Sari la conținut

lord_potter

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lord_potter

  1. Ia-ti, man, scuter de 49. nu-l inmatricula, ia-ti casca full si nu te ,,atinge" de europene. atata timp cat mergi incet, pe langa trotuar (asa vor gaborii) nu se leaga nimeni de tine. eu de la 13 ani am scuter, dar am un tov care are de la 12 ani. acuma are 14 ani deabia impliniti si are speed fight modelul nou, de 100 cmc si tot nu-l baga nimeni in seama... ca deh... nu-si bat ei capul cu asta... Dar daca te-au prins ca ai facut o prostie... se leaga de toate... dar tot iti dau drumul pana la urma... eu incepeam a plange ca ma omoara tata in bataie si li se facea mila :cheers:

    Dar cam asta e ideea principala: daca ai casca si mergi incet, la locul tau (NU PE EUROPEANA), nu are nimeni nimic cu tine.

     

    asta si aveam de gand :lol:

     

    asa k care vinzi mini cross :) Mail : dark_lordpotter@yahoo.com

  2. i-ati un scuter de 50 centimetri cubi in 4 timpi care as fie neaparat limitat la 45 km/h exemple

    Kymco, GoPop, First Bike care la 35 de milioane sunt destul de fiabile.... si la 16 ani dupa 2 ani de mers pe asa ceva treci al cross si alt chestii deastea, dar daca vrei sa investesti banii in pasiunea ta si vrei doar sa te misti nu sa prinzi 100 cu scooteru... asa ceav este o investitie, dar daca vrei si fite i-ati o aprilia rs 50 care este motocicleta de 50 cmc cu 6 viteze si poti sa mergi si cu 120... numai ca tre sa ai bani daca vrei sa o duci l aperformantele astea... ia-ti ceva nou.. Kymco, GoPop, FB si daca il strici si deastea stii ca e vina ta.. eu zic sa nu te bagi al second hand ca nu merita.. decat daca ai foarte mare incredere in persoana de la cre il iei...

     

    si bun miam luat gopop sau fb ce o fi :cheers: pe unde ma pot plimba.. ca incasa sincer nu am loc :) :D :D

     

    i-ati un scuter de 50 centimetri cubi in 4 timpi care as fie neaparat limitat la 45 km/h exemple

    Kymco, GoPop, First Bike care la 35 de milioane sunt destul de fiabile.... si la 16 ani dupa 2 ani de mers pe asa ceva treci al cross si alt chestii deastea, dar daca vrei sa investesti banii in pasiunea ta si vrei doar sa te misti nu sa prinzi 100 cu scooteru... asa ceav este o investitie, dar daca vrei si fite i-ati o aprilia rs 50 care este motocicleta de 50 cmc cu 6 viteze si poti sa mergi si cu 120... numai ca tre sa ai bani daca vrei sa o duci l aperformantele astea... ia-ti ceva nou.. Kymco, GoPop, FB si daca il strici si deastea stii ca e vina ta.. eu zic sa nu te bagi al second hand ca nu merita.. decat daca ai foarte mare incredere in persoana de la cre il iei...

     

    si bun miam luat gopop sau fb ce o fi :lol: pe unde ma pot plimba.. ca in casa sincer nu am loc :crack: :eek: :eek:

  3. hai sa auzi si parerea mea... daca intr-adevar vrei sa ai ceva cu motor poti sa iti iei l aorice varsta, numai ca trebuie sa fii constient de consecintele care ar putea sa apara... si eu tot la 14 ani m-am urcat pe scooter.. un pegeout speed-fighter mai vechi.. la 15 ani am primit un gopop nou in 4 timpi care face toti banii.. stiu ca la varsta asta de 14 ani ti se pare anormal ca nu ai scooter stiu ca ti se pare cool, iar in cazul in care iti iei mergi moderat in primii 1000 2000 de km si nu te infige la lucruri care ti-ar primejdui viata...

    al doila lucru care e foarte important la 14 ani poti sa ai 1.30 dar poti sa ai deasemenea si 1.70 vezi tu aici este si celatalt fapt.. un militian te crede daca ii zici ca ai 16 ani daca ai motorul omologat si ai si un talon si chestii deastea... pe mine m-au oprit de mai multe ori ca nu aveam casca de 2 ori... dupa aiai mi-a m pus casca si nu mai aveam nici o problema cu nici un curcan...

    concluzie.. un scooter de 50 nu iti poate face nici un rau daca ai capul pe umeri, daca vrei sa ii scoti limitatoarele dein prima zi si sa te dai zmeu ai toate sansele sa ajungi o leguma..numai ca totul facut cu ponderatie iti ofera multa experienta si iti imbunatateste refelexele.. nu conteaza daca ai 10 sau 16 ani destinul este scris oricum.. decat sa te dai cu ale prietenilor si sa cazi cu alel lor mai bine iti iei tu unul inveti sa mergi si daca vrei te bagi sila partea mecanica.. mie la aproape 16 ani mi-e de ajuns viteza de 55-60 km/h astept 16 ani si o sa imi iau un cbr de 125 sau un rieju de 125......

