Sari la conținut

qnx

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de qnx

  1. @Cavaleru am si poze.. dar nu prea am timp de postat aici. da-mi un add pe messenger.

     

    andrei.flutur (@yahoo.com)

     

    si celelalte detaii, 3000 euro, 2003. italia.

     

     

     

    ST-ul as cam vrea sa il dezmembrez, acum are niste probleme la carburatoare si nu mai porneste. ma rog.. ea pornea intr-un cilindru, si dupa am desfacut si am curatat carburatoarele.. nu mai porneste deloc :)) ma cam doare inima sa-l dezmembrez.. dar asa intreg mai mult de 1000 euro nu iau pe el (daca il fac sa mearga).. si ma ia cu ameteli cand ma gandesc ce piese am pus pe ea..

  2. nu stiu ce sa zic de africana.. ca nu m-am dat cu una deocamdata. dar pe tenere nou m-am dat putin, si nu am fost impresionat. cuplu doar de pe la 3000 ture si pozitia foarte inghesuita pe el. n-oi fi eu acum cel mai mic om.. (178 cm, 100 kg, poate nici de asta nu tragea... hehe) dar zau am stat inghesuit pe ea. plus ca nici proprietarul nu era multumit de ea, dar s-a aratat foarte incantat de ST-ul meu din '90 (cu exceptia pocniturilor care am aflat dupa ca erau de la radiator.. nu era prins cum trebuie).

  3. Nu vreau sa comentez neaparat pretul mult prea mare, dar nu pot sa nu ma leg de "profesionalismul" celor de la service.

     

    Pai daca nu mai ai termocupla risti (in cel mai rau caz, pe vreme foarte calda de 40 de grade) sa supraincalzesti putin motorul. Asta in caz extrem, pentru ca mie mi-a pornit electroventilatorul de 2-3 ori in viata lui.

    Chiar si daca nu ai avea termostat, motorul ar merge rece si tot n-ar avea treaba cu mersul prost la cald (ca nu mai ajunge sa se incalzeasca).

     

    Mersul prost la cald NU ARE NICI O LEGATURA cu lipsa termocluplei sau chair a termostatului.

    90% e de vina carburatia care e prea bogata (si aici pot sa pun pariu ca e de vina uzura tuburilor de emulsie). Adica la rece, cind motorul are nevoie de benzina mai multa, e totul OK pentru ca exact asta fac niste emulsoare uzate. In schimb, cu motorul cald, benzina in exces ancraseaza bujiile si rezultatul e exact cum spui tu....

     

    Eu nu sint de acord cu frazele gen "nu ma pricep, asa ca ma duc la cineva care stie". Asa ajungi la altii care de fapt nu stiu nici ei, dar fac experiente pe moto tau si iti mai iau si bani. Mai bine pune mina pe documentatia de service (ai o tona pe site la noi) si invata, iar pentru chestii de diagnostic tot la noi pe site gasesti ajutor (nu cred ca pina acum s-a intimplat ca cineva sa nu primeasca raspuns).

     

     

     

    mie mi se incalzeste motorul pana in punctul in care ajunge indicatorul ala de temperatura la rosu.

    foarte probabil sa fie si ce zici tu, dar cred ca si asta e o problema.

     

    ma mai gandeam ca e posibil sa nu mearga pompa de apa..

     

    si nu este vorba de chestia cu "nu ma pricep, merg la careva care stie".. ci mai mult de "nu am timp, nu am loc". motorul il tin in fata caminului, si eu stau la scoala + munca de la 8 dimineata pana la 8 seara. si in weekend de obicei am altele pe cap. de asta am preferat varianta mai usoara.. sa o duc in service

×
×
  • Creează nouă...