Sari la conținut

ca7a_73

Super Membru
  • Număr conținut

    835
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ca7a_73

  1. Doar ce am venit de la spital .Donat cu succes 400 ml de sange de chopperist. Santatea maxima lui Ionut si poate o sa aiba ocazia sa faca cunostinta si cu Seawolves Club Constanta

    doar ce am ajuns si eu acasa de la donare ... sanatate maxima lui ionut

  2. Palinca am avut eu... dar n-a prea avut succes...tot la beri se dadeau oamenii... :crack:

     

     

    pai daca nu ai stiut unde sa vi cu ea .... :laugh:

     

     

    Felicitari Dacilor pt alegerea locatie, organizare ..... pt tot. O fost fain. Nu va faceti griji pt gurile nemultumite, la o nunta cu 200 invitati is nemultumiti, daramite la atatea sute de persoane pe cate le-ati avut. O fost fain si bafta multa in organizarea celorlate intruniri.

     

    cateva poze si de la mine http://picasaweb.google.ro/Seawolvesbikers...eFest1113072008

  3. IN MULTIME SE PUTEAU DISTINGE cca.16 betivi de la Seawolves cu 1 singur motor! cum asta? ei bine,el bause cu 1 seara in avans iar acum ii era rau si ne-a lasat pe noi sa ne desfasuram.am parcat motoarele la Ozzy (AMR-multumim mult pentru gazduire!) dupa care ne-am intrat in drepturi!!! multumim AMBIDEXTRU,BEBE,URSU(DAC MOTORS) pentru cinste si primire,MIRCEONE si RAZVAN(Finu') de la HEAVY RIDERS M.C.pentru prietenie!cat despre concert... destul de ok...atat cat am mai putut vedea!!! La 7 ron berea si 6 ron cafeaua..numa'bine sa nu mai trecem pe acolo. :lol:

    Bine ma ca v-ati destrabalat fara mine :lol:

×
×
  • Creează nouă...