Sari la conținut

comunistu 76

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de comunistu 76

  1. R.A.R -ul doarme pe el. ii f..te pe altii cu tobele, si alte junghiuri trec ca motorete bune. stiu caz concret de tepuit cu o "honda" care de fapt era xj, si in acte era f bine. chiar a trecut de rar in ct, cand a inmatriculat-o. tepuit-ul l-a dat in judecata pe vanzator. cadrul era sudat, chituit, samd.

    pana si capacul de la motor era chituit ca sa acopere scrisul cu yamaha.

    Da ai dreptate si eu am auzit multe dar in fine am vandut motoru si cumparatoru l-a verificat pe toate partile. Nu stiu daca erau pansonate alte serii dar treaba era curata si fara suduri.Oricum daca ma prindeam nu-l mai cumparam eu dar asta e am pierdut multi bani.

  2. Este un Kawasaki nu o Honda. Nu insista ca dai in penibil. Nu imi spune mie nimic pe tema Kawasaki ca nu ti-ai gasit omul. Incerci sa dai o rabla de Kawasaki de acum 25 de ani cu acte de Honda cu 30.000.000. Se vede clar ca sigla metalica cu Kawasaki de pe capacul de la stator-alternator este decupata si lipita una cu Honda. Ti-am pus si poza cu Kawa-ul tau si tot insisti. Este teapa garantat si daca tu abia acum te-ai prins imi pare rau despre tine.

    M-am uitat si eu ca m-ai facut curiossi se pare ca ai dreptate. E aplicata o emblema cu honda acolo. Sorry n-am vrut sa dau tepa dar se pare ca am luat-o eu.Ciudat insa ca am cartea DE IDENTITATE SI TALONU SI SERIILE CORESPUND . NU STIU CE SA ZIC. PANA SI PE JANTE SCRIE KAWASAKI

     

    --- Mesaj completat în 18 Aug 2007 22:08 -------------

    Ascultal pe easybiker ca nu vb prosti :D parerea mea Toate bune :o :cheers:

    DA FRATE ARE DREPTATE.

     

    --- Mesaj completat în 25 Aug 2007 00:37 -------------

    M-am uitat si eu ca m-ai facut curiossi se pare ca ai dreptate. E aplicata o emblema cu honda acolo. Sorry n-am vrut sa dau tepa dar se pare ca am luat-o eu.Ciudat insa ca am cartea DE IDENTITATE SI TALONU SI SERIILE CORESPUND . NU STIU CE SA ZIC. PANA SI PE JANTE SCRIE KAWASAKI

     

    <small>--- Mesaj completat în 18 Aug 2007 22:08 -------------</small><br/>

    DA FRATE ARE DREPTATE.

    Am aflat care-i treaba. Ultimu pret 15 mil

  3. Ai avut numa comuniste dar daca le-ai lasat sa mearga asa cum le-ai luat si normal ca iti faceau probleme, ai bagat si tu vreodata o reconditionate, nu ca eu as fi facut cu sutele, dar nici nu am terminat de reconditionat simsonica mea si deja ma simt in al noualea cer numai cand o vad si o aud stiind ca nu e numai platita de mine ci si facuta, si nu oricum si cum imi place mie, asa ca dute cu CB400 al tau si lasa-ne cu batranicile noastre ...

     

    Numai bine si asfalt uscat pt toata lumea :cheers: :o :D

    Nu n-am reconditionat nimic dar am bagat intr-o jawa de 350 o gramada de bani sa o fac si tot n-a mers am vandut-o la sac. In fine toate amintirile le am cu comuniste. Ziceam de Honda pt ca sunt incantat cat de fiabila e si chiar ai impresia ca nu te va lasa niciodata in drum. TE SALUT CU FARUL SI ASFALT USCAT SI FARA GROPI.

  4. Amice,lasa povestile. Ala este un Kawasaki KZ400 sau KZ500 din ultima parte a anilor `70. Cel mai probabil un KZ400-J. La cum este de carpita cu vopsea nici eu nu am observat prima data ,dar au dat-o de gol carburatoarele Mikuni VM ,care au o forma inconfundabila si dupa aia m-am uitat mai bine. Despre ce Honda vorbesti...? Sau ai gresit poza? La 2000 RON iei o motocicleta din asta pana in 20.000 de Km. ,impecabila si inscrisa ,nu rabla aia.

