Sari la conținut

<Urban Rangers>Tibi

EX+
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de <Urban Rangers>Tibi

  1. poate din cauza ca e filmat cu telefonul.Dar face foarte groooos!

    Trebuie sa rezolv cu rotile alea si il scot si o sa filmez din nou.Am sablat rotile,le-am lustruit dar cromul nu prinde pe aluminiu :cheers: .Cred ca le vopsesc cu spray-ul albastre pana la vara cand il vopsesc pe tot la cuptor.Si am o intrebare pt voi:pot sa pun cauciucurile pe jante singur?ca de scos de nu am cautat o vulcanizare cu masina din aia reglabila aici in craiova de mi-a dat pe nas.

    e de la faza k e filmat cu telefonu sigur!

  2. nu bagati kymco cu toate panaramele in aceeasi oala. dupa parerea mea sunt destul de bune. e drept ca peugeot e putin mai bun dar preturile la kimco sunt mult mai avantajoase in raport cu calitatea. trebuie sa mergeti pe ele ca sa le criticati

    sunt total de acord cu postul asta

  3. da intr-adevar si aici trebuie ca scuterelele la randul lor pentru a fi clasificate trebuie puse pe anumite categorii. pentru a putea face diferenta.

     

     

    parerea mea:

     

     

    -50cc Yamaha Aerox

    Aprilia SR modelele noi

     

    -125cc Gilera DNA

     

     

    -250cc Vespa GTS

     

     

    -500cc Yamaha T-Max "Black max"

     

    -600cc Suzuki Burgman

  4. voariatoarele facute de pollini si malosi, lideri la tunning in acest moment, sunt mai usoare si sunt facute din materiale mai rezistente dacat cele stoc si au ca efect ridicarea in ture a motorului si un demaraj mult mai bun. fiecare piesa schimbata la transmisie cum ar fi variatorul, rolele, cureaua ambreiajul , pinioanele din cutie aduc inbunatatiri majore scuterului la un 49 cmc inbunatatindu-i viteza cu 30-40kmh si demaraje mult mai bune. dar tunningul costa :lol: . sa iti pun o poza cu runnerul meu de 125 putin tunat :) cruia sper sa-i pun lunile astea si cateva piese de la malossi in functie de bugetul alocat :cheers:

    frumusel

×
×
  • Creează nouă...