Sari la conținut

moroiu

Membru
  • Număr conținut

    318
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    99
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IZH Jupiter 4, Z1000, fzs 600

Vizitatori Recenți Profil

675 citiri profil

moroiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da fix, foarte usor de condus, ca orice masina mai sport cand esti cam incepator? NU? Ia incearca sa virezi brusc de volan si sa lipesti acceleratia de podea in acelasi timp la o masina de 150 cai. Sa vezi ce directie buna ai!!! Deci din cele spuse de colegul meu care era pe acolo la momentul accidentului, celica aia a dansat ceva pe langa scuter. Ma rog, eu spun ceva cat de cat concret si din surse verificate. Nu-mi dau cu presupusul ca toyota, mai ales modelul asta, nu are cum sa fuga de sub tine ca stiu eu, gigi contra, ca n-are cum! Hai pa!
  2. Eu am azit alta varianta a accidentului, de la un coleg care sta in zona: Cica ala cu toyota, un pustan, a vrut sa depaseasca scuterul prin drapta, evident enervat ca un asemenea melc e in fata lui. Numai ca n-a prea avut loc si a mutat si vreo 5 masini parcate. De aici sunt loviturile pe toate partile. A accelerat ca meseriasul si a rupt aderenta si oha directie. Culmea e ca se vaita ca a dat intr-o groapa si de aia a pierdut controlul. Tare, a? Iar mutimea aia, de cocalari, l-a cam stresat putin. Nu de alta, da' erau parcate si bmw-uri. :-)) Sanatate scuteristului.
  3. Da, si o sa stai in fata usii ca la Iisus Mantuitorul. Daca nu ai "intrare" (nu numai bani ci si omul care sa-ti faca lipeala) iti urez succes. Traim in Romania.
  4. Cat despre doctorul ANDREIAN LIVIU....am trecut si prin mana lui si ce s-a postat aici despre el este forte adevarat...'' OCOLITILLLLLLLLLLLL ''...la Floreasca.. O singura tije mi-a bagat el si nu a reusit sa puna oasele cap la cap..si m-a plimbat 20 de luni ca sa-mi scoata tija... ANDRIAN Liviu nu andreian. Oricum el e macelarul. Faza e ca tot o tija "a ratat" si in acest caz. distanta intre oase si dupa 2 ani tija e prezenta in os pentru sustinere. Deci, daca fereasca sfantul ajungeti la Floreasca cu oase rupte, asigurati-va ca nu va carpeste idiotul ala.
  5. Daca lumea te crede prost, mai bine taci, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
  6. atata timp cat legea imi permite sa incep pe 1000cc direct... Gresit my friend, gresit: CAPITOLUL III PERMISUL DE CONDUCERE Art. 38. – (1) Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 25 kW sau un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament.
  7. Cred ca acea autoinfiintata "Asociatie a Motociclistilor" ar trebuie sa ceara politiei razii in care sa se gaseasca si sanctioneze supermanii care incep pe 1000 cc direct. Deageaba mitinguri moto pentru sensibilizarea soferilor, unde oricum vin toti cocalarii sa-si etaleze atelajele si echipamentele, daca substanta cenusie e lipsa.
  8. moroiu

    Accident Saftica

    Avea experienta de forja pe stradute laterale ca sa fuga de politie probabil. Insanatosire maxima!
  9. moroiu

    Accident mortal Craiova

    Tare asta! Imi iau un camionoi (n-am permis, dar se pare ca nu-mi trebuie!!!) si rup tot ce nu-mi acorda prioritate. Carmagedon iese. Si dupa parerea "avizatilor" colegi de forum sunt curat ca lacrima. Sau am doar MAXIMUM 10% vina. Corect? Care ai o basculanta de vanzare? P.S. Ai draq nemti cu legile lor!!! Auzi tu, sa interzica mersul pe motoare cu multi cai daca n-ai 2 ani de experienta! Ce idioti! Pai la noi pustanii merg pe racheta inainte de a spune mama!
  10. Prietene schimba URGENT medicii. Mai ales pe Andrian. din 3 interventii, la acelasi pacient - umar, femur si incheietura mainii - toate muci. Au necesitat reconstructie. se mai intampla sa ratezi o operatie, dar 3... hm, lasa de gandit! Sanatate!
  11. Omule, tu ai citit presa de maine? cum accident azi 17 pe seara cand tu scrii la ora 12 si un pic la amiaza exact in ziua de 17? Vezi c-o sa te caute Ogica sa-i spui numerele la Loto
  12. Stai jos, 2! A, ultimul e un semn de exclamare! Ca la atentie, pericol! Ca macar la poze sa te uiti daca nu esti prea prieten cu literele. Ce chestie, eu sunt STELIST! MIAU, MIAU! No Brain, No Pain! De la flotari cred!
  13. Am inteles, Rapidu' nu-i in indreptarul de ortografie! E la gara! Sa traiti, dom' profesor!
×
×
  • Creează nouă...