    DEPINDE DIN CE P.D.V. PRIVESTI MOTOCICLISMUL... VREI FITZE SI VITEZA ASTEAPATA PANA LA 16 ANI.. ESTI STAPAN PE TINE SI NU FACI EXCESI IAR MOOTCICLETA REPREZINTA PENTRU TINE UN MIJLOC DE TRANSPORT POTI SA INCEPI SI DE LA 10 ANI

    NU FA PROSTIA SA ITI IEI POKET BIKE

    E INSTABIL AIN CURBE SI DACA NU AI GENUNKERE BUNE POTI SA ITI TERMNI GENUNCHII FOARTE REPEDE, PE LANGA CA POATE SA TE OMOARE SI UN TRABANT.. CE SA MAI VORBIM DE BASCOLANTE :lol:

     

    SPER SA TII CONT DE PAREREA MEA PENTRU SA SUNTEM DE VARSTE APROPIATE... :D :D :)

     

    man, si toata lumea, NU VREAU SCUTER PTR FITZE sau SA MA DAU ZEU sau SA PAR EU SHMECHER.

    am pasiunea asta ptr motociclete de cand ma duceam la gradinitza, iar acum ca eu consider ca pe bicicleta sunt expert imi doresc un scuterash .. mic ..mare.. cum o fi..vechi.. nou.. cum o fi.. in orice caz sunt constient de ce mi se poate intampla ! !

    si eu ma gandeam sa imi i-au un Pocket Bike Cross si sa ma duc intr-ul park de aici de langa mine care nu e prea populat.. nu stiu daca il stiti : I.O.R din tittan ! si acum vad ca nici macar in parcuri nu mai am voie :) :D :D :crack: :eek: :eek: :crack: :lol: :) :D ???? care sunt parcuri publice si care nu sunt ? si pana la urma la anii mei si ce imi trebuie mie.. ce mi-ai recomda ? sau ce mi-ati recomanda ( NU IMI MAI ZICETI BICICLETA ! )

    salutari :cheers:

  4. pana la urma .. m-am hotarat imi i-au un dirt bike cu care ma voi plimba prin parcuri sau prin padure ... dar man.. eu nici macar nu stau in bucuresti stau pe undeva pe langa autostra soarelui mai exact.. zona " Catzelu " :lol: ma rog.. dar pana in buc am 5 min de mers si ams i parcul I.O.R. aproape care e ditamai parcu.. deci.. un dirt bike ar fi cel mai bine k un enduro nu il bag asa usor in portbagaj.. oricum multumesc foarte mult de sfaturi :cheers:

  5. cred k o sa il ascult pe ranga si imi voi lua un enduro si ma voi plimba cu el pe camp .

    insa nu inteleg de ce zice shadowrider ca in o luna se duce pocket-ul cat despre pretz .. 750 lei omologat ( www.atv-brasov.ro ) nu mi se pare deloc scump avand in vedere preturile de pe net :cheers: insa mai facut fff curios cand ai zis ca in o luna pocket bike-ul se duce, ai putea sa imi explici ? :D stima :lol:

     

    pana atunci care vinde un enduro sau un dirt bike :D pm me :crack:

     

    aaa si oricum in caz ca imi voi lua orice motor nu imi mai bagati dalea ca vreau sa ma cred zeu :) nu asta e scopu

  6. 1. Unde sau ce site au cei de la Federatia de motociclism ?

    2. Eu vreau decat sa stiu daca e legal sa merg cu pocket , faza cu ca da unu peste mine.. na.. ce pot sa fac decat sa merg pe langa trotuar adica nu pe vreuna din benzi..na acum o fac pe barba mea.

    3. De fapt nu imi doresc decat de distractie un pocket insa as vrea sa pot sa ma duc si sa i-au paine cu el :crack:) sau sa ma plimb cu prietenii.

  7. salut, ca sa nu mai bat campii va zic direct . am 14 ani si imi doresc scuter iar de 3 sapt colind forum-urile si legistlatia romana ptr a afla niste date simple! Am voie sa conduc un vehicul de 49cc omologat pe drumurile publice ? Din cate am inteles trebuie sa scrie in acte ca e ciclomotor ptr ca altfel.. 16 ani cu carnet , nu ? Eu imi doresc un pocket bike ptr ca decat sa merg cu ciclomotoare dalea de zici k a venit baiatu cu pizza mai bine meg pe jos.Asa k daca cunoasteti legistlatia calumea raspundeti-mi si mie la intrebare . Si ce scutere ( sau pocket-uri ) imi recomandati ... nu conteaza pretzu. stima :crack:

×
×
  • Creează nouă...