Sari la conținut

stapanu

INACTIV
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stapanu

  1. He, he , ne bucuram sa va avem alaturi ! :lol:

    N-am putea s-o mituim cumva pe Liliana sa ni se alature ? Chiar mi-ar face placere sa merg alaturi de ea, am mai avut ocazia si i-am apreciat stilul. O pupam ! :cheers:

     

    Am marjat inclusiv cu prezenta ta, dar in perioada asta ii aloca finalul de saptamana Raisei (nu o vede decat sambata si duminica).

    Ne vom distra mai bine fara ea, si ii vom arata pozele pentru a-i face in ciuda(citeste Lili,..citeste)

  2. :cheers: Salutare!

    Ma alatur acestui grup cu un BMW R 1100 S,

    Am vazut in trafic prin Bucuresti, un model la fel ca al meu la culoare.

    parca m-am vazut in oglinda :lol:.

    Mai sunt detinatori de r 1100 s?

     

     

    Bine ai venit,

     

    Da, mai sunt cel putin patru bucati.

    O sa petreceti clipe foarte frumoase impreuna.

     

    numai de bine,

    razvan

  3. ..Sa stii ca si ziua se vad excelent,sunt mult mai vizibile decit un bec normal,mai ales daca iei de pilda un 6000k care iti da acea lumina albastruie/violeta.6000K este cel mai bun compromis.Iar noaptea vezi hat departe toate marcajele si semnele reflectorizante de pe strada.

    Daca vrei iti dau numarul unui baiat care aduce kit-uri xenon la preturi bune.

    Luigi Vicol

     

    Dupa ce am primit raspunsul de la tine, am discutat cu Adrian de la Kiturixenon.ro care mi-a oferit H1 6000k si H7 6000k la 125 Euro cu factura si garantie.

    Imi pare avantajos si in regula.Tu ce zici?

    (este cumva aceeasi persoana)

     

    razvan

  4. Ahhhaaaaaaaaaaa!

     

    Deci traiti ...si sunteti activi ...si vreti sa iesiti la o plimabare in grup BMW !

    Asta DA grup <exclusivist> in care nu vor intra dect cei care care au intre picioare aceasta sigla :finger:

     

    Am motoul de numai 3 luni , fac parte dintr-un grup de 32 motociclisti , foarte activi si uniti in zona Berceni (avem si sigla de curand + site + forum + intalniri in fiecare joi la ora 19 la Mc Donalds Brancoveanu) Clubul BERCENARILOR ...detalii www.bercenarii.ro

     

    Dar de ce nu un club BMW...

    Imi place ideea de a face un drum sambata , dar nu sunt in tara ... insa nu stati dupa mine , daca sunteti 2 : plecati!!!!!!!

     

    Propun insa sa ne intalnim mai multi , sa ne vedem motoarele la fata . Pt ca nu am alta idee mai rapida , mai usor de executat , va propun o prima intalnire in str Oltenitei 105 A, Centrul de Afaceri Bucuresti Sud . Este parcare pazita peste noapte pt 30-40 motoare . Nu va invit la o plimbare , va dau un motiv sa iesiti din casa si sa beti o bere ,incepand cu ora 19 (dau de fapt la un butoi daca ne simtim bine si va este sete ). Este si o terasa aici , acoperita pt cateva 4-5 mese ; sper sa nu ploua .

     

    Intrati cu BMW ( este legitimatia voastra de intarare ! ) . Daca beti mai mult de o bere :moron: o lasati in parcare pana dimineata , ok ?

     

    data : 03-10-2007

    ora : 19...23

     

    Ne vedem in 03.10.2007, in oltenitei 105 A

    numai de bine,

  5. Tafu, sunt in acelas "status" ca si tine.

    Initial imi doream foarte mult sa particip la intalniri in toata tara, indiferent de locatia in care se organiza (indiferent de costuri in timp si bani), dar am constatat ca nu sunt pe gustul meu, mai ales dupa ce am participat la o intrunire moto in Belgia.

    Consider ca este o problema a natiei noastre, a societatii in care traim in prezent in Romania.

    In mod cert si sigur lucrurile se vor schimba cate putin cu contributia fiecaruia dintre noi, iar in timp este posibil sa devenim cu adevarat oameni, comportandu-ne si avand preocupari ca atare.

    Nu ma pot implica, sau sprijini cu adevarat o intrunire moto dar cu siguranta voi participa cu orice sacrificiu la oricare intalnire care se va organiza dupa un alt model decat cel de la noi.

