Sari la conținut

bunny_rider

EX+
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bunny_rider

  1. din care Braila esti tu, ca eu nu te-am vazut! Ai motocicleta? Mergi cu ea? Ca la profil ai o poza facuta la Galati.

     

    motociclisti sunt doar cei pe care ii vezi tu?! :D sunt din braila, membra in braila bikers club, da, nu am motor,nici permis, sunt pasagera, dar am facut mii de km pe motor, ador motoarele si in curand o sa fiu si eu "motociclista". :lol:

  2. oare tu chiar ai citit biblia ,sau ai auzit despre ea asa trecator?...nu vreau sa par nepoliticos :angry:

     

    "intamplator" am citit biblia. nu in intregime, dar in mare parte da, am citit-o. a fost din curiozitate, sa stiu de ce este "cartea suprema"... de asemenea bunicul meu este preot, deci nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba... in plus am zis ca e parerea mea. :ok:

  3. eu cred in viata, cred in destin, dar acea divinitate cred ca este doar o atza de care se agatza cei care nu au incredere in ei insisi, cei care nu-si asuma propriile fapte, si dau vina pe "Cel de Sus". fiecare isi face singur destinul. cand omul moare.. moare si gata. nu cred in rai sau iad.sunt doar niste motivatii ca sa devii un om mai bun sau nu. multi nu stiu cum sa interpreteze biblia, si chiar cred ca exista balauri cu 2 perechi de aripi, sau ingeri, etc.

    in concluzie, parerea mea este ca singuri ne facem destinul, iar credinta in divin este pentru cei slabi.

  4. Salutare!

    2. Am 1.92 inaltime si spre 100 de kg => exista vre-un proprietar de GSXF cu aceleasi "masuri" care sa-mi poata spune daca am loc???

     

     

    din punctul asta de vedere stai linistit. prietenul meu are aproape aceleasi masuri si nu are nicio o problema cu "locul". :D

     

    suzuki ruuullzz :) :peace:

×
×
  • Creează nouă...