    Nu stiu de ce kawa vb. tu dar te asigur ca e honda. De ce ai impresia ca honda n-a facut cb 400 in 4 pistoane ? In fine daca nu am actele pe numele meu asta nu inseamna ca nu e inscrisa. Daca tu crezi ca e rabla vino si incearc-o .Daca e asa ti-o dau gratis.

  5. yo zic ca mai mult de 500 euro nu iei pe ea, dar de cerut poti cere cat vrei :)

    Iarasi cum pare e un motor frumos, si cred ca pentru banii aia nu merita sa-l dai ,ce sa te folosesti sanatos si fericit de el! :cheers:Eu am dat 400 pe a mea din 90 si acum dupa toate plimbarile la BM de doua ori, tansport cu duba ca era in februarie,acte la RAR si birouri de copiat ,bla bla bla,imi sta in 2100 RON, dar nu cred sa iau banii aia pe ea,ce vreau sa ma folosesc cat mai placut ,fiinca merge bine :lol:

    Vand honda cb 400 20 mil . am mare nevoie de bani. 0740411711

  6. Tinand cont ca Romania pana in 89 a fost o tara comunista, am decis sa pun aici acest topic. Astept parerile voastre despre motocicleta First Bike. Se merita 2000 euro pe ea? Piese nu se gasesc....., performanta este mai slaba decat a unui Minsk (poligonul se face cu a 2-a, treapta 1 e prea lenta si smuceste, viteza maxima 80 la ora in blana).....este prea usoara (daca vine un camion din contrasens ai impresia ca decolezi),e greu sa numesti motocicleta o chestie cu 2 roti, mai usoara decat un minsk (are in jur de 70 kg), dar tre sa recunoastem ca are pornire la telecomanda, Uralul de 750 porneste la pedala, First Bike-ului de 125 ii trebuie telecomanda. Singura parte k lumea e ca are consumul mic. Astept si parerile voastre.

    [/qMOTOARE DE KKO ADUSE DE PRIN INDIA SAU CHINA.

  7. eu sunt incepator si am nevoie de ajutor,si nu cred k sunt singurul.Proprietari de Jawa,hai sa ne intalnim aici cu probleme,cu rezolvari,cu sfaturi,cu ideii,sa ne ajutam.O sa fie un topic super.

    :nono: hai sa reinviem spiritul jawa,sau de ce nu motoarelor in 2 timpii,comuniste cum le spun ei.......nu vreau sa cred k suntem o minoritate

    NU SUNTEM UNA

    Japonezele nu vor invinge spiritul alor noastre

    chiar dak "fug mai tare"

    asa k prieteni sus paharu de timisoreana si asfalt uscat

    :) :moto: :lol: :moto: :lol: aaaaa si sa nu uitam si de ceva poze cu ale noastre

    AM AVUT 2 JAWE CALIFORNIA AN 1976+1980. SOLUTIA.... LE AM VANDUT.

  8. ce cred posesorii de jafoneze , ca numa piesele lor de schimb sant scumpe!

    si ale noastre :) , numa' ca-s mai proaste si mai greu de gasit...

    asta daca nu vorbesti ruseste , si nu ai buletin valabil la vrei 700km mai la est! :lol:

     

    dimitri-hamburg

     

    auto moto velo sport(a fost si la noi dar nu mai este , ca acum muia vine din vest la alte standarde)

     

    un fel de vultur

    ...un dolar vreo 26 de ruble...asa mi-a iesit dupa niste calcule foarte complicate...

    ...un motor nou de ural 650cc vreo 550 de dolari...

    JAFONEZE MY ASS. AI INCERCAT VREUNA CA SA VB.

  9. hai, spune mai multe.... si apropo......

    E un cb de 400 . DC? Nu e mare chestie. Am mers si pe r1 . Am multe amintiri cu comuniste. La draq astea nu se uita.

     

    --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 01:25 -------------

    e vorba de feeling omule nu de cate chei pui pe ea + ca dak ai reconditionat-o tu ai sa mergi mandru pe ea pt ca tu ai platit-o, nu ca japonesa ai lua-o pe gratis, dar tot tu ai si facut-o sa meraga si sa arate asa :moto: ... asa ca :nono::P:P:P

    Numa bine pt toti motocilistii din romania :lol: :) :moto:

     

    ... dupa ce ca suntem putini ne mai si certam ...

