Sari la conținut

Torra

Membra
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Torra

  1. Amenzi usturatoare ptr cei care sunt prinsi in neregula si CONFISCAREA utilajului de catre politie,pe loc! Asta ar trebui facut.S-ar rari automat aceasta fauna aparte de mergatori pe doua roti.Spre binele lor si a celor din jur.Am zis,dar oare cine ma aude?

     

     

     

    Se pare ca ai fost auzit ! Azi noapte in jurul orei 1 a fost ceva razie in Vlaicu au adunat o gramada de scuteristi si biciclisti .

  2. De cand au reparat drumul tot mai multi soferi prefera sa mearga pe Cocorilor si Padurii decat sa o ia pe victoriei si A. Saguna! De cand au montat semafoarele pe str. A. Saguna e infernal sa treci pe acolo, am condus si eu pe acolo , si m-am saturat sa opresc la fiecare colt asa ca am mers pe Padurii ! Mi se par putin deplasate semafoarele alea ! Defapt ideea de a le pune la fiecare colt mi se pare deplasata ! Inainte faceam 3-4 minute pana la spitalul judetean , acum fac 10 minute !

  3. Dap, este real, maica-mea m-a sunat si mi-a dat vestea, accidentul s-a petrecut chiar pe langa ea, o dacie a taiat fata motociclistului care mergea regulamentar si nu crosheta strada. Din cate am inteles motoristul era destul de bulversat si conservarul si-a luat doar putina bataie :peace: ...din nefericire erau gaborii in intersectie.

     

    Da o mana de ajutor , ca poate erai tu in locul lui si fi sigur ca si el vorbea cu mama lui sa de`a declaratie in favoarea ta daca a vazut accidentul ! Pune`te totusi in locul lui :)

×
×
  • Creează nouă...