Sari la conținut

weebs

Membru
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de weebs

  1. salut sunt proaspatul tatic al unui fireblade de 900 din 99` si vreau sa zic ca m-am indragostit de el e calumea din toate punctele de vedere nu am ce zice numai ca dimineata cand o pornesc se aude o mica bataie parca la unu din pistoane dupa ce sta la relantiu vreo 4 min nu se mai aude nu stiti ce poate avea ?? si caut manual pt ea daca nu am mai scociorit tot netu si nu am gasit pt varianta mea pe carburatie ;) ;) .

     

    daca mai ai nevoie de manual da-mi un pm ca am eu :)

  2. am luat si eu gropanu ala cu motoru si nu a fost prea bine. era sa pierd pasagera, s-a vaitat de coloana toata ziua. viteza aveam cam 40 si tot ca mergeam ca berbecu in spatele unei masini care a incalecat-o :). bine ca nu ne-am intins pe jos. sanatate bikerului

  3. e plina tara de astfel de cretini ........... apropos .... trebuia sa-i spui ca nu poti sa accepti 1,5mil ca e prea mult :))))))))))))))))))))

     

     

    :laugh: :) adevarat...

     

    ce am ramas surprins ca nici un biker nu a oprit sa intrebe de sanatate macar.... incetineau se uitau si plecau :blink:

  4. salut... eu eram cu cbr 900 in fata si am vazut totul in oglinda :) idiotul o tinea una si buna ca el era incadrat sa faca stanga si asta a depasit pe linia continua... abia m-am abtinut sa nu ii trag cateva in bot... a fost o seara de cacao... celalat cu gsxr'u cazuse cu 2 ore inainte intr-o curba in caciulesti... a prins pietrisul de pe margine si poc pe stanga... tot in oglinda l-am vazut si pe el... am zis ca nu ma mai uit in oglinzi cand am motociclisti in spate ca cine stie ce se mai intampla.

     

    eh... asta e... bine ca nu a fost mai rau... baietii sunt ok acum

     

    bafta, asfalt uscat si ochii mari

  5. am un ktm gs 250 in 2t.se ineaca prea repede(ori porneste si se ineaca din mers daca nu o accelerezi sa consume benzina care i-o da,ori nu porneste pentru ca se ineaca imediat).

    am nevoie de un reglaj la carburator.stau in comuna pantelimon,ilfov.e cineva din zona asta aproape sa ma ajute?

     

     

    salut.... mergi in faur la motorland si ti-o rezolva mecanicu de acolo

  6. cum sa incep?

     

    pai merg cu motorul si in treapta 1 cand ii dau gaz undeva la 8-9000 de ture nu mai trage vreo secunda ca si cum ramane fara benzina si dupa smuceste grav. am golit carburatoare sa nu aiba gunoaie sau apa in ele, curatat bujii si degeaba.

     

     

    de la ce sa fie?

  7. ma plimbam cu motoru putin si chiar in fata la magazinul unirea vad un motor (ktm parca) trantit. M-am oprit sa vad care e treaba...un taximetrist a plecat de pe dreapta chiar in fata lui si el nu a putut evita si a intrat in el. are mana dreapta rupta. era si un politist acolo + multi motociclisti care au oprit si inca opreau dar si care nu opreau... :crack:, din motor curgea ulei... l-am intrebat daca pot sa ajut.. a zis ca nu si i-am urat sanatate si am plecat.

     

    asfalt uscat

  8. stiu zona. da-mi pe pm id de mess si nr de tel. Cel mai optimist e ca spre sf lui decembrie/inceput ianuarie o sa pot sa fac cate ceva. Oricum, daca dinamul e in stare buna - sigur o fac sa incarce calumea

     

     

    ti-am dat pm... vb pe mess daca e

  9. in ce zona din bucuresti e ?

    Daca are ceva rabdare, la asemenea piesa ma bag eu sa o refac pe electric, dar cand scap de belele mele.

     

    Conditii- sa o tina absolut originala si sa nu isi bata joc de ea.

     

     

    el vrea sa o faca cat mai originala.... ideea e ca unchiu de la care a luat-o a mai schimbat el cate ceva la ea... asta e problema...

     

    motocicleta se afla in zona titan, in faur daca stii...

  10. Mergeam eu linistit cu cbr-ica mea si inca un prieten cu srad'u spre ciolpani la un prieten. aproape de iesirea din Otopeni vad bidoanele dintre sensuri pe banda mea si pe sensul celalat un motociclist intins pe jos... trag rpd pe dreapta, si fug spre el... intre timp alti motociclisti trageau deja bidoanele la locul lor. Ajung la ei... nu mai era nici unu pe jos si nu imi dadeam seama care a cazut :ok: pana am vazut geaca julita... Intreb daca e ok.... a raspuns ca nu are nimik, doar ca il doare putin stomacul. Cauza accidentului... : mers pe o roata si dat peste cap... nu am avut cu ce sa ajut asa ca i-am salutat si am plecat mai departe :eek:...

     

    Aveti grija si asfalt uscat

×
×
  • Creează nouă...