Sari la conținut

BORDANCIUC

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de BORDANCIUC

  1. Are mai multa putere cu toba sport, dar mai bine nu avea pt ca acum in demaraj si la I-a si la a II-a pe la 11000 de ture ridica roata de fata si intra in voblaj.Asa ca de fiecare data cand ii dau trebuie sa stau concentrat si aplecat spre ghidon.

    Alt dezavantaj, miros a gaze de esapament de parca am comunista din cauza eliminarii catalizatorului.

    Am vorbit despre o toba Arrow, carbon.

    Cu uleiul la inceput am folosit Motul semisintetic la primul schimb 10W50 (3000 km) si sintetic 15W50 la al doilea (6000 km); Motul e un ulei foarte bun, dar datorita scorului prea mare la revizia facuta la dealerul local (aproximativ 7 milioane= schimb 4 l de ulei ,filtrul de ulei, filtrul de aer si curatat+uns lantul) ,am inceput sa mi le procur singur si ma costa apropximativ 3.5 milioane numai ca folosesc Mobil 1 15W50 .Mobil este la fel de bun ca si Motul, sunt deja la al doilea schimb cu Mobil.

    Cu gropile ce sa zic, ce nu poti ocoli te ridici si tu in scari; e mai rau la damburi; am luat unul de era sa pierd pasagerul, noroc ca s-a tinut de mine.am avut o aprilia Pegaso 650 inainte, si nu pot sa zic ca era mai confortabila pe drumurile romanesti.

    La liniute pana la 140 nu te face de rusine nici cu Hayabusa (e tot cam pe acolo) ; dupa 140 adica treapta a treia se inmoaie iar de la a patra 170, inchid gazul ca nu mai tine ritmul.Daca il tin in continuare duce 220 la dunga rosie si 230 in treapta a cincea.M-am jucat pe autostrada in Germania ca daca intri pe ultima banda in portiuni fara restrictii trebuie sa fii hotarat pt ca altfel te calca masinile.Fac des liniute cu un prieten Cu Triumph Speed Triple 1050 si nu ma ia niciodata.Triumphul are mai multa putere dar cand s-o foloseasca se ridica pe o roata si pierde teren.In ultima treapta la drum lung la demaraje ma uit dupa el ce frumos se departeaza.

     

    Noul Hornet pt mine este o mare dezamagire.I-mi faceam planuri sa-mi iau noul Hornet de 1000 ,speram eu, dar daca o sa semene cu asta de 600 nu mai vreau. Mai bine un Speed Triple 1050 sau un CBF de 1000.

    Urmatoarea motocicleta o vreau cu motor de 1000; merg la plmbare cu doi prieteni, unul are Hayabusa si si unul Speed Triple si cam folosesc cutia sa ma tin dupa ei pana ajungem la serpentine. Pe serpentine insa ma simt ca pestele in apa.Bicicleta e mai dificil de manevrat decat Hornetul.Asta este si motivul pt care inca stau pe ganduri cu schimbatul .

    Multumesc Edi!

    Unele dintre constatarile tale le-am trait si eu. E adevarat... pe curbe e tare de tot. Si mie tare-mi place! In ceea ce priveste velocitatea pt mine e suficent ce stie.... nu sunt un vitezist. Prefer, mai degraba, traseele sinuoase cu schimbari dese de viteza. In privinta uleiului, m-am fript si eu cu Motul. Intr-adevar e scump!!!

    La lant ce folosesti? Si cu ce il speli?

    Iti doresc asfalt uscat....daca mai calaresti anul asta!

  2. am si eu un hornet de 600 S (cu mini-carena aia in fata ). am avut un chopper inainte si , iti dai seama ca diferenta e uriasa . depinde ce vrei . eu :( ,de exemplu , (si acum incepe o mica reclama mascata ) vreau un soft enduro ( gen bmw 650 gs ) . daca esti interesat ... ne auzim .

    salut

    am si eu hornet si sunt multumit :hug:

    dar am si un dominator de 650 care e de vanzare

    din 1989, stare buna, ITP 2008, daca te intereseaza....

    tel 0721224784

     

    despre Hornet numai de bine....

    Insa stie careva ce inseamna sa-i pui toba sport. Ma refer la putere. Se schimba ceva? Si daca are de suferit evacuarea?

    Alta intrebare: ce ulei de motor folositi? si cat de des il schimbati? Asta pt ca am auzit n variante si inca nu sunt lamurit.

    Alta : cum va descurcati pe drum denivelat sau cu gropi? Ma gandesc la viteza si socurile produse cand iei cate o groapa....

    Multzam..... si asfalt uscat

  3. Cu salutatul suntem numai noi din Balcani frate(mi-a zis un prieten din Buc care traieste in Belgia),restul adica in vest deja nu prea se mai saluta,imagineaza-ti cazul unei tari superputeri in domeniul moto ca Italia,Spania unde nr moto depaseste nr masinilor,daca te-ai apuca sa saluti pe fiecare,ai ramane cu bratul ridicat!De drumuri n-am ce zice,zona asta a fost mereu lasat la margine cand la capitala s-a alocat bugetul pt reparatii.Dar nu ma laud nici cu zona Maramuresului!Prietene la intrunire s-a realizat,ce a permis vremea in primul rand,si in al doilea rand ce a permis bugetul unui club sarac(chiar daca e cel mai vechi din tara) dintr-un oras mic,mai degraba o comuna(24mii locuitori,neavand industrie,comert,firme mari,etc) unde majoritatea oamenilor traiesc din,salariu minim,deci nu te poti astepta la multe schimbari.In rest numai aici si la Odorheiu-Secuiesc se complica organizatorii sa mai zica cate ceva si pe romana si pe maghiara,restul ...nimic.Eu cred ca spiritul motociclistic adevarat n-are limba,nu tine cont pe ce motor alergi(fiecare saluta cu ce are)oamenii se inteleg fara sa se tina cont ca sunt romani maghiari,germani,englezi!Care inteleg asta,au venit si pana acum,si o sa vina!Evident probleme de organizare sunt,si o sa fie,si ne cerem scuze pt ele,dar ce am inceput prin 1989,adica sa adunam prieteni din toata tara si din strainatate care nu tin cont de nationalitate si etnie(niciodata n-au fost probleme la noi din cauza),ramane scopul nostru nr1 in continuare!Restul,amatorii de senzatii tari,care nu inteleg asta,nu ne intereseaza! Evident nu-i poti satisface pe toti!Drum intins tuturor motociclistilor adevarati!

     

     

    nimic mai adevarat :banana:

×
×
  • Creează nouă...