Sari la conținut

bamsee_tgv

INACTIV
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bamsee_tgv

  1. are cineva un numar de telefon al unui mecanic din targoviste? imi face figuri motoreta si din cate am inteles s-ar putea sa fie de la carbutor. nu mai trage, ai impresia ca i se opreste motorul in mers, cand trage cand nu trage, parca ar prinde aer.... cunooaste cine un mecanic care m-ar putea rezolva cu aceasta problema? si daca se poate si un nr de tel... multumesc

     

    Salut,

     

    Eu ti-l recomand pe Gory, il gasesti la garajul lui la Suta Seaca, inspre Gaesti. Acolo are atelierul super dotat. Tel:0767888555

  2. Salut,

     

    In urma cu ceva timp Cavaleru mi-a cerut sa-i fac niste masuratori ale cricului central. M-am gandit ca poate mai sunt si altii interesati de asta asa ca postez pozele cu masuratorile aici: Mai bine mai tarziu decat niciodata:

     

    post-12687-1271251402_thumb.jpgpost-12687-1271251419_thumb.jpgpost-12687-1271251428_thumb.jpgpost-12687-1271251435_thumb.jpgpost-12687-1271251443_thumb.jpgpost-12687-1271251448_thumb.jpg

     

    Daca mai ai nevoie de alte masuratori da-mi un mesaj si se rezolva, sau daca vrei sa vii in weekend la Targoviste, bem o bere si masuram si cricul.Teava are diametrul exterior 22mm, iar tabla e groasa de 7 mm.

     

    Bafta

  3. Bre, intrerupatoarele alea tot din Obor le-ai luat sau de unde? Am gasit si eu, dar prea mari, cu leduri etc. si parca imi plac mai mult alea mici, negre si simple.

     

    Salut,

     

    Uite aici un link cu intrerupatoare...nu am nici o legatura cu firma respectiva... de acolo cumpar componente electronice din cand in cand.

     

    http://www.e-piese.ro/shop/intrerupator_ba...2_ct_2_poz.html

     

    sau le gasesti la cei care vand componente electronice.

     

    Bafta

  4. la un magazin de specialitate rulmenti suruburi.

     

    in cel mai prost caz, iei o bara de plastic de diametru corespunzator (tot acolo) si o duci la strungar sa ti-o faca. beleaua ii cu efectuarea capului (adica nu cred ca se ocupa de artizanat in halu in care sa iti faca imbus semisfera)...

     

    Mersi

     

    Am rezolvat cu suruburi metalice. Am gasit la al 4-lea magazin unde am cautat. Greu domnule Greu!

  5. floriane tu uiti o chestie. ca ai peste 1.85. si ai forta in brate si in picioare. daca da sa fuga mobra proptesti imediat un picior in pamant si ai indreptat-o.

     

    eu la 1.70 ajung numai cu varfurile. iar daca se inclina mai mult de 10grade e jos. nu o pot tine.

     

    cauciucurile conteaza mia mult pt noi astia mai mici de inaltime care vrem aderenta pentru a nu putem tine animalul in struna.

    Mesaj completat

     

     

     

    astea-s numai gume de strada.

     

    daca vreau gume de strada pt vaca mea iau Pirreli sport demon sau Michelin road pilot 2ct

    Eu am pt strada continental road attack si la 100 E bucata sunt excelente, chiar si pe asfalt ud. Nu ma intrebati cum sunt pe noroi :cheers:

  6. se baga careva la o maaaaaaaaaaare intrunire pe la 7 scari? sa stam cu cortul o seara doua, vine cine pofteste (cu motorul bineinteles). 31 iulie-1 august. eh?

     

    Ma bag eu, numai sa fiu pe acasa. mai vb pe marti sau miercuri. bafta

     

    Nu ca sunt eu orasean de Tgv. dar unde " este" 7 scari astea?

  7. Salut,

     

    Asa cum ni s-a atras atentia, am facut topic separat pentru plimbari si iesiri.

