebuie sa le faci pe toate, ulei, filtre, curele și verificare si/sau reglaj supape, 700, max 800 de euro." Am zis bine, hai să rotunjim la 1000 E. Merci mult încă o dată pentru informații! Ride safe!
  2. Merci mult, Adrian. Îți sunt recunoscător!
  3. Prea mare rost, nu au rândurile de mai sus. Îmi cer scuze față de cei care au vrut sa dea un răspuns serios. Suport și mă așteptam la glume și bătut de ..., și sper că nu vorbiți serios. E un motor de max. 20k euro, să fim serioși. Asta cu "ii numai pt aia nu stiu care si nu stiu unde, snagov si altele", o iau ca si o glumă, ca si cea cu bugatti :)) altfel, e trist rău de tot. Da, literalmente, ultima grijă (în sensul că încă nu m-am întors în locul de baștină, sa mă interesez personal, fizic, la dealer, ca la e-mail nu-mi raspunde), e fix asta. Nu știu de ce altcineva n-ar vrea, nici nu îmi pasă, dar eu chiar vreau să știu. La fel am făcut și cu jucăria pe 4 roti, la fel voi face și acum. Revenind, da, checkup-ul anual presupune ulei și filtre, plus alte verificări vizuale si nu numai, iar cel mare, cel puțin verificare și reglaj, dacă e cazul, plus înlocuitul celor două curele. Evident, m-am adresat celor care pot răspunde unor astfel de întrebări. Hai cu răspunsuri, că nu mă supără hate-ul, iar glumele îmi plac. Asfalt uscat!
  4. Salut! Sunt foarte tentat să achiziționez un diavel 1260s din '21, aprox 10k km. Am început să mă documentez și am ajuns la partea de service de mentenanță, rămânând necunoscută partea de costuri. Mail-ul trimis celor de la ducati a rămas fără răspuns. Până la urmă de ce ar fi ei interesați... Astfel, am zis ca voi cere ajutorul proprietarilor de diavel. La ce sume se ajunge în cazul service-ului anual, dar la cel mai mare, de 36000 km? Și dacă tot deschid acest topic referitor la diavel, ați avut probleme privind fiabilitate?
×
×
  • Creează nouă...