Sari la conținut

apasu

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de apasu

  1. Fara suparare am rugamintea sa nu incarcam inutil postul creat special pentru a-l ajuta pe om, daca are nevoie de un martor.

    Pentru curiosi, motoreta era incadrata pentru a face stanga venind dinspre casa radio spre cotroceni, mascat fiind de un autobuz. Pe sensul invers de mers s-a pus verde, un grabit pleaca tare, desi a vazut ca in intersectie erau ramase vehicule care urmau sa faca stanga, autobuzul opreste in ultim moment, cel cu moto nu are vizibilitate si intra in grabit. A sarit la timp de pe moto, drept urmare nu avea nimic...moto in schimb, zob.

  2. @apasu:..…ai mare dreptate ..ma duc in bancuta…dar ..nu inteleg de ce-mi doresti moartea..ai grija ce doresti altora ca s-ar putea sa ti se-ntample dumneavoastra.

     

    Metaforic vorbind...take it easy si bulan exagerat in continuare

  3. interesant este cat de mult ai inteles tu din ce a facut pokemonul... 1. facand U turn peste linie continua si 2. depasind exact ca si pokemonul pe linie continua.

    Bravo, felicitari, esti nepretuit. Treci la loc in banca :disappointed:

  4. Urmaresc de ceva vreme topicurile, dar sincer nu prea scriu. Insa am decis acum sa va spun si de existenta mea...

    Spider 32 ani, casatorit, CBR954RR FireBlade, str. Segovia, in zona Piata Rm. Sarat. Inainte (adivca acu vreo 7-8 ani, locuiam pe Lotrioara, care acum e plina de motorete. Sunt membru fondator al clubului Gloria Brotherhood, iar locul nostru de intalnire vara este cofetaria Gloria...cand avem timp. Toti membrii detin moto japoneze, nu comuniste paraietoare asa cum a spus cineva anul trecut. Dar nu am uitat comunistele deoarece acum 15 ani pe ele am inceput sa mergem...nu prea erau japoneze atunci.

     

    Sal'tare spidere!

    Hai ca mi s-a facut dor de prima motoreta, JAWA 350 .... ce vremuri.. :rusinica:

×
×
  • Creează nouă...