Sari la conținut

Ceapa, The

Membru
  • Număr conținut

    131
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ceapa, The

  1. Intrarea va fi 25 lei .Va asiguram ca vor fi locuri de campare pt toata lumea.Formatii de cantareti nu avem si nici nu vom avea vreodata deoarece formatul intrunirii noastre este fara.Ne adresam in special celor iubitori de lectura si incercam sa sprijinim bibliotecile.Asadar, esti analfabet, scrie-ne si te vom ajuta sau mai bine vino la party si vei pleca daca nu cult cel putin pishat pe tine de alcool.Va asteptem ...se anunta vreme buna .

    Va scriu, va rog sa ma ajutati, sunt analfabet de vreo luna, mai precis de sambata seara de la VAMAIA dar cand nu stii sa citesti timpul se dilata, se contracta, ca pupila, se hidrateaza, transpira

  2. salut, eu am facut alarteri transalpina si reparau in draci segmentul voineasa lacu vidra mai aveau cam un km de reparat(petecit),apoi sint doua trei mici zone unde sa rupt drumul dar se lucra si erau semnalizate in rest teava obarsia lotrului novaci nici o problema dar am ramas uimit unde se va face camparea ca la baza partiei este un santier mama mama numai tractoare si macarale se vede in ultima poza.

    Multumesc pentru poze, arata bine drumul, eu am facut Petrosani-Obarsia acum 2 ani si a fost mult mai prost iar vara trecuta Sebes-Obarsia si a fost cam ca asta.

    Deci cred ca ma duc si eu la Intalnirea de Excelenta macar pentru zona Voineasa-Vidra pe care am facut-o acum 15 ani pe jos.

    Mai pleaca cineva vineri din Buc pe la ora 16:00?

  3. da, eu

    pe decelerare imi facea ca toti dracii, de am crezut ca ii bulit ceva prin motor.

    era sparta teava (e dubla, si aici nu ma refer la protectie).

    nu prea cred ca o poti rezolva cu sudura pe termen lung, odata ce a inceput sa rugineasca, e pa.

    eu mi-am luat o alta evacuare de la un coleg de pe forum, care o avea, si nu-i mai placea :)

    merci de raspuns

     

    Anunt: cumpar evacuare SH de VN800 classic 99-04, macar pentru cilindrul din fata :)

  4. salut,
    am un VN800 classic din 2004 si a inceput sa zdrangane teava de evacuare la intrarea in toba (evacuarea cilindrului din fata)

    a mai avut cineva astfel de probleme si le-a rezolvat?

    gasesc undeva, SH, sa inlocuiesc teava, toba?

     

    merci

×
×
  • Creează nouă...