Sari la conținut

dumitru_costel66

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dumitru_costel66

  1. Intrucat pe topicul celalalt a iesit o ameteala de nu se mai stie nimic sigur, am facut unul nou.

     

    Deci (sic): cine vrea sa mearga duminica, 14.01 la Veliko Tarnovo, Bulgaria este rugat sa se inscrie aici, pentru a vedea exact cati suntem.

     

    de acord si gr

     

     

    Intrucat este drum lung (~380 km dus+intors), propun sa plecam relativ de dimineata. Parerea mea ca cel mai bine este sa luam ca punct de plecare intersectia drumului spre Giurgiu cu centura, imediat dupa pod, ora 9.30, plecarea cel tarziu la 10.00. Doua motive: Arcul e in partea opusa a Bucurestiului, si s-a vazut ca este practic imposibil sa mergem grupati prin oras. Nici prea devreme nu e bine, pentru ca dimineata asfaltul este foarte rece, este mult mai greu de mers dimineata decat seara, chiar daca e intuneric.

     

    Ma astept ca excursia sa dureze in jur de 10 ore cu totul, deci pe la 20.00 cel tarziu suntem inapoi, adica destul de rezonabil.

     

    Accuweather anunta cer relativ senin si in jur de 10 grade atat in Bucuresti cat si in Veliko.

     

    Cei care ati mers la Ruse saptamana trecuta si v-ati plans de frig, luati-va haine mai groase, eventual in bagaj, la drum lung pe vremea asta corpul pierde incet-incet destul de multa caldura, si dupa 200 km pe camp esti inghetat desi in oras iti era cald.

     

     

     

    PS: va rog nu poluati topicul cu posturi inutile.

×
×
  • Creează nouă...