Sari la conținut

vic_le_vic

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vic_le_vic

  1. Salutare tuturor,

     

    Va scriu pentru tatal meu care are permis si motocicleta din 1973 :D De doi ani ne chinuim sa reparam un Triumph 3TA din 1958...am reusit in sfarsit si am facut primii kilometri dupa o lunga pauza. Dupa ce am vazut articolul din Motociclismo va rog sa stabiliti urmatoarea intalnire si vom fi prezenti: tata cu un Triumph din 1958 si eu cu unul din 2008 :moto: daca o sa am voie.

     

    Sa auzim de bine,

    Victor

  2. In urma discutiei avute astazi la academie si avand in vedere faptul ca nasului i-a picat netul, am fost insarcinat sa va aduc la cunostinta urmatoarele:

     

    - plecarea este maine, vineri 3.09.2008, la orele 12:00 din petrom-ul de la Baneasa

    - se va merge pe Cheia :)

     

    - ii lasam pe cei care pleaca sambata sa-si aleaga singuri traseul, ora si locul plecarii(din cate am inteles trebuie sa-l luati si pe Robias)

     

    Numai bine si ne vedem la Bran!!!

  3. niciodata in conserva :) desi am gume soft care nu-s bune de nimic pe ploaie :D

     

    nasule las-o incolo de conserva...ne aduni pe toti, ne provoci si apoi te ascunzi in conserva numai pentru ca nu-i buna prognoza???

     

    facem excursie cu moto au ba??? ori suntem grup unit ori nu???

     

    p.s.eu mai am doi prieteni care vor neaparat sa vina, pentru ca le-am povestit cum e:)...mai e ceva loc? ( altfel dormim 4 intr-un pat :)( )

  4. Am pus-o pe o parte ca boul aproape de pe loc, s-a rupt scarita mea din stanga, apoi, cu ajutorul lui Ionut(cu Triumph-ul negru) am luat-o pe cea de la pasager si am lasat-o pe Alina sa se descurce :D ... pun maine filmul ca a filmat Alina :D ceva poze mai sunt?

     

    Ce ai patit cu scarita Vic?
×
×
  • Creează nouă...