Sari la conținut

red_devil

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de red_devil

  1. ;) :pow:

     

    pe mine ma ravasea rau de tot cand vorbeam si se uita la mine, da mi-a fost asa sa recunosc :lol: acu, ca tot ai spart gheata, pot spune ca era criminala tipa ;)

     

    Oana, Legionaru....cine era bre fata? :D Hai, spuneti-ne si noua ca mergem pe burta :ok: Te pomeni ca o fi si din "ograda" asta :lol:

     

     

     

     

     

    he he! stiam eu ! Domnisoara este prietena mea cea mai buna, nu! nu este motociclista dar sper,impreuna cu Legi, s-o convingem! :) multumim de complimente

  2. dap cu siguranta esti..o fata sociabila si vorbareata..te mai ast prin Iasi..app sorry ca nu am ajuns pe fundatie.dar Gabi a fost prezent si ti-a tinut companie din fericire...bafta salutari din Is :burnout: :cheers:

    esti tare draguta...si tu si prietenii tai..sper ca in curand sa ne ''vedem pe 2 roti'' te pupacesc dulce :D

  3. Buna Oana, bine ai venit :disappointed:

    Ce moto ai vrea sa ai? pt ce model aduni bani?

    multumesc de intampinare! deocamdata un honda rebel...asta daca nu-l prinde tata sa-l dea la fiare vechi...ma chinui cu ai mei ca nu vor sa inteleaga,,,muncesc pe ascuns.

  4. sunt oana si sunt o impatimita a motoarelor.din pacate pana acum nu am reusit sa-mi iau una din cauza restrictiilor parintesti.mi-am luat un job in speranta de a strange niste bani.pana la un motor numai al meu sunt prezenta la intrunirile moto din tara.as vrea sa cunosc cat mai multi pasionati si veterani care sa ma ajute in arta mersului pe motor

×
×
  • Creează nouă...