    BULLSHIT MAN NO OFENCE. AM UN CB 400 AM AVUT NUMA COMUNISTE.SINU SE COMPARA.... SORRY
  10. Honda cb 400 / 4 pistoane.Pret 30 mil ff negociabil. Merita vazuta merge excelent.

    Am si poza.

     

    --- Mesaj completat în 12 Aug 2007 23:58 -------------
    N are plastice,merge f bine ,poate cineva o vrea. Sorry mare nevoie de bani.

     

    --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 00:29 -------------

    :) BLASFEMIE!!!! Ce cauta imperialismul capitalist aici?

    Acum, fie vorba-ntre noi de ce n-ai pus si o poza daca tot....? :moto:

    No offence :lol:

    Am mare nevoie de bani. Si sa stii ca comunismu rules, ce draq nu vreu sa tradez.

     

    --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 23:08 -------------

    Am si poza.

     

    <small>--- Mesaj completat în 12 Aug 2007 23:58 -------------</small><br/>N are plastice,merge f bine ,poate cineva o vrea. Sorry mare nevoie de bani.

     

    <small>--- Mesaj completat în 13 Aug 2007 00:29 -------------</small><br/>

    Am mare nevoie de bani. Si sa stii ca comunismu rules, ce draq nu vreu sa tradez.

    Se vinde la 20 mil va intereseaza?

    post-13430-1186952019_thumb.jpg

  11. Coltul comunistilor, sunt curios cati din cei care si-au luat din prima japoneza au intrat vreodata aici. Ce si-or inchipui ei ca vor gasi aici? Poze cu motociclete bricolate, ridicari pe-o roata cu vreo comunista mai modificata, povesti cu ce a vazut vreo-unu cand era la Mc la Romana, sau ce i s-a-ntamplat in timp ce dadea o tura cu motocicleta lui de la rondu de la romana pana la ala de la universitate si inapoi?

     

    Esti comunist pentru ca ai o comunista (si, vezi doamne, nu iti permiti altceva) sau pentru ca la orice ora ai curajul sa desfaci un motor in doua, indiferent ca este de comunista sau de japoneza si cu aceeasi incredere sa il faci la loc? Ai jumatate de motor desfacut in camera, iar atunci cand intri, iti dai seama ca daca vrei sa dormi acolo si sa nu te trezesti dependent de aurolac trebuie sa deschizi geamul pentru ca altfel te ia durerea de cap de la mirosul de benzina? Te trezesti noaptea ca te inteapa ceva in coaste si scoti suparat de sub tine un surub care nush cum draq a ajuns acolo? Ca o sa ai toata viata o comunista, sau si o "japoneza" sau numai o "japoneza", coltul comunistilor o sa ramana singurul loc unde o sa gasesti "inteligenta de motociclist", iar atunci cand o sa ai o problema cu adevarat complicata, aici o sa intri.

    Frate dupa comuniste am luat japoneza . E CU TOTUL ALTA VIATA. CE motor ai apropo..

  12. Buna,

     

    De ceva timp incoace am si eu probleme cu motorul.

    1. Dupa un timp prin oras la semafoare, cu motorul incins, daca stau la semafor cu motorul in viteza si ambreiajul tras, dupa un timp parca incepe sa scape ambreiajul. Adica motorul da sa plece in fata, si daca nu-l tin turat, din moment ce-l tin din frana, moare. Cand las ambreiajul, la schimbat de viteze am impresia ca nu mai am control asupra lui. Functioneaza ca un buton ON/OFF, fara trepte intermediare.

    2. Astazi patit prima data. Tot asa, motor incins, oras semafoare, si cand il turez nu vrea mai mult de 4000 de ture , si acolo sacadeaza parca. Si parca tacane ceva. Numa cu motorul cald face. Daca il scot din viteze si il turez pe loc, se tureaza pana la 6000, normal.

     

    La prima problema banuiesc ca e uleiul din cutie, ca ar trebui schimbat sau s-ar putea se fie nivelul mic. La cald nu mai lucreaza cum trebuie. E doar o parere.

    La 2 , habar n-am. :rusinica:

     

    As vrea niste pareri, ca banuiesc ca nu sunt singurul care are probleme cu comunistele. Va salut.

    Am avut si io jawa si tot asa facea la semafoare cu ambreiaju tras ba chiar se oprea uneori.Ideea e sa o scoti pe liber. Iar daca dup aia nu mai intra in viteza sa impingi putin motoru in fata.

×
×
  • Creează nouă...