Sari la conținut

TheBreaker

Super Membru
  • Număr conținut

    676
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TheBreaker

  1. In jur de ora 04:00 am ajuns la intersectia dintre Mihai Bravu si Calea Calarasilor , multa lume , smurd-ul venise deja + politie . Un baiat de 19-20 de ani cu Derbi GPR de 50 cm3 a intrat intr-un taxi.Se pare ca motociclistul nu a stat la semafor si a intrat in partea stanga laterala a taxi-ului.Baiatul era lovit destul de rau (casca era sarita de pe cap) , mana dreapta rupta in 2 locuri , semi-constient , plin de sange pe fata , cat despre motocicleta nu se mai alege mare lucru din ea.Daca stie cineva mai multe detalii .. Multa sanatate.

  2. pustiu' e ok, il opereaza azi sau maine, mai nasol e ca tipu' cu lancia are asigurare-n franta. care stiti cursul lucrurilor in cazul de fata, aruncati un sfat, e binevenit.

     

     

    Daca sta dupa asigurarea in Franta o sa ii creasca peri albi .

  3. Prima curba de pe podul cernavoda este foarte periculoasa, daca mergi chiar si legal, cu 140, pana acolo. Nu sesizezi ca e chiar o curba serioasa - de sub 100km/h pentru un incepator sau chiar si pentru cineva experimentat, daca mergi relaxat, pe drept, pana atunci, dureaza ceva pana iti trezesti reflexele de viraje "aplecate".

     

    Pacat ca a trebuit sa moara cineva, bine ca macar o parte din cei care citesc acum o sa-si aduca aminte ca dupa autostrada, pe podul dinspre Cernavoda, ar fi bine sa duca acul vitezometrului sub 100. Curba se poate lua si cu 140 si cu 160, DAR cand apare dupa o ora doua de mers drept, ridica mari probleme.

     

     

    Este vorba de curba chiar dinainte de barierele de la Cernavoda ?

  4. In jur orei 22:30 am vazut un motor trantit , banuiesc ca era un CBR F3 cu nr B 68 DCI (sper sa fi tinut bine minte).Motociclistul era destul de sifonat , numai ce venise smurd-ul , baiatul era tinut de cap de un alt motociclist . Cand m-am intors era Politia si tot tacamul , am tras si o poza cu telefonul , nu stiu cat de bine se vede...Multa sanatate motociclistului

    post-12643-1245877012_thumb.jpg

  5. salut tuturor,

    sper ca v-a placut tura,

    eu cu stefan am luat-o mai batraneste pe autostrada ( ca n-avem cu ce :) ) si am ajuns bine acasa

    robert, buby, ne-am intalnit pe bd. chisinau, v-am facut semn, voi probabil ati mai poposit la un suc pe undeva ??

    eu atasez doar cateva poze, asteptand sa vedem cum facem cu restul,,,

    adi, faci tu ftp ul ala si ne instruiesti putin cum sa-l folosim ?

     

    ciao

     

    poza cu bericile e facuta pe terasa la pensiune la Melba ?:)

     

    :)

×
×
  • Creează nouă...