Sari la conținut

Kirin

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Kirin

  1. prin tunelul lui saligny am trecut prin clasa a 5-a sau a 6-a , am intrat de pe valea 200 (asa ii ziceam noi,unde e cantonul ala parasit) si am iesit in port.tunelul era inchis si atunci,acuma am inteles ca au avut loc si surpari in el + alunecari de pamant la intarea din vale.

    cazemantele de pe valea portului (de la poarta 5 ) sunt zidite. mai e o fosta baterie de coasta prin poarta 6,acoperita de blocuri si cea de pe traian,de la gara (avea intrarea printre blocuri,acoperita cu un gratar,asta acum multi ani,daca nu a fost astupata.pe unde este cazemata aia au pus oamenii garaje,ca tine pamantul si nu o ia la vale )

  2. nu inteleg cum poate sa iti placa cei 7 samurai si matrix in acelasi timp.

     

     

    dar nu e ca si cum as asculta rock si manele...

     

    daca vreau un film sa ma tina in scaun pana la sfarsit si sa-l vad cu alti ochi de fiecare data , ma uit la filmele lui akira ,desi le-am mai vazut.(le am pe majoritatea)

     

    matrix-ul e un film "usor",dar care are inserate "in cod" multe chestii care ne arata natura umana in diferite ipostaze.

     

    p.s : te intereseaza cultura japoneza?

  3. Pacat ca nu o mai faci ....in Constanta ai o gramada de vazut mai ales in Tomis (centrul istoric)unde unele intrari in subteran sunt chiar la discretia oricarui curios .

    P.S. mai gandeste-te !!!

     

     

    cum spuneam,nu am cu cine...

     

    si vad ca nimeni nu-mi spune unde sunt intrarile

  4. am citit cele 54 de pagini in 2 transe,24 aseara si restul azi ...

    cand eram a V-a sau a VI-a cautam si eu tunelurile din cta,ma uitam prin toate cazematele de care dadeam,etc

    si acuma as mai face-o,dar n-am cu cine

     

    la primavara vin cateva zile in buc,poate ma luati si pe mine prin "expeditiile" voastre

  5. preluare de pe 4tuning.ro

     

    Condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut pe Robert sau care sunt socati si impresionati de aceasta moarte la care nimeni nu se astepta! Ma numesc Irina si impreuna cu prietenul meu plecam in ziua de 25.06.2007 din Costinesti spre Bucuresti. Era ora 4:45, inca nu se luminase bine, si ne aflam pe drumul acela care leaga Costinestiul de Drumul National cand am vazut venind pe contrasens o motocicleta. Cu putin inainte de a ajunge in dreptul masinii noastre, l-am vazut pe motociclist tragand in sus de "ghidonul" motocicetei si ridicandu-se pe roata din spate. Avea peste 100 Km/h. Prietenul meu l-a urmarit in oglinda retrovizoare si aproape imediat dupa mi-a zis :"S-a rasturnat ala cu motocicleta." El a vazut in oglinda motocicleta rasturnandu-se pe asfalt si scanteile care ieseau in urma frecarii cu asfaltul. Ne-am intors la motocicleta care era rasturnata pe partea cu rezervorul care era spart si din care se scurgea combustibilul. Dar pe motociclist nu il gaseam nicaieri. Am inceput sa il cautam prin imprejurimi si intre timp a venit un prieten de-al lui cu care am inteles ca era dar pe care il lasase in urma. Prietenul lui ne intreba pe noi ce s-a intamplat, unde este si daca l-a lovit vreo masina de a ajuns motocicleta in santz. L-au gasit la vreo 300m in urma motocicletei intins pe spate pe un damb de la marginea drumului. Avea casca pe cap dar sangera. Cand a ajuns prietenul meu la el sa-i ia pulsul inca traia. L-a privit in ochi, a strans putin din mana si dupa aia a inchis ochii. Cred ca atunci a murit. Au sunat la salvare care a venit abia dupa un sfert de ora. Intre timp a trecut pe acolo o masina a jandarmeriei care a sunat la politie. Cand a venit salvarea, au coborat medicii, un tip si o tipa, care nu au mai putut decat sa constate decesul. A aparut dupa aceea si un politist cred, care i-a intrebat ce s-a intamplat si i-a luat datele din buletin prietenului meu. Noi am plecat dupa aceea, pt ca trebuia sa ajungem urgent la Bucuresti. Eu sunt socata de cele ce am vazut. Nu pot sa uit ce s-a intamplat si ma gandesc continuu numai la momentele acelea de cosmar. Sunt convinsa ca el a apucat sa constientizeze ce s-a intamplat cu el, doar ca a fost prea tarziu. A fost atat de traumatizant, incat daca as fi putut, i-as fi dat viata de la mine numai sa nu moara in felul ala. Daca doriti mai multe informatii, sau putem sa ajutam cu mai mult decat cu povestirea evenimentelor, va las la dispozitie numarul de telefon al prietenului meu , Adrian, ultima persoana pe care motociclistul a mai apucat sa o vada: 0727.145.720

     

    http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=44572&page=15l

  6. Sper sa fie ok.

    Din pacate tot mai multi scuteristi se cred Rossi, cel putin in Bucuresti..si fara echipament de rigoare.:disappointed:

     

     

    cum dreq sa semnalizezi stanga in intersectie si sa te depaseasca scuteristul tot pe stanga ??? (am vazut ieri in buc,din fericire nu s-a intamplat nimik)

×
×
  • Creează nouă...