Sari la conținut

iuli1406

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de iuli1406

  1. Asa, si cum v-am promis o sa va explic ce am mai facut cu incarcarea mea.

    Dus la rebobinat alternatorul pe la Ilioara la un mosulica (bogdanawo cunoaste...) care zice ca nu ar fi avut cine stie ce, dar cert este ca mie nu imi mai facea mai mult de 20V CA in ture si acum l-am vazut facand si 70V CA (la liber). Montat pe motor si verificat incarcarea cu releul meu si iarasi mare uimire: cand este rece (releul) functioneaza bine, gen 14 si ceva in ture si minim 13,2 la relanti fara consumatori si cam tot asa si cu consumatori. Dar cand se incalzeste devine de-a dreptul enervant, se duce si la relanti fara consumatori sub pragul minim, adica sub 12,7V CC (consum din baterie). Deci, de aici trag concluzia ca este dus si releul de incarcare. Ce am mai facut: am de la un alt moto tot o Honda, un releu sub forma de imprumut pe care l-am montat si pe urma masurat.

    Acesta, si in ture si in relanti si cu si fara consumatori, nu scade sub 13,2V CC pot spune ca functioneaza perfect.

    CONCLUZIA problemei avute la moto meu; este ca au fost defecte si alternatorul si releul, dar nu in totalitate, exact cat sa ma calce pe nervi si sa nu ii dau usor de cap.

    Asa ca trebuie sa mai cumpar un releu de incarcare potent, nu ca asta, pe care l-am cumparat acum 1,5 ani(SH) si nu isi face treaba cum trebuie.

    Releul meu este din ala invelit intr-o rasina (SH 633-12 / 4,1)

    si cel de imprumut este unul cu radiator metalic (SH 693-12).

    Intrebare: ce fel de releu sa imi cumpar si cam pe la ce preturi il gasesc si unde? Eu ma gandeam la unul cu gratar ca se raceste mai bine, zic eu. Voi?

    Uite si cateva poze cu cele doua relee.

     

     

     

    SALUT,TE ROG DACA POTI SA MA AJUTI SI PE MINE...ACEEASI PROBLEMA RELEUL DE INCARCARE..SE INFIERBANTA SI SE OPRESTE SI MOTORUL..MI-AU ZIS MECANICUL CA II DA CURENT PREA TARE IN BOBINE

    AI GASIT CUMVA RELEU?EU AM DIN ASTA SH693-12...SI NU IL GASESC,,,,MERCI DE ORCE AJUTOR....IULI1406@YAHOO.COM....SAU 0742143966

  2. E BUNA IDEEA DAR ....VORBA ALUIA CINE STIE PE CE O SA-MI MAI CADA BOALA,DUCATI POATE CA-S NAVA.POATE DISCUTII LEGATE DE PROBLEME CARACTERISTIC HONDA,DE EX A INCEPUT SA MI SE AUDA CEVA CAND E PE LIBER LA AMBREIAJ,MI-A ZIS CINEVA CA AR FI "OALA" DE LA AMBREIAJ. :)

×
×
  • Creează nouă...