Sari la conținut

thunder_fx

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de thunder_fx

  1. 1. depasire ca la carte, cate o masina odata, maxim 2, si numai acolo unde nu sunt drumuri sau curti pe stanga.

    2. aplici viteza de aur: 10, maxim 20km/h mai mult ca masinile depasite. In caz de ceva ai sanse sa scapi complet teafar sau poate doar cu cateva contuzii sau fracturi in cel mai rau caz.

    3. poate frana si nu mai intra in portiera nimanui.

    De acord la toate cele 3 puncte, este o reteta pt supravietuire.

  2. Simpatici acesti soferi care omoara motociclisti, toti se scuza ca "motociclistul avea viteza" normal ca avea viteza ca doar nu stationa, apoi sunt cei care sunt radare umane si indica exact viteza motociclistului (180/h cazul de fata) , si urmeaza grupa celor multi care nu vad o motocicleta cu faruri aprinse care se deplaseaza in trafic , daca atat lucru nu poti vedea nu ai ce cauta la volan si meriti la puscarie. Oricum toti scapa cu suspendare. R.I.P motociclistului.

  3. "care merge mai bine la drumuri intinse la 120 km/h croaziera, drumuri de tara, forestiere, treceri prin paraie si, nu in ultimul rand, in oras?" BUN...

    am condus toate motociletele despre care sa vorbit in acest topic si cred ca era cazul sa incluzi din start V-Twin -ul si in cap de lista Honda Africa Twin si chiar Supertenere (2linie) este o buna solutie.

×
×
  • Creează nouă...