Sari la conținut

ogre73

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ogre73

  1. salut daca intereseaza pe cineva am o yamaha fzr 1000 exup de vanzare cu acte tot ... motorul e defect irecuperabil ,,, il vand complet nu il dezmembrez.... 700 euroi un tel 0748881245

     

    este modelul cu un far,mai ai carenele .

    e modelul cu doua faruri...

  2. "Japonezii" aia ti'au facut doar o sincronizare, o operatie destul de simpla... iar "ceasurile" alea sunt niste simple vacuumetre si costa cam 50Euro.

     

    Adevarata reglare a carburatoarelor presupune un banc DynoTest si analizor de gaze. Se poate si empiric, dupa metoda "culoarea bujiei" insa numai dupa mai multe zile de teste practice.

     

    Ride Safe!

    Mesaj completat

     

     

    Din ce an este motorul?

     

    Ride Safe!

    motorul e din 1990 1003 cm3 tip 3gm

  3. YO4HGX am vazut ca esti foarte documentat si totodata si ca esti din constanta , si eu tot din judet sunt si am o problema majora daca poti sa ma ajuti sa gasesc un mecanic bun ptr fzr-ul meu ..... adik motorul e desfacut de un mecanic cu ghilimelele de rigoare si sincer a stat asa cam 1 an si acum nu cred ca mai stie sa il faca la loc...... de fapt sunt mai multe probleme dar nu e loc acum si ptr asta ..... multumesc anticipat :crack: :rolleyes:

  4. Nu mai alea or scapat.Eu nu am scapat :) .Pe langa alea mai am si carenele din spate si O sa. Cine are nevoie de asa ceva sa zica.Le dau ieftin de tot.(discutam in bere!!! :lol: )

     

     

     

    FZR .de cat? am nevoie de carena dreapta sub sa .. pentru un fzr 1000 din 91 :cheers: saua e simpla dfeci nu e din 2 buc ca la 600 uite un tel 0743.333.046

×
×
  • Creează nouă...