Sari la conținut

hitler

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de hitler

  1. eu mai am un stop ,niste faruri si ceva carene de fzr de la ultima cazatura :cheers:

    Ma intereseaza fatza la FZR :scheletul metalic , carena fata, faruri si bord daca ai asa ceva zii repede cum facem .

  2. salut.imi impartasesc si eu bukuria de a avea un suzuki.e un gs 500 din 92,l am luat vineri 15 12 2006.din pakate iarna asta ma kam imobilizeaza :cheers:

    pun si poze si voi reveni,ka am de gand sa l fac tare frumusel..

     

    Buna alegere pentru inceput ! S-o stapanesti sanatos !Daca e vorba de cauciucuri este la noi in Bistrita o firma care aduce ceva din Ungaria 1.600.000 - 1.800.000 noi (bucata).Eu am pus pe FZR am mers cu ele si 220 Km/H si mi se par ok . Daca esti interesat ciprib200@yahoo.com.

  3. Vreau sa imi pun pe motorul meu .. un KTM 400 dar inainte sa dau 530 000 vreau sa va intreb a mai schimbat careva pe motorul sau ? are vreo diferentza se simte ceva? Sau pur si simplu e ca si cum ai face schimbul de bujie...

     

    Pe ngk.com scriu aia ca

    Ba Spionutz sa stii ca mi-am pus si io pe fzr buji de iridiu comandate la noi nu din louis si dupa o saptamana s-o inecat prima data fzru ,m-am ddus cu ele inapoi la autosop si le-a trimis la verificat. Doua dintre ele erau defecte deja . dupa 8000 km dupa dese inecari am observat ca este crepat materialul de linga varful de iridiu si pot sa le arunc . Cele deuse din louis nu stiu cum sunt ca nu am folosit dar NGK de pe bujiile din louis este scris cu o culoare mai puternica si cred ca cele luate de aici sunt conrafacute.

     

    PS> Vezi ca a venit primavara!

×
×
  • Creează nouă...