Sari la conținut

wob

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de wob

  1. Ai avut bafta ca mergeai incet.Am trecut si eu prin ceva asemanator dar fara urmari.Mergeam spre masinile oprite la semafor intre banda 1 si trotoar cand un destept dintr-o masina ,de pe locul mortului se gandeste sa deschidea usa fix cand eu eram in dreptul portierei spate a masinii lui.Noroc ca ,avand viteza f mica(mergeam relanti).si am avit timp de franare dar la 10 cm de usa lui.Ne-am injurat reciproc dar totul s-a terminat cu bine.Asa ca atentie mare cu pietonii sau aurolacii dintre masini sau cu (cuvant jignitor) care deschid usa fara sa se uite in oglinda.

    Asfalt uscat!

  2. intrebare rapida...voi cum spalati bestia? Ce sampon, prosopel si alte alea? Si de pe unde le luati? Am citit cateva thread-uri pe forum aici dar o dadeau in diverse glumitze si nu am obtinut nimic concret.

     

     

    Pt ca nu prea am timp si nici rabdare,o spal la spalatorie.Nu dau cu jet pe aproape,ci de la cel putin 1 m distanta si evit sa dau cu jet pe bord.Pana acum nu am avut probleme si sper sa nu am.Ma duc la o singura spalatorie unde baietii au invatat ce trebuie sa faca.

    Asfalt uscat!

  3. asta ziceam si eu , dar in carnetul de service primit de la intermotorcycle scrie despre reviziile de la 1000-3000 etc , facand reviziile astea ramai in garantie din cate am inteles ... oricum ptr speedere este bine sa se schimbe uleiul mai des de 6000 km mai ales ptr cei care merg mult in ture mari :bounce: ... dupa revizia de 6000 o sa schimb uleiul cam o data la 4000 km

    LE : am si eu o nedumerire.trebuie date gauri in carene ptr buloanele de protectie?are cineva montate pe 600 RR `05-`06 buloane ?!la alte modele am vazut ca e loc ptr ele dar la mine sa mor daca gasesc vreun loc ptr ele , singura metoda cred ca este gauritul ... pls ca vreau sa-mi comand un set

     

    EU AM MODELUL 2005 SI MI-AU DAT GAURA IN CARENA CA SA LE MONTEZE.EU ZIC CA ARATA OK.ATASEZ O POZA SA-TI FACI O IDEE.

    post-15568-1179041039_thumb.jpg

  4. Asa imi baga si mie la revizie...dar am citit in carte ca tre 10w 40 si m-am pus pe jar...poa nu ii face bine la mititica...:ok:

     

     

    Tot MOTUL 15w 50 mi-am bagat si eu la ultimul schimb si totul decurge formidabil.

    Dar nu stiu la cati km sa il schimb.Un sfat se poate?

     

    Multumesc.

     

    eu sunt "aceea" , pentru ca sunt fata :crack:

    iar cel care a mers pe motor , e prietenul meu. m-a ajutat sa-l ducem la garaj. eu inca n-am incercat sa ma plimb pe strada, decat prin curte :ok: . exersez, pentru ca trebuie sa ma obisnuiesc cu trecerea de la 34 de cai la 120 cai. dar cred ca peste cateva zile o sa ies la plimbare. abia astept

    dap, albastru e, dar inca n-am facut poze. vroiam sa-l fotografiez acum ,dar a inceput sa ploua. :crack:

    asa ca urmeaza..... :cheers:

     

    Sa te bucuri de ea , fara incidente.Frumoasa culoare . A mea e tot albastra :blink: .De apreciat curajul tau.Pe prietena mea nu o conving sa se suie pe mobra mea,nici ca pasager:)

    Asfalt uscat!

×
×
  • Creează nouă...