     

    P.S.:Vorbesc si in numele a doi prieteni motociclisti.

  6. Manerele incalzite sunt binenteles foarte bune pe frig, dar daca nu ai protectii de vant pentru maini (pe motocicletele touring manerele nu au nici un cusur), isi fac treaba partial(nu e vina lor).

    Vesta electrica este comoda si nu are nici un cusur.

    Despre celelalte nu am auzit, cu mentiunea ca bmw-ul are talpici electrice pentru cizme pe baza de bateri(nu le-am incercat).

  7. Am fost, am vazut m-am intors.

    @URCU: imi pare rau ca nu m-ai putut contacta, eu ti-am trimis un mail cu numarul meu, chiar ma asteptam sa ma suni, nu stiu de ce nu l-ai primit.

    a fost frumos, placut, interesant, doar drumul este lung si plictisitor.

     

    Cam putine detalii, nu te-ai intalnit si cu ceilalti conationali?

    Asteptam sa te refaci pentru completari

     

    Numai de bine

  8. Pentru cei care vor pleca la Garmich, vreme superba si distractie le urez, cu obigatia ca la intoarce sa posteze pozele de la intalnire.Regret ca nu pot sa ajung si eu, asa cum imi doream.Salutari tuturor, iar baietii care au fost la Malmedy sa bea mai multe beri si pentru noi(razvan si adrian)

    Numai de bine,

  9. multam' tare de apreciere hebe, nu m-am mai jucat cam de mult cu aparatul da' sper sa-mi mai revin.

    dotarea este: konica-minolta 5D, obiectivul din kit, un sony prime f/1,2, un sigma 70-210 f/2,0 si-inca un km 70-210 care nu mai merita montat pe aparat din pricina anteriorului. in rest filtre, lentile macro, maruntisuri si-un ochi care uneori vede bine iar alteori nu vede deloc :bounce:

     

    @marauder: intr-adevar faina antichitatea imi plac tare a/n-urile vechi facute pe film. este doar senzatia mea sau a fost intoarsa la scanare?

     

    asfalt uscat si dupa aceea mana pe aparat :baldy:

     

    Bogo, iti place 'fotografia' dar sa fi si modest?....este prea mult, sa ti ascunsa noua achizitie?!????

    Provocarea cu berea de azi a ramas in actualitate?

     

    Numai de bine,

  10. trebuie sa ma alatur si eu parerii generale: a fost o intalnire de exceptie organizata cu un profesionalism rar intalnit. in afara de mult mai multi motociclisti nu a lipsit nimic. sorin cred ca si-a spart bugetul pe jumatate de an la telefonia mobila coordonand toate activitatile. imi permit sa dau niste note:

    locatie: 10, bazinul cu valuri a fost bonbonica oferita de sorin, locatie degajata, care putea sa inghita un numar mult mai mare de motoristi

    gastronomie: 10 - purcelul a fost exceptional

    muzica: 10, iris si cargo la superlativ, la superlativ au cantat si baietii din ungaria - un rythm & blues si boogie woogie la superlativ... bravo

    paza: 10 baietii cu muschi chiar simpatici s-au integrat, in ciuda costumelor purtate in atmosfera

    sonorizare: 10 - rar intalnita

    promotion: 9 - faptul ca nu s-a facut public un numar de telefon nu a fost de bun augur

     

    desi sorin era la final putin dezamagit de numarul vizitatorilor, ii asigur pentru anul viitor tot sprijinul nostru. un astfel de event cu un nivel pe care-l stiu de la intrunirile din vest, trebuie sustinut si promovat. sunt sigur ca in 2008 va creste numarul motoristilor cu cel putin 300%. am observat ca in toamna mai exista o intrunire la oradea. presupun ca si acolo, ca si la noi exista fenomenul de bisericute. bisericutele sunt bune, concurenta asigurand calitatea. ar fi frumos insa sa se traga insa la aceeasi caruta, sa existe un sprijin reciproc, cauza fiind comuna: sa te simti bine impreuna cu cei care iubesc hobby-ul pe doua roti indiferent de tipul de motocicleta, apartenenta politica, nationalitate sau de lungemea parului.

     

    sorine inca o data felicitari din tot sufletul.

     

    luci

     

     

    Confirm, deoarece omisesem.....purcelusul de lapte si palinca.............extraordinare

×
×
  • Creează nouă...