Sari la conținut

sica_sibiu

INACTIV
  • Număr conținut

    651
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sica_sibiu

  1. Nu o sa fie la fel ca pentru A1, conform Directivei Europene care trebuie adoptata pana cel tarziu in 2012 categoria AM presupune ca dai sala cu politaii, dar nu neaparat ca dai si ceva proba practica, si categoria asta e necesara doar daca nu ai alt fel de permis de conducere. Oricum asta implica faptul ca respectivul carnet poate fi suspendat, ca iti iei puncte de penalizare s.a.m.d., plus ca o sa fie mai greu sa-l iei pe spaga (nu ca nu s-ar cunoaste cazuri de permise luate pe spaga, dar cred ca la scoala de soferi e mai usor de dat decat la politie/prefectura).

     

    asa nu ar fi rau... :rock:

     

     

    inca ceva , o sa fie caz penal daca circuli fara carnetul de moped?

  2. Daca o sa fie vorba de permis pentru scuter , sa faci exact acelasi lucru ca pentru a1 , sau a , atunci eu garantez ca nimeni nu o sa-si mai cumpere scuter , de 49 SIGUR nu.

     

     

     

    daca o sa se faca legea cu permisu la 49cc , majoritatea o sa-si ia motociclete de 125cc sau scutere de 125cc :)

  3. sincer sa va zic sunt cam nou venit pe saitu asta,deci scuze pentru vreo greseala,eu am un scuter Aprilia SR www,1999,eu fac cu el aproape zilnic 140km pina la destinatie am de facut 70km si ai fac la o viteza de 85-90 km si chiar nu are nimic am facut vreo 4000km in total.si vreau sa va zic ca conteaza si ce ulei bagi in el si cit.eu bag si in rezervor ulei si il las si pompa sa alimenteze deci defapt ai dau un + 70ml la un rezervor de 8 litri de benzina si merge perfect.

     

    e din 97 scuteru .. inca 4000 si simti si diferenta =)) :D , FARA GLUMA ,

     

     

     

     

    iar cu rotile mari sau mici nu vad diferenta in sensul unui drum mai lung , motorul sa tina ca roata se invarte oricare ar fi aia.. , da e adevarat ca nu mai simti toate prostiile de gropi si denivelari de pe strada dar merge si cu cele mai mici.. :)

  4. "la temperaturi mari se dilata segmenti nu mai face compresie" :unsure: :cheers:

    daca se dilata segmentii compresia kreste, pentru ca se etanseaza mai bine!!!

     

    atunci se intampla altceva cu segmenti aia si pierde compresia .. , nu mai stiu exact cvantul credeam ca ''dilata*''

     

     

     

     

     

     

     

    daca ai schimbat doar segmenti e ca o treaba neterminata...

  5. are 2 posturi , si tot felul de ''indivizi'' care strang posturi vrand sa castige respect pe forum, ceva de genul denis penis , se dau rotunzi pe langa cei noi..

     

     

     

    tipul asta care a facut topicul , fiindca e nou daca nu facea topic nou , nu stiu cine-l baga in seama daca scria la service scuter , sunt o gramada de useri acolo care posteaza asteptand un raspuns in zadar.. :unsure: , infine nu e o lege nici asta dar in mare cam asa e ..

  6. daca tot bati tastele mai si lamurestel... , e doar un forum ce va tot atacati atata (carcotasi astia , nu posta aici , nu fa off , esit off ) dar care-i faza , va afecteaza sentimental?:X , pff.

     

     

     

     

    euforiu* , sincer cred ca nu are nimic.. dar nu cred ca ar strica sa-i schimbi lichidu ala de racire.. :unsure:

  7. toba asa trebuie sa se incinga.

     

     

     

    cand se incinge si nu mai trage se simte cel mai mult la scuterele cu racire pe aer , motorul fiind uzat ,la temperaturi mari se dilata segmenti nu mai face compresie si nu mai trage ... , dar e cam aceasi chestie si al cele cu racire pe apa.. , cand se incinge nu mai trage etc.

