Sari la conținut

naked

Membru
  • Număr conținut

    343
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de naked

  1. caut garaj pt o motocicleta ! care are sa imi dea un PM.

    Mesaj completat

    La Multi Ani tuturor motociclistilor din Satu Mare si Maramures ! :D

    sa ne vedem in 2010 sanatosi :D

     

    Mesaj completat

    La Multi Ani tuturor motociclistilor din Satu Mare si Maramures ! :laugh:

    sa ne vedem in 2010 sanatosi :P

  2. Nu e vorba de un motor in serie , a fost acum ceva vreme si emisiune la Discovery despre el , iar in legatura cu Rs`ul , ti l`as da , dar nu risc sa imi pusc setu deoarece am avut niste probleme cu el , intra la sectiunea Tineri si nelinistiti la 125cc si intreaba acolo cat merge . Eu nu cred ca tu stii mai bine ca mine , din moment ce eu am unul si stiu cat am fost cu el , oricum nu ma intereseaza ce crezi , e problema ta .

    n-are cum sa fie in 2T cea mai rapida motocicleta ...

    si nu am zis eu sa mi-l dai Rs ul :eek: eu m-am gandit sa vi paralel cu mine la 160 km/h ...

  3. E o mica mare diferenta intre RS cu 11 kW/15 cai si cel cu 34 .

    Al meu e din 2004 , full power (adica 34 cp) si toba arrow de la galerie . Cand am luat motorul , era aproape nou , si i`am dat , mai mult de 160 , daca nu ma crezi e problema ta eu am fost cu ochii mei si i l`am mai dat unui prieten sa se convinga . Eu nu tin sa ne contrazicem dar , din clasa lui , Rs`ul e cam cel mai tare . Si o fi avut Xj`ul 61 de cai , ala nu era trompeta cum zici tu de Rs , dar 2 timpi vs 4 timpi , de asta ce zici ? stiai ca cel mai rapid motor din lume e in 2 timpi ? @Ice Man , l`ai lamurit care e treaba cu Rs`ul , in afara de faza cu 2 timpi , vreau sa te corectez putin , toate Rs`urile sunt in in 2 timpi .

     

     

     

    Mie in 2 ani mi s`au dus destule la Rs , si are 4 ani , nu 15 . Printre piesele mai costisitoare se numara lant ( kit - pinioane etc . ) si set motor , adevaru e ca am si tras de el , dar daca iti iei ceva mai vechi aproape sigur nu scapi , decat daca mergi pana in 7-8.000 de ture , si acolo abia se deschide power valve-ul .

    eu nu cred asta cu cel mai rapid motor e in 2T.

    despre ce motocicleta e vorba?

    iar in legatura cu 160 km/h cu un Rs 125 o sa facem o proba sa vedem daca e intr-adevar asa.

  4. ce vrei de la motor?....RS e mult mai brutal decat CBR

    RS e in 2 timpi (modelele mai vechi de prin 2000)...CBR e in 4 timpi....

    la RS se uzeaza piesele mai repede....la CBR....plm e Honda....

    RS consuma multicel....cam 8...9...pe cand CBR cam 3...4....

    RS poti atinge si 140 (si 160) de kmph....cu CBR daca ajungi la 120 zici ca e foarte bine...

     

    daca vrei sa te lauzi ca ai cu ce iti iei RS....

    daca vrei sa te tina mult si sa iti faci treaba iti iei Honda

    fi serios Ice Man :)) nu il speria ca e nu stiu ce brutalitate Rs ul ca nu prea pot crede si in legatura cu viteza e cam exagerata 140-160 km/h (eu 160 km/h am mers cu Xj care are 600cmc si 61 cai nu trompeta de Rs :eek:

  5. "Fara carnet in buzunar stai si te uiti la televizor, sorbind o bere si privesti la Rossi cum incearca un R1 circuland cu 200 km/H pe pista de circuit ". Vezi ce frumos e ? Si nici nu ai probleme cu nimeni. Dar asta e UTOPIE pentru noi si pentru el ( si pun ramasag ca o sa mai fie multi ca el pana in toamna ) e nefiresc de trist . El trebuie sa incerce imposibilul si asta au facutsi cei de la salvare sau SMURD. Ramane familia acasa care o sa-l planga mult si bine .

     

     

    Apropo am citit ca mai era cu un grup de prieteni . OARE ASTIA SE numesc PRIETENI !!!

     

    Daca erau prieteni il trimiteau sa faca scoala si sa aiba permis in jeb (buzunar -asa se zice in ardeal ) .Si daca il manca pe asta asa de rau puteau sa mearga intr-un poligon si sa faca ceva exercitii de stapanire a mobrei. Acolo putea sa invete probabil mai multe .

     

    Pacat de el ca om , ca motociclist nu ne reprezinta !!

    tu chiar crezi ca il putea obliga cineva ?? de unde stii tu ca nu l-au indrumat spre o scoala de soferi ? :angry:

    nu avem noi de unde sa stim daca au fost prieteni sau nu.singurul lucru care e clar,e ca s-a aflat acolo la momentul nepotrivit cu o viteza si mai nepotrivita !!

  6. sau noua fanta cu gust de cola

     

     

     

    era clar ca pilotul nu mai avea sanse. 200 km pe acolo sigur nu avea cum sa aiba. acum de dam in sute de km la orice vorba. cel cu masina a avut ghinion ca a venit un ratacit de la motogp si a dat peste el. putea sa il omoare intrand in usa si direct peste el in masina. putea sa omoare multi care aveau ghinionul sa se afle prin zona la locul nepotrivit atunci.

     

    ciudat de ce nu se intampla astfel de accidente cu enduristi, chopperisti sau ''tractoristi''.

    cred ca si astia pot merge in localitate cu viteza de 100. de ce nu fac asta?

    oare majoritatea care merg pe vitezane, merg de placere sa se simta bine sau merg din prostie si lauda de sine? nu spun de toti ca sunt asa dar daca omul isi ia motor de viteza una din astea doua ar cam fi de ales. fala de sine sa aiba privirile asupra lor si prostia care inseamna senzatie placuta la viteza

    tu de unde stii ca nu merg cei cu enduro cu 100 in localitate ? sunt unele portiuni de drum unde chiar ar fi indicat sa te lase cam cu un 70 km/h (de exemplu pe ruta Satu Mare - Carei) nu este insa cazul acelui drum unde s-a petrecut accidentul.

  7. am eu, un singur buton armeaza/dezarmeaza (butonul apropiat de partea din cauciuc), celalalt e pentru panica/cautare in parcare, iti mai trebuie o cheita daca vrei sa o dezactivezi

    si cand stiu ca e activata ? ca daca apas pe butonul ala (apropiat de partea de cauciuc) imi porneste vreo 10 secunde sau mai putin...

     

    mersi Bec !

    stiu acum sa o activez/dezactivez.

    as vrea sa stiu daca are ceva sistem de reglare a sensibilitatii ?daca stie careva ...

  8. am pe motocicleta o alarma Laserline si nu stiu cum o activez sau o dezactivez.am apasat pe ambele butoane si dupa aia am incercat sa o fac sa porneasca dar nu a vrut si daca am dat lovit-o putin sau am miscat-o.

    cand am apasat pe primul buton s-a declansat cam 10 secunde si s-a oprit,iar pe al doilea cand apas se aprind toate semnalele.

    care ma poate lamuri cand e activata si cand e dezactivata ?

    atasez o poza cu telecomanda.

    post-14113-1233565009_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...