Sari la conținut

Bebe0305

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bebe0305

  1. Corect! Sa facem din Bebe un martir,la fel si din celalalt,ca de saracu a condus fara permis si cu peste 100km/h in oras, iar astalalt i-a incredintat motorul si se pare ca stia.VAI SARACU!

     

    VOI VA "AUZITI" CE SPUNETI?! :disappointed:

     

    Cum iti permiti tu Bebe,care ai motorul de cca 1-2 luni,sa-i spui fraier unei persoane,care da dovada de mai mult caracter decat tine?DIN VINA TA A MURIT UN OM,dar ala e mai fraier ca tine,ca l-ar fi lasat in viata.

     

    Cum va considerati voi prieteni,cand din cauza voastra a murit? :crack:

    Niste prieteni adevarati,s-ar fi "luptat" cu el sa-i bage mintile in cap,dar nu ma mira faptul,tinand cont de gasca din care faceti parte.

    Daca ai fi muncit pentru motorul ala,nu l-ai mai fi dat la toti jmecherii,ca apreciai banutii si sacrificiile facute pentru achizitionare....si poate :sick: ar fi fost in viata.

     

    Din pacate,din cauza astora ca voi suferim restul.Nu conteaza ca au fost inainte,accidente cu neacordare de prioritate a motociclistului,cu vatamarea acestuia(printre care si eu),ca la cateva zile,vine unu mai "tare" decat toti si ne f.u.t.e. imaginea,si lumea pe :lol: il tine minte si cu :lol: o sa ne compare.

     

    Apropos, 18.1 episodul doi?!.Ca din cate am auzit eu,mai ai pe cineva care-ti tulbura somnul.Tot vreo fraiera?!

     

    @SpeedR1_2004 Tie iti trebuie un control la psihiatru,pentru fraza cu carnetul(mai ales ca mai jos subliniezi ,ca ai trecut prin asa ceva). :lol:

    Se pare ca pe tine te deranjeaza imaginea ta stricata, nu altceva !

  2. eu nu cred ca neaparat respectivul care a decedat e de vina.e vina ta ca i-ai dat motorul desi stiai ca nu are carnet.si daca ti cel mai bun prieten tu ai fost cauza acestui accident iar efectul este acesta.a murit un om nevinovat pt ca cineva nu se gandeste de doua ori inainte sa faca un lucru.practic in momentul in care iai dat motorul pe mana lui iai luat si viata si + de asta nu s-a mai urcat pe motor de 5 ani.este strigator la cer cum inconstienta poate curma o viata.daca te uiti in lege scrie ca daca cineva se urca la volan fara carnet este vinovat si cel care a incredintat masina acelui om(sau motocicleta in cazul nostru) pt ca a incredintato cu buna stiinta.practic tu ar trebui sa fi responsabil de moartea lui. :disappointed:

    Stai linistit ca nu dorm bine,dar ca sa te informez si pe tine ,tipul s-a mai dat cu motorul cu 2 zile inainte sa se intample accidentul ,a mers bine ,stia sa mearga ,dar sa o lasam asa cum zici .

    Totusi sper sa nu ai parte de asa ceva niciodata ,fraiere.

  3. In primul rand condoleante pentru prietenul tau... pacat :crack:

     

    Iar acum intrebare de baraj .... ce iti face constiinta? Avand in vedere faptul ca i-ai dat motorul sa se plimbe si el nu avea permis?...lucru ce l-a dus acolo unde este acum ... :disappointed:

     

    Omul s-a mai dat cu motorul cu cateva zile inainte ,nu mi-am facut probleme ,in ziua aceea ne-am dat 4 inclusiv el cu motorul ,toti am trecut prin aceeasi curba ,puteam fii oricare din noi. Nici acum nu imi vine sa cred ca s-a intamplat ,cand am vazut accidentul ma asteptam sa se ridice . A fost groaznic.

    Dumnezeu sa-l ierte!

  4. Am auzit d accident....acul s-a blocat la 150 km/h deci tipul avea mai mult pt ca apucase sa si franeze....Parerea mea este ca dupa 5 ani ar fi trebui sa-si aleaga un motor mai mic pana sa-si intre din nou in mana....motoarele de la 500 in sus sunt "moartea pe 2 roti" dak mai ales dak nu le cunosti....DUMNEZEU sa-l ierte.... :disappointed: :crack: :sick:

    In primul rand ,a fost motorul meu ,iar in al doilea

    nu stiu cine Ti-a zis tie ca "Acul s-a blocat la 150 km/h " dar e tare prost ,si vb fara sa stie .La R6 afisajul este electonic si nu mai arata nimic cand ramane fara curent .

    Si in general pt toti bagatorii de seama si impresii lasati barfele ca nu isi au rostul ,si pe noi, prietenii ,ne supara porcariile aste.

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace

     

    R.I.P. :lol:

×
×
  • Creează nouă...