Sari la conținut

shadow

EX+
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shadow

  1. Dejaba. Acum se cere identificare nouă la înmatriculare (şi e valabilă 30 de zile). A fost de altfel scandal mare pe tema asta, în care m-am implicat şi eu :lol: dacă e din acelaşi judeţ, nu trebuie identificare nouă după radiere; dacă înmatriculezi în alt judeţ, da.

    identificare trebuie la orice SCHIMB DE PROPRIETAR indiferent de judet

  2. Si eu am fost azi la politite sa o inscriu si pot confirma faptul ca mi-au cerut actul de transport pe care nu am avut de unde sa i-l dau..... dannymotors pls help!

     

    wizzie daca ai inspectia tehnica valabila trebuie sa te duci la RAR doar pentru identificare

    daca nu ai venit pe motor pe tranzitul care l-ai facut la vama este specificat intr-o rubrica milocul de transport cu care ai adus motorul;partea proasta e ca tranzitul ti-l ia dupa ce ai platit vama definitiva deci daca ai o copie e bine. daca nu dai o declaratie la notar despre modul cum ai introdus motorul in tara(pe trailer,in microbuz etc) si asta o sa-ti ajunga la politie.

  3. Oglinda, oglinjoara, cine sa ne incante la a doua oara?

     

    Desi ne-am dori, nu suntem Mos Craciun care sa ducem spre indeplinire toate doleantele prezentate in mesajele anterioare. Ne-am facut o parere deja dar asteptam si alte sugestii, de data asta poate ceva mai rezonabile! (de unde ba nene atata banet?)

    lasa si tu un nr. de telefon

  4. .........dupa mine cea mai mare pierdere e tot a Timisoarei ,dupa ce ne-am muncit si chinuit atitia ani sa reusim sa avem si noi o intilnire (...noi bikeri),  la timisoara care a venit de abia in 2002,acum din 2 venimente (intilnirea si ultima petrecere) sa distrus totul ,cine o sa mai vina la  tm ?        ...........

    ...............................................................................pacat :laugh:

    eu tot timpu la petrecerile voastre :baldy:

  5. nu as vrea sa o vand dar cui nui pica bine sa aiba niste bani

    mai ales ca imi trebuie sa-mi termin garaju.

    pe deasupra fac si prieteni mei misto de mine ca nu ma caracterizeaza motorul asta .

    asa ca o sami fak altu care sami stee bine

    oare cine face misto de tine :ph34r:

  6. zona Vidraru - Fagaras

    cunosc personal cabanierii de la piscul negru (15 km mai jos de balea, spre vidraru. cabana cu priciuri, capacitate de cazare in jur de 50 de locuri, loc de corturi afara. in lunile de vara (iulie, august) e perfect pentru corturi. as putea sa organizez eu o intalnire acolo, cu atat mai mult cu cat sunt de prin partea locului de fel. chiar mi-ar facea placere. dar in ceea ce priveste cazarea la cabana, doar dupa ce se vor fi anuntat doritorii. in ce priveste corturile nu-i problema daca se anunta 50 si vin doar 5. locatia este excelenta, pustiu si liniste imprejur, aer curat si soare (cand nu plaoua :D

     

    insa fara spectacole si formatii de muzica, fara piste de viteza, doar o minivacanta cu gratare foc de tabara si voie buna, plus drumetii montane pe jos sau cu motorul, pe asfalt sau drum forestier.

     

    daca va adunati mai mult de 10 eu organizez precis o iesire acolo. si n-o sa va para rau.

    daca chiar reusesti sa organizezi ceva anuntama si pe mine.VIN SIGUR

×
×
  • Creează nouă...