Sari la conținut

TiBi<Urban Rangers>

EX+
  • Număr conținut

    254
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TiBi<Urban Rangers>

  1. ati vazut noul 1098R ? e cea mai tare chestie care se poate cumpara (lasand Desmosedici la o parte).....nici noul model 848 nu e de neglijat. e un nou rival in lupta claselor medii, odata cu GSX-R 750, CBR 600RR si Triumph Daytona 675. pretul lui 1098R e 24.000 lire sterline iar a lui 848 9.500 tot lire

    post-15736-1205566499_thumb.jpg

    post-15736-1205566512_thumb.jpg

  2. haha! dar alea direct port au preturi collosale....chiar si la SH (daca se gasesc). cat despre ce am pus eu e un f usor de instalat - wet shot. si sistemul e exact cum ai zis. sunt niste chestiute mici mici "legate" la blocul motorului care odata ce butelia e deschisa, la o apasare de buton se lasa in amestec o cantitate de N2O

  3. din Germania. e la mana a 2a (ststemul doar, butelia e noua). a fost pe un 636 din 2002. l'am instalat singur e f usoara instalarea fata de cum am crezut. cum am zis, inca nu l'am testat dar am sa dau incurand un shot de incercare pe linie dreapta. a costat 230 euro cu tot cu butelie. poate se mai gasesc pe www.ebay.de (acolo l'am gasit si eu). bafta

  4. Sorry...dar il folosesc din plin :crack: .....azi i-am facut proba cum trebuie....si pot sa-ti zic ca-i foarte bun la reducerea timpilor morti la schimbarea treptelor :crack:

     

    Asa venit mobra echipata din australia cu sistemul asta.Pe factura de acolo costa in jur de 450 de $.Nu stiu cat costa la noi quickshifterul asta.

    a costat ceva...

  5. 1 Doar estetic

    2 Pot schimba treptele de viteza de la 1-a la a 6-a si invers fara ambreiaj pentru ca atunci cand ating pedala schimbatorului fara sa iau mana din gaz se taie aprinderea.E similar cu sistemul cu padele din spatele volanului de la masinile de curse.Numai ca trebuie sa am minim 4000 de ture.

    woooww!!! v-r-e-a-u s-i e-u !!!!!! mama fara ambreaj sa schimbi!!! si a costat mult? unde pot gasi? exista si pt modele mai vechi? (2000-2002)

  6. Busa ride faster... :cheers: ...ZZR 1400...cool bike...

     

    dar nu s-a vazut inca proiectul Busa supercharged...

    :burnout:

    320Hp...uhhhh... :P ....

     

    vine vara si mai vedem :bounce:

     

    cele bune

     

    am niste inkuri ptr ZZR 1400...ma batea gandul...odata...

    doamne ce.....ARATARE! cred ca costa o avere asa ceva ca in poza. trebe sa ai centura neagra la motociclism sa poti stapani asa ceva.

  7. pai 2008 o sa arate ca 2007 , asa ca nu cred ca e el

    si atunci de unde provine poza aia?

     

    --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 13:09 -------------

    Imi imaginez :cheers: Teoretic cu niste autocolante si niste modificari la codita o cam rezolv. Chestia cu bascula si jantele vreau eu sa le rezolv ca am o boala :) cu chestia asta

    chestia cu nebunia pt bascula am avut-o si eu (check out posturile din mai trecut ale mele). Si mi-au sarit tare in cap ceilalti membrii cand am zis ca as vrea sa imi pun una alungita...(vezi tot posturile anterioare). Acum m-am linistit, desi nu mi-ar displace intr-o seara fierbinte de vara sa trag o tura in oras cu "Dragsterul"

  8. salut baieti

     

    in primavara o sa intru si eu in grupul vostru cu un kaw din 2006

     

    am o intrebare. cat ma costa sa o fac asa? stiti cumva? si in loc de verdele ala, vreau sa pun un rosu fosforescent si jantele si bascula ori cromate ori slefuite si date in pasla si cu lac.

     

    motor imi iau oricum, dar as vrea sa-l fac ca cel din poza. aveti vreo idee asupra costurilor?

     

    merci mult si vreme mai calduroasa si uscata :) Cel putin asfaltul sa fie :cheers:

    schimband culoarea si bascula nu o sa iti faca motorul sa arate ca cel din poza, acela fiind din cate stiu una dintre primele poza a ZX-6R-ului din 2008

  9. Sal'tare tuturor ninjalailor :ok: !!! Am o intrebare pt cunoscatori... Stie careva dintre voi de unde as putea sa iau si eu niste rim-stripe-uri ???

    Daca DA,pls un sfat de unde si cam cat ar fi? Mersi si bafta tuturor.

     

    p.s: Mai jos o poza cu me & motorul lui fratemeu.(asta pt cineva care intreba in forum cine are kawa zx-r mai nou...)

    frumos cum are green-walls la cauciucuri

×
×
  • Creează nouă...