     

    Urmatoarea iesire planificata: Duminica 29 Martie Plimbare :kiss: (cu gratar :friends: ) pe Valea Doftanei.

    Plecarea de dimineata....ideal ar fi 9 maxim 10, intoarcerea pana in ora 3,4 dupa-masa :kiss: .

    Inscrisi pana acum, Subsemnatul, MBM, Robias, Gory.

    Astept si alte inscrieri pe lista inexistenta :scratch:

    Bafta.

     

    Pedro

     

    P.S: Uitandu-ma cum va fi vremea..... se pare ca e mai frumos sambata. Duminica ar fi ceva sanse de ploaie. DECI?

  8. @bamsee - reglajul la branula este indict sa il pui la indemana, adica pozat frumos pe langa rezervor si cadru...si futunul sa picure pe mijlocl lantului, astfel incat sa se unga tot lantul...

     

    Am doua reglaje de perfuzor, unul sus sub sa pe post de robinet, pana pun electrovalva, si al doilea este pentru reglare debit( cel de langa amortizor). Traseul nu l-am facut pe cadru ca nu vreau sa se vada furtune si bride pe cadru. Imi place sa fie "curata". Cat despre locul de picurare, cei de la scottoiler au ales pozitia respectiva pentru ca odata picurat pe lant uleiul este "imprastiat" centrifugal pe pinionul spate si lant. Prin metoda incercarii repetate, voi vedea care este solutia optima. Mersi de sfat.

     

    Bafta!

  9. la mine se misca usor, mai am un alt amortizor la care nu se misca deloc . probabil imi trbuie cheia aia.

     

    eu in tin pe soft ca sa ajung mai bine la pamant, oricum se simte mai bine asa prin bucuresti.

     

    vedem acum dupa ce imi schimba uleiul in furca cum se va comporta.

     

    bamse ne-am amenintat cu niste poze cu instalatia de ungere. cand o vedem? :friends:

     

    Intrebarea mea e ...daca se misca usor, e dus?

     

    Instalatia de ungere o vedeti maine, ca trebuie sa "dezgrop" motorul. E in garaj la subsol si am un morman de pietris in fata intrarii de la garaj. Trebuie sa dau la lopata jumatate de zi ca sa-l pot scoate de acolo. Oricum maine daca e frumos o sa "lopatez" si o sa scot motorul sa ii reglez carburatoarele cu vacuumetre si sa-i schimb uleiul.

  10. Salut ...

     

     

     

    Sunt si eu posesorul unui TDM 850 -1997- luat din Italia.....si se pare ca ma bag si eu in gasca voastra.....

    atasaez cateva poze cu el ...in unele poze este fara carene pt ca i-am schimbat bujiile...

     

    Salut si sa o stapanesti sanatos si fara probleme.

     

    In alta ordine de idei, am o nelamurire referitor la amortizorul spate de la tdm. Eu am modelul 4tx nu stiu daca amortizoarele spate sunt la felcu modelul 3vd. Problema mea, amortizorul are doua setari S si H. La voi merge sa schimbi setarea cu mana?. Ca la mine merge. Mi-au dat si o cheie in setul cu care a venit motorul si ma intreb daca nu cumva urechile alea ar trebui sa se miste mai greu? Voi ce spuneti?

  11. cat veti sta acolo? ce buget estimezi ca ar fi necesar?

    se poate sta la cort??

     

    Inca nu am stabilit cand vom pleca, posibil pe 30 aprilie, cel mai probabil pe 1 mai dimineata. intoarcerea va fi duminica 3 mai. Vorbim de un drum de 400km dus intors(bucuresti-veliko tarnovo). Vom lua corturile cu noi insa fiind o zona de deal-munte ma gandesc ca e mai bine sa ne cazam la un hotel/pensiune/motel..etc. Buget maxim 130 e de persoana. Cazarea costa circa 25 euro/noapte/camera 2 paturi. Mancarea este ieftina si buna. Am un prieten care a fost acolo. O sa stabilim ce si cum pe la jumatatea lunii aprilie.

×
×
  • Creează nouă...