Sari la conținut

iula

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de iula

  1. Bijuterie? Interesanta descrierea, dar ce te faci cu amortizorul juginit (sau e doar foarte jegos?)care se iteste sub burduful rupt in partea dreata a furcii? Este posibil sa fie distorsionata prima poza ca nici furca nu pare "in apele ei"... Sau asta se datoreaza descarcarii din podul unde a "zacut" pana acum ceva vreme?

    Oricum, bafta la vanzare!

     

     

     

    ce vreti cu omul poate era buna pana nu a datojos din pod ,cand a aruncat-o jos si de aici ....problame cu rugina de pe furca,aripa pe fata sifonata rau,toba si celelalte...... :rock: :wink: :lol: :D :lol: :lol: :drink: :drink: :rock:

    oricum bafta la vanzare :moto:

  2. tot ce pot sa iti spun este ca in 6-12 luni ori te lasi ori o sa le stii pe toate referitoare la mecanica. Fii tare! suntem alaturi! Felicitari pentru achizitie!!

     

     

     

    :moto: :rock: :wink: :lol: super tare si foarte real!!!!

     

     

    nu trebuie sa sti mare lucru daca merge bine, eu de cand mi-am cumparat nepra nu i-am curatat nici platina si am umblat cu ea si nu am patit nimi INCA. dar trebuie sa fi optimst ,ca de remorcat gasesti pe cineva cu suflet mare care sa te remorcheze pana acasa :D :lol: :lol: :drink:

    succes si asfalt uscat

  3. vezi daca nu cumva este toba de esapament si daca nu este toba infundata atunci s-ar putea sa fie reglajele

    din carburator daca zici ca la si schimbat(vezi daca nu cumva ineaca si din cauza asta sa nu traga )sau aprinderea sa nu fie reglata cum trebe.

     

     

    spor la munca si astept sa ne spui ce buba o avut :scratch:

     

     

    ps.sper ca nu ai incercat sa tragi cu mobra un cauciuc de tractor (din acela marede spate) si esti acu suparat ca nu :cheers: trage

  4. se pare ca am gasit alt tatic al neprelor aici, ok .... sa reformulez: pune si un pneu mai bun decat un jeg rusesc luat cu un milion, ca tot nu merita banii. si ai grija cand schimbi pneul, ...ce sa zic? nu toti isi dau jentile si motorul cu bronz de soba, altii simt nevoia de ceva mai bun si durabil. si nu ma refer doar la roti. si inca ceva: se pare ca tu crezi ca o restaurare se face in balcon, eu nu cred asta. se pare ca tu crezi ca dupa ce faci astefel de restaurari te numesti restaurator si intri intr-un club select, deasupra celorlalti. eu, din nou nu cred asta. Cand iubesti motocicleta faci tot ce mai bun pentru ea. Mie mi se par jenate motoarele indopate cu silicon, amortizoarele vopsite fara sa fie desfacute, vopseaua data cu spray-ul in balcon, culoarea albastru metalizat la nipru :lol: si egocentristii narcisisti care au capatat inteleciunea de la o varsta frageda.

    realizezi ca nu o sa mai raspund nimic in topicul asta, te rog sa-mi faci comunicarile pe strada cand poate o sa ne vedem. forumul este pentru schimb de informatie, iar calitatea informatiei este importanta, orice informatie care include vopseaua de gard mi se pare de proasta calitate. motocicletele clasice merita mai mult respect decat atat.

    o zi buna iti doresc, stiu ca la tine orice zi incepe bine, sint sigur ca ti se umple sufletelul de o mare bucurie cand te trezesti in fiecare dimineata si te uiti in oglinda.

    PS: romanii isi arata atasamentul fata de o cauza ocapandu-se in mod excesiv si nejustificat de detalii, asta pentru ca le e lene sa se ocupe de lucrurile importante.

     

     

     

     

    :crack:

  5. salut

     

    uite am o mobra si imi trebuie doua telescoape spate si o roata (ca cea pe care o am are opturi vizibile)

     

    cat ma costa?

     

    si necazul e ce sfat imi dai? se merita sa o fac?

     

    altceva ce as putea cumpara de vreo 10 mil

     

    eu sunt din alba iulia ...

     

    of of of

     

     

    vezi ca era (cred ca el era) stoeanp care zicea ca stie un dnepr undeva pe la suma asta ... suces :rose:

  6. Salut,

    Uite omule am mai postat pozele astea, e un IJ de 350 din 61 cu atash aluminiu si cu acte vechi, si un MZ "LUP" tot din 61 si tot cu atash si acte vechi, omu vroia 10 mil pe amandoua, da sigur merge mai putin pt ca el a zis la plesneala 10 mil, am vrut sa le iau eu dar am luat un CZ, da cred ca la 6 mil amandoua le scoteam, numai ca o sa fie cam mult de munca la ele.

    Daca te intereseaza zi si vedem cum facem sa vii sa le vezi, fiarele sunt langa Lehliu la 3 km.

    Eu am renuntat sa le mai iau pt ca vreau o Nipra dupa ce termin CZ-ul de aranjat

    Hai spor la treaba

     

     

     

    m-ar interesa ,cum luam legatura??????

×
×
  • Creează nouă...