  8. o intrebare , nu termini 70-u ala mai repede cu un carburator mai mare? , muzicutza trebuie sa-mi cumpar si eu.. , si daca tot laudati muzicutza din carbon sau cum o fi , ma gandesc ca mai bine cumpar una dinaia si stiu o treaba.. :D

     

     

     

     

     

     

    mi-am luat o yamaha mbk urata si cu roti dinalea mici. ,in schimb are motor malossi care-si face treaba bine. Inca nu am dat bani pe ea dar o platesc luna vitoare :P

  9. salve

     

    mah, va sta mintea-n loc!!!!

     

    Buzdu in rolul lui Cristi, un dealer de motoare. Victima un “amator” care vrea sa rupa gura targului cu noul sau “ Harley Parkinson” sau “Alzhheimer Ambidextru”.

     

    http://radiozu.ro/farsa-harley-parkinson.html

     

    puwla mea,.....''motociclist''

     

    eu am ras cand a zis ca , se porneste la doua pedale , sa nu il fure.. =)) , sau ceva de genu ala..

    Nici un model nu stia , nu stia nimic despre motoare , dar el vroia sa aiva un motor peste ceilalti motociclisti..

     

     

    parkinson e o boala de tremuri , Alzhheimer ca poti lucra cu amandou mainile , si ambidextru nu stiu :P

  10. Te dai asa bine pe'roata incat iti trebuie wheelie bar.

     

    off

     

    ce te intreaba el , ce intelegi u...

     

    daca nu se da bine pe o roata , invatza el ca deaia vrea wheelie bar.

     

     

    on

     

    Pai , cred ca trebuie facut un fel de ''suport'' asemanator la prinderi cu alea pe care vine pusa cutia in spate.. (portbagajul ala micutz ) nu-mi vine acum numele.. , altceva nu stiu ce sa zic..

     

     

     

    salut baieti,am si eu aprilia sr carburatie,dati-mi si mie niste sfaturi despre cum as putea sa ii fac in spate suportu aceela pentru ridicari pe o roata,sa nu il dau peste cap:D nu stiu de unde sa il prind si din ce sa il fac sa tzina,scuzati pentru noul topic,dar vreau niste sfaturi:d o sa pun niste poze cu el

     

    nu stiu de ce am impresia ca i-ai schimbat carenele .. :baldy:

  11. Donez doua custi pentru papagali si un acvariu si mai am o capota de dacie in stare destul de buna , dar putin indoita in fatza pe partea stanga :baldy:

    post-14493-1241386856_thumb.jpg

    post-14493-1241386868_thumb.jpg

    post-14493-1241386876_thumb.jpg

    post-14493-1241386919_thumb.jpg

    post-14493-1241386937_thumb.jpg

    post-14493-1241386946_thumb.jpg

    post-14493-1241386955_thumb.jpg

  12. Nu mai faci nici o pauza , te urci pe el si te tot duci , eventual daca te doare spatele te mai opresti..

     

     

    Daca vrei sa mergi constant cu vreo 90 , fain si cu consum putin... un aprilia leonardo 125cc , malaguti f18 125cc , si mai rapid putin runnerul 125cc . Nu te baga la 70cc si 80cc . :D

  13. N-am mai vazut clip-ul asta - astia au acoperit, intr-o mare gluma, in 5 minute toata istoria rock-ului, fara sa jigneasca totusi pe nimeni - is extraordinari. Cre'ca, alaturi de Rolling Stones, sunt una din cele mai versatile si vesele trupe din cate au existat vreodata. Sper sa vina si la noi pana sa decedam, nici eu nici ei. Dar nu ca AC/DC ca-mi tai venele. Fain link. Danke.

     

    Azi mi-am luat bilete la ARTMANIA. De vineri se scumpesc.

     

    ma bucur ca ti-a placut :D

×
×
  • Creează nouă...